8. Concursul. Part 1

1.8K 105 17
                                    

Halooo. Ce mai faceti?? Si eu p.aici, scriu un capitol din cartea mea, plictiseala mareeee. Hai ca va las sa cititi byeeeeeee.

Pers. Quinn

Auzind sunetul busiturii, Slendy vine in graba pe scari dar ce sa vezi? Era Jeff care dupa cum stiti a dat cu [,] capul de tavan.

- Ce pisicile bunicii lu' Costin ati m.ai facut?!

- Nu este vina mea ci doar a lui Jeff!! spun eu ridicand mainile ca semn de predare

- Tu m.ai speriat!!

- Nu e vina mea ca ma observai cum ma schimbam!

- I.a stai olecuta. Ce.ai facut Jeff? intreaba Slendy dand cu piciorul de parchet asta enervandu.ma la culmea

- Am... aaa.... pai... stii tu... eu... se baibaii Jeff

- Nu mai ai voie sa vanezi timp de 2 zile! zise Slendy deja nervos ca si.a pierdut ,,pretiosul" timp pe noi

- CE AI SPUS ASCHIUTA?!

- 3 zile...

- CUM?!

- Vrei sa ajung la 4 zile?

- Despre ce vorbeam?... Hihihi...

- Lasati prostiile si culcati.va caci s.a facut 12 noaptea si maine am un concurs pentru voi.

- NOAPTE BUNA!! am spus toti in cor trantind usile cu putere

Cand sa ma bag in pat Jeff vine spre mine cu un ranjet sadic pe fata. Eu ma dau 2-3 pasi inapoi speriata. Avand in vedere ca el avea de gand sa ma omore o putea face cand voia el. Cum am putut avea incredere intr.un criminal?! Se apropie si mai mult de mine eu nu mai avand unde sa ma duc deoarece spatele meu care fierbea a atins peretele rece.

- Ti.a placut sa vezi cum ma cearta a? Eu mi.am primit pedeapsa, acum ti.o primesti si tu pe a ta!! spune Jeff care ma prinde izbindu.ma de pat

- Jeff, eu...

Nu termin propozitia ca incepe sa ma gadile cum n.a mai facut.o pana acum. Am inceput sa rad tinandu.ma de burta si cate odata stergandu.mi lacrimile de pe fata. Cand s.a oprit l.am impins cat colo privind serioasa. Ma privea confuz pana cand:

- Ce, credeai ca te voi omori? zice el amuzat de situatia in care ne aflam

- Pai... da... cred... ma balbai eu acesta apropiindu.se de mine

- Quinn, Quinn, Quinn sti foarte bine ca nu ti.as face nici un rau. Daca ai patii ceva si nu te.as mai avea, pur si simplu as fi murit.

Ma uitam la el cu gura cascata. Oare visez? Cum ma puteam indragostii de un criminal? Ei bine, pur&simplu, el face parte din mine, este jumatatea mea si daca ar patii ceva este ca si cum inima mi.a fost luata si plecata ca si el dar nu voi permite nimanui sa se apropie de Jeff al meu.

- Sti ca te iubesc mai mult decat orice pe lume. spune el si buzele lui moi si fine le.au atins pe ale mele

- Si eu... te iubesc... zic printre randuri raspunzandu.i la sarut

Ma intinde cu grija pe pat fara a intrerupe sarutul. Isi strecoara mana pe sub bluza mea dar eu i.o dau la o parte. Sfarseste sarutul si ma pupa pe frunte. Eu m.am cuibarit la pieptul lui si asa am asteptat pana la concurs.

*ziua concursului*

Ne.am trezit (m.am trezit facand la fel si cu restul familiei). Slendy era la masa pregating cina. Fiecare avea un bol de cereale urmat de o ceasca de cafea normala. Toti s.au ingramadit pe usa bucatariei brus blocandu.se. Eu am ramas ultima si ca prin urmare le.am tras un sut de i.am asezat pe fiecare la locul lui. Am infulecat si iar am infulecat pana am ajuns sa ma inec. Slendy imi sare in ajutor urmat de Jeff. Zici ca eram pe moarte. Uite asa au procedat pana cand intr.un moment dat din gura a iesit o bucata dintr.o cereala incepand toti sa rada.

Au terminat toti si am mers intr.o fabrica unde presupun ca trebuie sa se tina concursul ce mirosea a... carne putrezita dar se simtea ca este proaspata. Dintr.un colt intunecat tresare un animal insetat de sange dar mai pe explicite, un monstru. Avea capul scos din orbite pe care il tinea in mana. Era blanos si fara ochi cu nasul turtit ( nu stiu de ce dar ma apuca rasul cand ma gandesc la un monstru cu nasul turtit, dar exact ca la outlast, grasanul ala super master pig dar sa trecem la subiect) iesindu.i smoala din gura. Corpul era plin de vanatai printre care se puteau vede cum unele oase ieseau de la locul lor si tinut in lanturi. Cand ne apropiem de el acesta arunca spre noi trupul neinsufletit al lui....

To be continue...

Jeff the Killer-Iubire NebunaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum