2. Noul coleg

3.3K 177 138
                                    

El scoate din buzunar un cutit cu maner negru. Lama se vedea ca e destul de veche, cu mici pete de sange, iar unele se vedeau ca se prelingeau pe cutit. Il apropie de gatul meu dar cu ,, agilitatea si flexibilitatea mea ", am scapat cu o taietura nu mare dar nici mica... MIJLOCIE, ERA MIJLOCIE (cap sec ce sunt)!!!

Ma ustura ca naiba dar in loc sa plang ca o fata normala si sa fiu alaturi de mama mea sa ma bandajeze eu fug de un descreierat nebun. Eram infricosata, dar mai mult ma apuca rasul vazand ca alergatul lui era ca o camila beata avand diaree.

Alergam, alergam si iar alergam pana m.am uitat in spate si nu mai era. Am rasuflat usurata dar momentul meu nu a durat multa vreme. Cand sa ma uit in fata am dat peste cineva si am cazut. El s.a pus peste mine si punandu.mi cutitul la gat a spus:

-Go to sleep! el

- Dar nu imi este somn. am spus eu, impingandu.l pe acesta cu piciorul

Am inceput sa fug cum nu mai fugisem pana acum. Intr.un final am ajuns acasa. Mama m.a vazut in cel mai prost mod. Cu acea taietura pe gat. (FIRARRR)

- Hei,mama... spun eu punandu.mi mana la ceafa

- Quinn, ce este cu ti- nu termina sa spuna ca scapa farfuria pe jos (spala vasele)si apropiindu.se de mine

- Este amuzant ce sa intamplat! Hahaha

- Ce ai patit la gat?

- Paiiii... m.am lovit de o... CREANGA, da o creanga!!!

- Cum?

- Aammm... alergam siii... nu am vazut.o!!??

- De ce alergai?

(pe buneee) -.... Pai sti tu... alergam... pentru ca... venise ploaia??

- Ok? spune putin nesigura pe ea

- Ma duc in camera sa dezinfectez! spun eu mergand spre camera

-Bine.Pa papusa.

Nu voiam sa o pun si pe ea in pericol s.au sa o alarmez. Am dezinfectat rana si m.am pus la culcare.

Pers.Jeff

Ma plimbam pe strada cautand noi victime.Nu imi puteam lua gandul de la acea fata. Era... asa frumoasa. Adica nimic. Dar viata ei nu va mai fi asa minunata pentru mult timp. Nicio victima nu scap asa usor. Am gasit o fata stand cu genunchii la piept si plangea. M.am dus langa ea.

- De ce plangi?

- Iubitul meu s.a despartit de mine si m.a dat afara din casa lui. Vreau sa mor! a spus fata inca plangand

- Atunci te pot ajuta. i.am bagat cutitul in piept sangele tasnind mai peste tot

- Multumesc...

Nu imi plac persoanele care isi vor propria moarte.Ma duc in padure si intru in casa subtirelului. Toata lumea dormea. M.am dus la mine in camera, mi.am dat ploverul si am ramas in tricoul meu rosu.

Pers.Quinn

S.a auzit usa de la camera deschizandu.se. Era mama. A venit langa mine pe pat si a incercat sa ma trezeasca. Nu a reusit. S.a dus in bucatarie si a luat un vas cu apa. A venit in camera mea si ce credeti ca a facut?? Daaa, ma stropit. m.am trezit imediat simtind cum apa rece a ajuns pe fata mea

-Buna dimineata, somnoroaso. a spus mama zambindu.mi

- Chiar trebuia si apa? Puteai sa ma trezesti pur si simplu. am spus eu nervoasa incat puteai zarii cum aburii imi ies de pe urechi

-Mi s-a parut mai amuzant.

- Rea-o.

Mama a iesit din camera mea si mi.am inceput rutina de dimineata. Mi.am facut dus, m.am spalat pe dinti, mi.am periat parul, m.am fardat, m.am imbracat, am mancat cereale, mi.am luat ghiozdanul si am plecat spre facultate. Am intrat in clasa si acolo m.am intalnit cu noua mea prietena, Mellody.

- Salut.

- Heeeii.

- Ce mai face prietena mea? spune Mellody sarindu.mi in brate

- Bine tu?

- Bine.

Se sunase. Aveam romana. Pe usa intra o doamna de vreo 40-46 de ani cu un baiat care semana foarte bine cu cel de ieri care m.a atacat.

- Buna ziua copii. toti copii o salutam. Acest baiat este Jeffrey Woods si de acum va fi noul vostru coleg.

Jeffrey se muta intr.o banca alaturata mie si lui Mellody. Acesta se uita la mine insistent. Eu imi mut privirea spre doamna invatatoare, orele trecand foarte repede. Cand sa ies afara in curte cine va ma prinde de mana si acela este...

To be continue...

Hei ce faceci dracusorilor?? Mi.a venit o idee daca va placut cartea puteti comenta si poate intrebarile pe care le puneti vor aparea intr-un capitol. Poate chiar urmatorul. Asta este decizia voastra. Si daca vreti continuarea puteti sa o gasiti doar aici innn... tobele va rog bum bum bum: Jeef the Killer-Dragoste Nebuna!!!!♥♥♥

Jeff the Killer-Iubire NebunaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum