Je to jen sex

5.8K 441 74
                                    

"T-tak dobře" špitl jsem nevěříc svým uším. Jak jsem to sakra mohl říct?

"Neříkej to tak tragicky....bude se ti to líbit" vydechl uklidňujícím tónem hladíc mě jemně po tváři přičemž palcem přejel po mém chvějícím se spodním rtu.

Nedokázal jsem si v hlavě urovnat jestli se mi tohle líbí nebo ne. Nechápal jsem vůbec to, že jsem si vůbec dokázal připustit, že by se mi to líbit mohlo. Tohle je naprosto šílené...on je šílený...je to magor jo to přesně je. Je to ušinutý magor co vždycky dostane co chce.....ale je to krásný magor....a na to jak byl na mě vždycky hnusný, zlý a násilný byl teď....jiný. Byl hodný, jemný a na moje překvapení jsem se u něj v tuhle chvíli cítil v bezpečí.

Jo...on není magor to já...jsem naprostý šílenec, že se takhle cítím, ale nemůžu si pomoct.

"Bože!" vyjekl jsem když mě jedním pohybem vysadil na pult s umyvadlem a stoupl si mezi moje nohy. "Šhh" zasmál se tiše a chytl mě za boky...to bylo snad podruhé co jsem ho slyšel se smát a nebyl to výsměšný smích mířící na moji nemotornou osobu.

Jemně si mě za boky posunul více na kraj, čímž docílil toho, že jsme se celým tělem dotýkaly, a aniž bych si stihl všimnou byly jeho rty na těch mých.

Nevěděl jsem co mám dělat...nikdy jsem se s nikým nelíbal ani nic podobného a tak jsem prostě jako poleno seděl a nehýbal se....teda pokud se jako pohyb nepočítá zavření očí.

"Louisi" řekl když se po chvíli mého bezhybného sezení odtáhl. "Promiň" šeptl jsem a sklopil pohled na svoje ruce v mém klínu. "Co se děje?" Co by se asi tak dělo Harolde? To že mě tady chceš znásilnit? Nebo co se to tady vlastně děje...uhm....dobrovolně nedobrovolný sex? To sice smysl vůbec nedává ale tak nějak to je....takže jo tohle se děje ty magore!

"Nic.....jen...j-já to...neumím" špitl jsem stydlivě a tak potichu, že jsem sám sebe sotva slyšel. "Každý to umí Lou...jen nad tím nesmíš přemýšlet dobře?" Zvedl mi prsty jemně hlavu abych se na něj podíval. "Dobře" přikývl jsem a lehce si olízl spodní ret.

Pousmál se a znovu se přitiskl na moje rty začínajíc těmi svými pohybovat proti těm mým. Vyjel jsem dlaněmi po jeho břiše na jeho hrudník a váhavě proti němu rty pohl.

Uhm....není to tak špatné jak jsem si myslel.

Vyjel jsem rukama na jeho ramena a spojil si je za jeho krkem. Vůbec jsem nepřemýšlel co dělám...a bylo to tak mnohem lepší.

Když zajel rukama pod moje tričko na bedrech, přerývaně jsem se nadechl a omotal mu nohy kolem pasu začínajíc rty lehce pohybovat proti těm jeho v pravidelném tempu.

Bylo to tak špatné....vůbec bych tohle neměl dělat....ne s ním....ale...zároveň to bylo něco nového...něco tak vzrušujícího....nikdy jsem tohle nezažil a nehodlal jsem to ukončit.

Cítil jsem jak se na mých rtech pousmál když se moje nohy objevili kolem jeho pasu a mě to nějakým zvráceným způsobem vzrušovalo...vzrušovalo mě to že se mu to líbí.

Můj spodní ret se ocitl v jemném stisku jeho zubů, a jen co mi za něj jemně zatahal, vjel jsem mu prsty do vlasů a vzrušeně přitom vydechl do jeho rtů.

Snažil jsem se....vážně moc jsem se snažil ignorovat ten ohňostroj v mém břiše při vzájemném otírání našich rtů o sebe. Zakázal jsem si tohle cítit...no řekněme že něco co si zakážete, chutná ve výsledku ještě milionkrát lépe.

