Del 8

1K 32 6
                                    

LOUIS' POV

"hi, what's going on?" Spurte jeg Harry. "oh... emm... I taught that my phone was laying in the hall becuase... I didn't find it... But Zayn was just borrowing it. Nothing more." Han så ned. Jeg nølte litt men i stedet for å spørre mer lot jeg det bare være. Niall kom ut av rommet til han og Amy. Nå hadde han på seg klær, "should we maybe get ready for sound check? We should be leaving in 15 minutes,"

AMY'S POV

"NIALL?!" Ropte jeg til Niall fra rommet vårt. Han kom inn, " Yes, beautiful" han var så søt! "What should I wear?" Han gikk bort til kofforten min og plukket ut en svart jeans og en lyserosa genser som hadde ermer ned til albuen. Etter det la han det på sengen og gikk bort til et lite smykke skrin jeg hadde med, han fant fram et stor hjerte smykke som gikk til 3 cm over navelen. Jeg hadde fått det av han på vår første date.

"What do you think?" sa Niall etter at han hadde funnet et par sko, det var Converse som var hvite. "I love it!" Sa jeg fornøyd og ga han en stor klem. Han gikk ut av rommet etter det, jeg hørte at han maste litt på de andre guttene.

Etter at jeg hadde fått kledd på meg, gikk jeg inn på badet der hvor Liam stod og barberte seg. "Can I come in?" Spurte jeg litt sjenert. "Yes, offcourse!" Smilte han. Jeg selte meg ved siden av han, og begynte å flette håret mitt i en slapp flette. Liam eller jeg sa ingenting, jeg festet en brun strikk i enden av fletten, strikken røyk og føk inn i ansiktet til Liam. "Auch!" Ropte han. Jeg klarte ikke annet enn å le, Liam klarte heller ikke å holde sitt "poker face" og braste ut i latter han også. "I'm so sorry Liam," sa jeg og fniste litt. "It's ok," sa han med et smil om munnen. Jeg fant frem en ny strikk og satt den i enden av fletten. I det jeg åpnet sminkepungen min tittet Liam litt bort på meg, "Honestly am I not understanrding make up," han fortsatte å barbere seg. "Me neither," sa jeg mens jeg tok på litt maskara. "But you are wearing make up everyday" Liam hørtes forvirret ut. "No, just when I should go out and I know that it is paparatzier outside..." Jeg gjorde meg ferdig med sminken, og gikk ut til Niall.

Vi var endelig fremme ved soundcheck'en. Det stod fullt av jenter utenfor som jeg kunne høre når jeg var inne bak senen. Det var 50 fans som hadde kjøpt eller vunnet billetter til soundchecken, før guttene kom ut på senen løp jeg ut der og hentet ørepluggen til Niall som han hadde landet der når Niall hadde gått over senen i stad. Jeg gikk ut på senen, og skvatt til. Jentene hadde kommet alt så jeg stod midt på senen og ble tatt bilder av i det jeg bøyde meg, når jeg hadde plukket den opp og stod oppreist igjen vinket jeg til dem. Alle hylte, en av jentene skrek "you are so pretty!" Jeg rødmet litt og ropte tilbake "thank you," Akkuratt i det jeg roper det kommer Niall ut på senen for å få ørepluggen hans, "thank you honey" sa han med et smil. Jentene startet å rope "kiss, kiss, kiss, kiss" Niall tok tak rundt midjen min og dro meg inntil seg. Ansiktene våre nærmet seg hverandre, nesene våres traff hverandre, det siste jeg så før leppene våre traff hverandre var Harry som stod og så på oss. Alle jentene jublet, når Niall og jeg slapp hverandre hvisket jeg "I love you," han svarte seg med et smil jeg gikk av senen og de andre guttene kom på. Jeg gikk bak og fant fram en pose med Haribo, og gikk tilbake og satte meg ved teppekanten for å se på guttene, de sang over again. Min favoritt sang. Harry startet soloen sin "Can we take the same road two days in the same clothes and I know just what she'll say if I can make all this pain go, can we stop this for a minute? You know. I can tell that Your heart isn't in it or with it," Harry så kjapt bort på meg når han var ferdig, jeg smilte til han.

I det over again var ferdig bestemte jeg meg for å ta meg en tur opp på takterassen. Jeg så utover, utenfor var det fullt av jenter, jeg vinket til dem. De fleste hylte, jeg satt meg ned bak rekverket sånn at jeg ikke syntes. Jeg tok opp telefonen fra lommen og gikk inn på twitter, som vanlig hadde jeg mange varsler, de fleste var retweets og favoritter. En del kommentarer, jeg gikk inn for å se på direktemeldingene mine. Den siste var fra.... HARRY!? Jeg åpnet den og leste "Hi Amy! Niall is a lucky lad. But I still have a feeling that it is you and me..."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hva syntes du?

Truly, madly, deeply in love with you!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz