Už mi nevolej Lewi

5K 397 42
                                    

L:'Cože? Proč?'

L:'Harry prosím tohle mi nedělej'

L:'Prosím! HARRY!'

L:'Neopouštěj mě prosím!'

L:'Harry!'

Už jsem přes slzy neviděl ani na obrazovku a tak jsem prostě klikl na malý zelený telefon u Harryho jména.

"Prosím zvedni to" vydechl jsem naléhavě. Celé mé tělo se nepříjemně chvělo a knedlík v krku nechtěl spolu s tlakem na hrudi zmizet.

Stále pípání ozývající se z telefonu mě donutil pustit se naděje na to že bych ho dokázal přemluvit v jeho rozhodnutí opustit mě.

"Uhm" fňukl jsem a podíval se na displej telefonu. Proč mi to típl? To už mu nestojím ani za to zvednout ten pitomý telefon?

Zhluboka jsem se nadechl a znovu si přiložil telefon k uchu. 1 pípnutí.....2 pípnutí.....3 píp-"Nevolej mi Lewi" ozval se chraplavý hlas z reproduktoru mého telefonu.

"H-" přerušilo mě znovu to pitomé stálé pípání a já zůstal s otevřenou pusou zírat na stěnu před sebe...típl mi to...aniž by mě vyslechl.

Navíc...navíc ten jeho hlas...to nemůže být on...musel mu být jen podobný....hodně podobný.

Pokroutil jsem nad sebou hlavou a odložil telefon na stolek vedle postele. "Nebuď paranoidní Louisi" zašeptal jsem si pro sebe a zabalil se znovu do svého burrita.

Už nemám nikoho..

Zavřel jsem oči a snažil se to zaspat...kéž bych se už nikdy nevzbudil...kdybych jen věděl jak mi zítřek změní život ani bych ráno nevylezl z postele.

Blížíme se ke konci zlatíčka :D

Text Me Please /texting/Where stories live. Discover now