Lehce jsem mu za vlasy zatahal a odtáhl se od jeho rtů abych mohl nabrat dech. "Líbáš ještě l-" "Nic neříkej" přerušil jsem ho a přitáhl si ho do dalšího polibku...nechtěl jsem vědět jak hrozný v tom jsem. Tiše se do mých rtů zasmál na co jsem ucítil jeho ruce na zapínání mých kalhot.

Oh bože... oh bože... OH BOŽE! Je to tady...vážně tohle chci? Chci svoje poprvé prožít s ním? A na záchodech ve škole?

"Lou uklidni se" odtáhl se od mých rtů, když jsem začal zrychleně dýchat, až skoro lapat po dechu.

"P-promiň" vydechl jsem roztřeseně. "Přestaň se pořád omlouvat" řekl s malým náznakem naštvanosti. "Pro-dobře" "Nechovej se jako dítě je to jen sex" zabručel na co jsem sklopil hlavu a skousl si chvějící ret.

"Možná tak pro tebe" špitl jsem neslyšně. "Co?" "Nic" vydechl jsem a pokroutil hlavou. "Začínáš mě srát Louisi" řekl nevrle a začal mi rozepínat kalhoty.

Otočil jsem hlavu na stranu a do očí se mi nahrnuly slzy. Skousl jsem si ret aby se mi tolik netřásl zadržovaným brekem a zavřel oči.

Cítil jsem jak mě nadzvedl a stáhl mi kalhoty i s boxerkama. Stiskl jsem hanbou víčka silně k sobě a nechal si po tváři stéct slzu.

Tohle nechci...nechci to takhle.

Otočil jsem hlavu zpátky a pohledem sjel na jeho odhalené břicho.

Zadržel jsem dech a pomalu vyjel na jeho obličej.

Tohle nemůže být pravda...to ne! Tohle musí být jen zlej sen...Zalapal jsem po dechu a snažil se celou tuhle situaci pochopit...tohle je realita?

"Vypadni ode mě!" Vykřikl jsem nakřáplým hlasem a odstrčil ho od sebe tak silně až na chvíli ztratil rovnováhu. Seskočil jsem z pultu tak rychle, že jsem měl pocit, že mě nohy neudrží až na ní dopadnu.

"Cože?" Zeptal se nechápavě a nadzvedl obočí.

"Já jsem takový idiot!" Křikl jsem a začal si rychle oblékat boxerky a kalhoty.

"Co?" "Nedělej že nevíš! Ernie!" Křikl jsem roztřeseně pří čemž mi po tváři steklo několik nevítaných slz, které jsem okamžitě naštavně setřel.

"Jak si mi to řekl? " "Myslíš že nepoznám to zkurvené tetování?!" Křikl jsem ukazujíc na jeho břicho, kde se pyšnil jeho velký motýl a pod ním dvě kapradiny nebo co to vlastně bylo.

"Neublížil si mi už dost?! To mě tak nenávidíš že mi musíš pořád takhle ubližovat? Co jsem ti kdy udělal že si ke mě takový?!" Rozkřičel jsem se ještě víc a omotal si ruce kolem těla nechávajíc slzy smáčet mé tváře...neměl jsem sílu je zadržovat.

Fakt že to byl celou dobu on a co všechno jsem si s ním psal mi zvedal žaludek až ke krku a hruď se mi začala svírat neskutečnou bolestí.

"Louisi c-" "Kdy?" Zeptal jsem se utírájic si naštvaně slzy. "Co kdy?"

"Kdy budou ty zkurvené fotky po celé škole?" "Louisi uklidni se nevěděl jsem-" "Nemůžu uvěřit, že jsem tě málem nechal aby si mi vzal i to poslední co mi zůstalo!" Křikl jsem na co se mé tělo otřáslo zadržovaným vzlykem.

"Jak...počkej ty jsi-" "Věděl jsi to! Napsal jsem ti, že jsem zkurvený panic a ty jsi mi to i tak chtěl vzít!"

"Louisi Prosím-" "Nemůžu uvěřit že ten kluk do kterého jsem se zamiloval jsi ty" pokroutil jsem nevěřícně hlavou, utřel si tváře a naštvaně se rozešel pryč ze záchodů

Text Me Please /texting/Where stories live. Discover now