Truly, madly, deeply in love with you!

2.3K 48 8
                                    

"Truly, madly, deeply in love with you" sang Niall. Jeg smilte. Klokken var rundt 11 på moringen. Niall og jeg lå ved siden av hverandre i den store dobbeltsengen vår. "I'm in love with you" sang jeg, "and all your Little things" fortsatte han.

"I had a great time last night" sa jeg til han og så han inn i de nydelige blå øynene. "Yeah, last time in a few months," sa Niall med et tullete furte fjes. Vi skal på ettermiddagen i dag dra til New York. Og dele et stort hotellrom med de andre guttene, men alle skulle dele soverom. Det er selvfølgelig mange senger der fordi vi skal selvfølgelig sove 6 stykker der inne.

Niall reiste seg opp, han sto på gulvet i bare bokseren. Han løp bort til klesskapet vårt, og kikket inn. "Here it is!" Sa han tydelig. Han rakte meg en papirpose. Jeg kikket oppi. Det la en nydelig bikini oppi, "oh Niall it is so pretty!" Jeg tok den opp, det hang på en lapp, spa tiiiimmeee!!! Stod det på den. "My little Irish boy! I love you!" "Do you think it fits?" Sa han "I can try it on," sa jeg med et stort smil om munnen. Jeg gikk inn på badet. Niall fulgte etter, han snek seg inn på badet etter meg. Jeg stod og så på han uten å gjøre noen ting. Han lukket og låste døren mens han fortsatt stod der inne. "Should't you try it on?" Sa han sjarmerende. Jeg snudde meg rundt så han kun så ryggen min jeg, dro av meg t-skjorten, og tok på meg bikinitoppen. Den var burgunderrød med en fin diamant på midten, uten stropper. (Ikke ekte diamant) Jeg stod der fortsatt med ryggen til han, jeg dro kjapt av meg trusa og tok på bikinien. Så snudde jeg meg. "Wow" var det eneste Niall kom fram med. "That ugly?" Sa jeg med tullete stemme. Han gikk bort til meg og kysset meg. "I love you" sa han. Han tok armene rundt meg og holdt meg tett inntil han. Plutselig merker jeg at bikinitoppen går opp bak og Niall går et skritt tilbake, han hadde løsnet den. Den falt av meg. Han smilte. Så gikk han mot meg igjen og fortsatte og klemme meg.

Hahah? Hva syntes du? Mer? :)

Truly, madly, deeply in love with you!Where stories live. Discover now