Charakteristika - Elizabeth Jane Flowers

1.8K 145 5
                                    

Elizabeth se narodila jako rudé dítě. Dítě lávy a ohně. Její vlasy, ale nebyly vždy červené. Jako malá měla zlatavé vlásky, které se jí jemně točili do kudrlinek. Později se ale vlasy narovnaly a ztmavly. Dnes má červené melíry, které krásně podtrhnou její světlé vlasy. Její oči jsou na první pohled obyčejné, jsou hnědozelené, ale občas můžete spatřit záblesky rudé lávy. Její ústa jsou malá a tenká. Mají bledou barvu, oproti jejím vlasům, ale když kouzlí začnou se červeně zabarvovat.
Její postava je vcelku obyčejná. Nevyčnívá ani pevnými křivkami ani malým poprsím. Měří o něco méně než Kathrin, ale rozhodně se nezdá být malou dívkou.
Ruce má vcelku svalnaté, díky Bojovému umění, a její prsty jsou dlouhé právě tak, aby mohla pořádně uchopit luk a vystřelit.
Právě její dobrý zrak a soustředěnost ji mnohokrát zachrání krk. Je velmi strategická a dokáže se rychle rozhodnout. Ráda rozhoduje i za ostatní, ale sama nenávidí, když někdo rozhodne za ní.
Její mozek však absolutně nepobírá jazyky. Právě ruština je pro ní velký oříšek a sama se svou neschopností velmi bojuje. Další její chyba je neschopnost srovnat se se svými chybami. Neumí si přiznat, že prohrála a sama v sobě s něčím bojuje. Zatím se neukázalo s čím, ale vše jednou vyplave napovrch.
Její srdce teď patří Nicolasovi a i když se občas pohádají, miluje ho z celého srdce, přesto že to neřekne nahlas. Právě Nicolas je její ochránce, bez kterého by dlouho nevydržela. Je totiž velmi ustrašená, i když si to sama nepřizná a snaží se to častokrát schovávat. Ráda se nechává obklopovat přáteli a rozhodně nemá žádné předsudky, které by jí snižovali možnost na dobré přátelství. Nikdy se ale nedokázala naučit projevovat správně pocity. Nerada o nich mluví, ale častokrát je umí vyjádřit jen brekem. Proto se nedivte, pokud od ní neuslyšíte hluboké vyznání lásky.

-snad jsem vám trochu Eli přiblížila! Rozhodně budu ráda za komenty... Dík

Děti živlůKde žijí příběhy. Začni objevovat