Del 13

995 29 4
                                    

Jeg så på Niall forsiktig, han satt og så ned i fanget sitt. Der etter så jeg bort på Harry, han så på Niall og så på meg og så på Niall igjen. I det jeg skulle til og si at jeg ikke ville gjøre det kom kelneren. Han balanserte 3 tallerkener på hver arm, en tallerken med spaghetti ble satt foran meg, og de andre fikk også maten sin. Louis kremtet litt, "soo.... Tomorrow we have a conert and we have to wake up early cause we should practise and stuff like that,"

Samtalen starte og vi glemte spillet helt.

**

Sengen var deilig og varm, mens dynen var fortsatt litt kald etter å ha blitt luftet på verandaen. Niall kom og la seg ved siden av meg, "Niall?" Hvisket jeg og så han inn i øynene. "Yes babe?" Han smilte et lite søtt smil. "I'm sorry," jeg lukket øynene. "For what?" Spurte han og satt seg opp i sengen. Jeg åpnet de tårevåte øynene mine, "I promised you that I could tell you everything... I almost had... Mmm.... With Harry," tårene rant nedover kinnene mine. Niall dro meg bort til seg og la hodet mitt på brystkassen hans, "thank you for telling me this..." "I said no! I promise I will never cheat on you, I love you Niall!" Jeg tok et dypt pust, "Amy, it's ok, I have been in the same problem. I love you!" Han kysset meg på hodet, jeg tittet opp på han. Leppene våre traff hverandre, vi ble sittende der og kysse. Jeg fikk en følelse av at noen så på oss, "just remember that we have a consert tomorrow, so I think that if you should get some tonight you might will do it tomorrow night or something?" Lo Louis. Niall og jeg stoppet og så bort mot døren, alle guttene stod og så på oss. Liam stod med mobilen sin han hadde tydeligvis tatt et bilde av oss, "this tweet is gonna be popular," Han flirte litt. "No Liam!" Sa jeg og kjappet meg ut av sengen, klar for å ta mobilen fra han. Jeg nappet den ut av hånden hans og og gikk inn på tweeten, den var postet og hadde mange retweets og favoritter. "Liam James Payne! I'm gonna take revenge!" Niall startet og le. Zayn og Louis fulgte Niall og alle tre lo, "oh gosh! You are all so stupid," sa jeg med en tullete barne stemme og gikk mot badet. "Hey? Where are you going?" Ropte Niall etter meg, "I have to pee, wanna come with me?" Sa jeg og fniste, alle guttene så på hverandre og gikk mot meg. Jeg lo høyt, og løp inn på badet og låste døren.

**

Jeg lå bak på en sofa mens guttene var ute på scenen og øvde til konserten, jeg hadde fått låne Liam sin iPad og hadde kommet meg inn på twitteren hans. "Hi it's Amy! I'm gonna have an #askAmy now so Ask me anything :-)" skrev jeg og postet det. Rett etter på hadde jeg mange spørsmål! Jeg leste et av det, "can you take a picture of yourself right now?" Jeg tok et bilde og skrev "like this?" Jeg satt i 15 min og svarte på spørsmål, det var mye av de samme spørsmålene. "Amyy!!!!" Hørte jeg en liten stemme rope bak meg, jeg snudde hodet og der stod Lux. "Hi little princess!" Sa jeg og hun kom løpende mot meg og ga meg en stor klem. "You now the barbie you looked on in the shop?" Smile jeg til henne, hun nikket. "Shall we go and buy one?" Sa jeg og tok tak i hånden hennes. "Yeeeessss!!" Hun fikk et gigantisk smil om munnen, jeg la fra meg Ipaden på bordet og vi småløp ut. Lux smilte og snakket hele veien til butikken, når vi kom fram til "toy's'rus" stod det en haug av paparatsier. Jeg prøve å ignorere dem litt for å bry meg mest om Lux men hun var så opptatt av alle folkene som var der så hun gikk sakte inn, vi kom inn og gikk bort til barbie hylla. "Look Amy! It's uncle Niall, and uncle Zayn!" Hun pekte bortover på en hylle. Alle guttene stod der....

~~~~~~~~~~~~

Ble ikke så bra kapittel men det neste blir mest sannsynlig bedre :-)

Truly, madly, deeply in love with you!Där berättelser lever. Upptäck nu