3. Cred ca m.am indragostit de un criminal!!!

3.3K 220 34
                                    

Cand sa ies afara din curte cineva ma prinde de mana si acel este Jeffrey. Ma intorc spre el si se pare ca era... fericit!!!

- Hei. zise Jeffrey cu un mic zambet dar simpatic

- Salut...

- Cred ca te cunosc de undeva. spune punandu.si mana pe barbie de parca ar avea barba

- N-n... u c-cred-d ca n-ne cunoas-stem.... spun eu speriata crezand ca este baiatul de ieri. (credeam,nu ma alarmati prea tare a zis ca ma cunoaste si... si si si nimic)

- Okk... spune el avand fata gen: pockerface. -Amm...ma intrebam daca imi poti arata si mie facultatea.

- Mi.ar placea! spun eu entuziasmata dar si speriata de " mica noastra plimbarica "

I.am arata toata facultatea si dupa acea mergeam spre statia de autobuz (da domni sa nu mai pates ca data trecuta, PLS). Am ajuns si se pare ca am sosit la timp. Autobuzul a venit. Am rasuflat usurata ca nu va mai trebui sa astept inca o juma' de ora. Ma urc in autobuz si ma pun pe primul scaun. Nu era asa multa lume.

M.am uitat in spate si nu era niciun baiat cu hanorac alb. Dar din nefericire, m.a pus cineva sa ma intorc spre geam. Ce sa vezi si sa nu crezi? I se vedea reflexia acea inspaimantatoare in geamul transparent. M.am uitat pe cele doua scaune alaturate mie si se pare ca era o batranica stergandu.si nasul.

Fiuuu. Am rasuflat atat de tare incat sa auzit in tot autobuzul. Mi.am cerut iertare si atunci a pornit autobuzul. Am ajuns repede acasa. Am deschis usa si cand am intrat, am trantit.o atat de tare inca cred ca am scos-o din balamale. Am strigat atat de raspicat " MAMA " incat cred ca am spart geamurile. Saraca mamuca, era in bucatarie pregatind mancare si din vina mea a ramas si fara auz.

- Ce faci mama? o intreb dar nu imi raspunde. Se uita la mine si zambeste. Chiar cred ca am surzit-o. -Mama!!

- Tu vorbesti acum? Se vede gura miscandu.se, dar nu se aude nimic.

Mi.am pus ambele degete in gura si i le.am bagat in urechi.

- Acum auzi? am intrebat.o mai mult tipand

- Te auzeam din.nainte, dar glumeam cu tine. spune ea tot tipand

- Siii... cu geamurile...

- Daa... Va trebui sa strangi cioburile si sa pui geamurile. Stai linistita, o sa cumpar eu geamurile. spune ea razand de mine ca o sa fac treaba

- Dar mama!!!

- Niciun dar. Acum du.te si spala.te pe maini. Am terminat masa.

- Binee... spun eu plecand spre baie.

Pe canapea statea tata cu telefonul in mana. Il salut si el face la fel. Am mancat, mi.am pus pijamalele si " la revedere lume " . " Buna lume a viselor " . M.am culcat.

Pers.Jeff

Sunt in conacul lui Slends stand pe canapea.

- Te gandesti la fata aia? (???)
- Nuuu... bine ma gandesc. (in caz ca nu stiati cine e sus, era Slends). Pe Slendy nu il pot minti. Citeste gandurile oamenilor.

- Ce vezi la aceea fata?

- Nu stiu... e asa, frumoasa... (stai,ce am zis tocmai acum? Eu sunt renumitul Jeff the Killer pentru crimele mele. Nu pot avea sentimente pentru nimeni. Mi.am omorat parinti si fratele cu sange rece. NU POT AVEA SENTIMENTE PENTRU O FATA!!!)

- Mai incet ca mai surzit!! spune Slends cu mainile la urechi

- Scz. Am uitat ca citesti ganduri.

- Bine, gata cu fata aia. Du.te la tine in camera si dormi pentru maine la scoala.

- OKAY.

M.am dus la mine in camera. Mi.am dat hanoracul jos si am ramas cu tricoul meu albastru. Ma tot gandea la fata aia. Cand spun ca nu imi pot lua gandul, NU IMI POT LUA GANDUL!!

- Am spus sa te culci. spuse Slends tipand ca descreieratul

Pers.Quinn

Ceasul meu tampit m.a sculat anuntandu.ma ca e timpul pentru scoala.

RUTINA:
Mi.am facut un dus, spalat pe dinti, pieptanat parul (eu zici robot), machiar alb, pudra roz, ruj visiniu, rimel, eyeliner-ul si imbracamintea, un maieu alb pe care scrie cu negru"You are mine", niste pantaloni de blugi scurti si niste tenesi ca spatiul. Am mancat, mi.am luat ghiozdanul si am plecat spre facultate. Am ajuns tocmai cand s.a sunat.

- Ce faci somnoroaso!?

- Hahaha. Am uitat sa rad si cred ca am pus ceasul sa sune cu 5 minute mai tarziu. spun eu ironica

- Ok...

M.am uitat in stanga mea (banca in care sta Jeffrey) si era acolo. S.a intors spre mine cu fata ai simpatica. Ora trecuse.ra destul de repede. In curte se auzeau cuvinte de genul: " Bate.l ", " Asa, fa.l sa sufere ".

Am vazut doi baieti luptandu.se printre care era si Jeffrey(o sa ii spun lui Jeffrey Jeff de acum). M.am dus mai aproape si Jeff avea sange pe mana si celalalt baiat avea buza sparta si un ochi umflat. M.am dus in mijloc si daca nu mergeam in momentul acela, un pumn plonja spre fata lui Jeff. S.a oprit cand m.a vazut.

- Da.te papusa la o parte sa ii mut moaca aia de jegos. (baiatul)

- Nu, opriti.va imediat. am spus eu tipand. Cand m.au auzit s.au oprit imediat. Dupa tot taraboiul acela m.am dus la un copac. In acel moment vine si Jeff la mine.

- Hei, asculta, imi pare rau pentru ce s.a intamplat adineauri. spune el punandu.si mana la ceafa

- Nu este nimic...am spus eu cu juma' de gura

Atunci el se apropie de mine si imi da un pwp pe obraz. Dupa pwp a spus " merci ca ai intervenit altfel il omoram " si atunci a plecat. Mi.am luat ghiozdanul am plecat in statia de autobuz, am ajuns acas', am mancat, m.am schimbat in pijamalele mele cu Batman si ma tot gandeam la pupicul de pe obraz de la facultate. Am adormit dar peste ceva timp am auzit geamul din camera mea deschizandu.se. Pe geam intra...

To be continue...

Hei dracusorilor, ce mai faceti? Pana acum am 2 voturi. Byee

Jeff the Killer-Iubire NebunaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum