Del 12

1K 25 4
                                    

"I just wanted to say, emm... That I'm sorry for my behaviour. I shouldn't have kissed you," han smilte litt. "It's ok Harry, but pleace don't do it again," jeg tvingte fram er lite smil i det han gikk ut. Niall kom inn på rommet, "nice dress!" Han kysset meg på kinnet.

"Is everyone ready?" Spurte Liam og pekte litt mot døren, Louis sa tydelig ja,mens vi andre bare nikket. I det vi gikk bortover i gangen mot heisen tok Niall tak i hånden min, Harry gikk bak oss. Jeg kysset Niall forsiktig på kinnet, han stoppet opp og vi gikk sakte bort til veggen. Hendene hans la seg på midjen min, og leppene våres traff hverandre, Harry gikk fort forbi uten å se seg til siden. "I love you," hvisket Niall og kysset meg igjen, "hey you two! Yeah I'm takling to the kissing couple," sa Liam litt høyt. Både Niall og jeg vendte ansiktet mot Liam, "the elevator is over here," han lo litt. Niall tok hånden min og vi gikk bort til heisen, Louis og Zayn stod og trykket masse på knappen for at heisen skulle komme. Harry stod der bare og stirret på heisdøren, ut i tomme luften.

Når heisen endelig kom og alle hadde kommet seg inn i heisen ble alle stille. Vi stod der bare og stirret på hverandre. Jeg møtte Harry sitt blikk, vi klarte ikke å slutte og se på hverandre. Det var som om vi hadde en stirrekonkuranse, "men men men men men men men men men men men," Niall startet og synge på two and a half men introen, Zayn slang seg på med en litt lysere stemme, "men men men men men men men men," Jeg klarte ikke annet enn å le, Liam fortsatte "men men men ooooo ooooo," så startet alle " men men men men men aaaahh," jeg braste ut i latter og rødmet skikkelig. Heis dørene åpnet seg og alle gikk ut av heisen og videre ut til der hvor det fortsatt stod fans. Kameraer blinket, jeg smilte det beste jeg kunne. En limosin stod kun 5 meter unna oss, guttene vinket til fansen og smilte. Jeg tok tak i Niall's hånd. Han kikket litt på meg, "is it to much for you?" Sa Niall slik at kun vi to kunne høre det. "Just a bit, but at the same time it's really cool!" Jeg friste litt. Vi gikk videre inn i limosinen.

Selvom det ikke var så langt til restauranten tok vi limosin fordi hvis ikke ville fansen løpt etter og vært helt gale. Vi gikk fort ut av limoen og inn på restauranten. En mann i rundt 40 årene førte oss til en bord. Vi alle satte oss. Niall satt på min høyre side og Liam på min venstre rett foran meg satt Harry. Zayn og Louis satt ved siden av han, kelneren kom bort til oss og ga oss menyer. "Something to drink?" Spurte han. Han hadde en dyp stemme, "should we share a bottle of wine?" Spurte Zayn forsiktig, alle nikket enig. Det de ikke visste var at jeg aldri, og jeg mener aldri drukket alkohol før. Jeg hadde ikke smakt en dråpe en gang. Kelneren sa noe jeg ikke fikk med meg, skulle jeg si det til dem? Neh... Det får gå, et glass vin kan vell ikke skade.

Kelneren skjenket oppi glassene, alle guttene tok en liten slurk. Vi hadde fått bestilt maten og den var nok snart ferdig. "I downlowded an app right before we left, it like truth and dare but the phone is desisting what to do," sa Louis og tok opp mobilen sian av lommen, "lelt's play," smile Zayn. Det ble mye latter og en god del vin under maten og spillingen.

Liam sendte meg telefonen og jeg leste høyt, "you have to kiss the person that is sitting right in front of you," alle så på hverandre....

~~~~~~~~~~~~~~

Hva syntes dere?det ble ikke så langt men men...

Truly, madly, deeply in love with you!Where stories live. Discover now