16.rész.

2.4K 118 2
                                    

Eltelt két hét ma van május 20ami azt jelenti hogy két nap műlva lesz anya halálának évfodulója a 18 születésnapom és az esküvőm is.
Ez alatt a két hét alatt nem nagyon történt semmi. Csal esküvői ruhapróba csokrot kiválasztani meghívomat küldeni nagyon sok királynak meg ilyen nemes embereknek.
Loui az egészet végig hülyéskedtek. Próbálta nem nagyon unalmassá tenni az egészt.
A szerelmes párokról annyit hogy Gem és Niall jól el vannak na meg az új pár Shopi és Harry nagyon aranyosak együtt igaz még nem járnak de Shopi ide fog költözni Harryhez. Tuti hogy itt már volt digidugi amiért kinyirnám Harryt de látszik rajta hogy nagyon szereti drága barátnőmet igy nem bántom.
És akkor beszéljünk rólam....
Vissza akartam menni anya fordulója elött pár nappal de Louiék nem engedték.... Se ő se szülei. Viszont én nagyon akartam menni így megszöktem. Álnéven foglalatam a londoni repülőre egy jegyet a táskámba bedobáltam pár ruhát és elszöktem. Nem akartam hogy így legyen de megkellett volna érteniük hogy ez nagyon fontos.
Mégmielött elindult a repulő irtem egy SMS t Louisnak.

"Szia manó tudom hogy nem szabadott volna de ez nagyon fontos dolog nekem holnap este már vissza megyek. Sajnálom hogy igy kellett tennem de ez van. Ne agódj miattam jól vagyok. És kérlek ne kezgyj el örjöngeni!! Eről senki nem tehet csak én
Puszi Szeretlek Manó😘💗"

Féltem mi lesz ezután. Louis mennyire lesz rám mérges. De most nem érdekel csak az hogy 5perc mulva leszáll a gépem londonba és megyek egyszerre anya sirjához.
Mikor kiszálltam rezgett telefonom. Louis írt vissza.

"Köszi hogy szóltál de ezt kurvára elcseszted gratu!! Kérlek ne gyere vissza soha a büdös életbe nen akarlak látni!! Megvolt az oka hogy miért nem mehettél el!! De te persze megint magadra gondoltál!!"

Nem esett vmi jól ez az SMS de megértem Louist
Gyorsan fogtam egy taxit és eljutattam magam a palotába. Persze út közbebben beugrottam egy viragárushoz és vettem száz darab rószát amit egyberakattam vele.
Sirnál leraktam majd anyának elmondtam az eddig történt dolgokat.
Vissza feleúton hívtam egy taxit. Nem mentem be a palotába. Felesleges lett volna minden fontos ember ott volt Tomlinson rezidenciájába.
Foglaltam helyet a kövi járatra ami 20:31kor ment. Még volt 3órám így elvitettem magam majd beültem a repülőtéren lévő egyik kávézóba.
Mivel nem tudták hogy ide utazom igy nem volt se paparazo se autógrammot kérő emberke. Sokan megbámultak de nem jött oda hozzám senki.

~~~mikor a repulő írországba ért~~~

Nah akkor most lesz egy nagy harcom az apámmal és anyós apóssal, de legjobban Louis haragjától félek.
Mikor beértm a palotába néma csend volt. Tovább mentem az étkezőbe ott volt az egész Tomlinson family +apa és Norah a legfőbb takaritónőnk (szerintem apuval titkos kapcsolata van de mind1)
-Öhm jóreggelt?!- mondtam ja igen már 21.reggel 9óra van.
-Hol voltál? -tette fel a kérdést apa.
-Anyánál-mondtam neki félénken és leültem Louis mellé és nyomtam az arcára egy puszit. Csókot nem is próbáltam adni nekiert mert tudom hogy elhuzózta volna a fejét.
-És ki engedte meg ?? -kérdezte ismételten apa. Látszottrajta hogy ideges igy Norah megfogta a kezét (tudtam én hogy van itt valami köztük!!)
-Senki -mondtam megalázkodva.
-Akkor még is hogy mertél emnenni??-kérdezte apa már nagyon idegesen.
-Úgy hogy nem csak a te feleséged volt hanem az én anyám!! És holnap lesz egy éve hogy meghallt!! Sajnálom tényleg hogy el akartam menni!! Igérem többet nem megyek sőt hozzad sem!! Tuti hogy csak azér paszolsz le hogy együtt lehes Norával annak ellenére hogy nemrég halt meg anya!! Tudod gratulálok ilyen egy jó apa szarik a lanyára egy éve kereztül majd lepaszolja egy idegennek-üvöltöttem majd felálltam
-Elnézést- mondtam és kirohantam az étkezöből. Ki a palotából. A városon keresztül futottam míg valami erdőbe nem értem ott leültem egy fa törzséhez és órákon keresztül csak sírtam és azon gondolkoztam hogy mi értelme van az életemnek. Majd rájöttem hogy az lenne a legjobb mindenkinek ha meghalnék

Louis szemszöge
Miután kiviharzott Mia néma csend volt. David probalta magát nyugtatni Norah pedig segítettnekik majd felnentek a szobajukba igy csak a szüleimmel Zaddal Samyvel meg Zad feleségével voltam.
-Mondtam hogy nem normális ez a lány. Elszökik úgy hogy megvan neki tiltva erre mire vissza jön nem hogy elfogadná amit tett még mast kever bajba ez eszméletlen egy riba
-Fejezd be de most -csaptam rá az asztlra- kurvára megértem Miát nem tudod milyen érzés elveszteni azt aki megszült és rá egy évére egy vad idegen hez hozzámenni miközben az apád kavar valakivel!! És ha még egyszer azt mered rá mondani hogy ribamc én esküazöm nem allok jót magamért!!- üvöltöttem Zednek aki valószínűleg megsértődött rám mert megfogta felesége kezét és elvonultak.
-Na gyerünk ti is kezdjétek szidni őt meg azt hogy kényszerházasság milyen szar meg hiztis picsa meg satöbbi-mondtam flegmán
-Igazából megértem a lányt-mondta anya mire én is meg apa is furán néztünk rá- csak hianyzik neki az anyukája. Hisz nap mint nap azzal szembesülni hogy neked ittvoltam én a ruha próbákon a szervezésnél nagyon szar lehetett neki. Igaz hogy segítettem neki is de az3rt érezte hogy nem az igazi. És azt is meglehet érteni hogy kiborult David és Norah kapcsolata miatt hisz anyulája halála még nagyon friss. Viszont igaz hogy ez kényszerházaságnak idnult de láttam amit láttam ez már nem kényszer. És nagyon fiatalon élt meg túl sok rosszat adj neki inkább jót mint hogy te is mérgeslegyél rá-mondta anya
-Faszom hogy te milyen bölcs vagy -néztem anyára aki mérgesen nézett rám bár már hozzászokott a ronda beszédemhez.
-Zedet meg nem értem miért ribancoza. Mondta apa
-Mert hülye -mondtam nekik nemes egyszerűséggel.- nah mendtem megkeresni.
Hivtam Miát vagy százszor de mindig kinyomta így irtam neki egy üzenete.
"Csak mond azt hogy jól vagy"
"jól csak hagyj" irta vissza hál istennek van eszem igy lenyomoztam hogy hol van a város melletti erdönél öhm hát oke.
Gyorsan beszalltam az autóba és hajtottam oda. Mia egy fa alatt sirdogált. Amint meglattam össze szorult a szívem olyan törékenynek tűnt. Gyorsan odarohantam hozzá és ölembe vettem
-Mia nyugalom itt vagyok-simogadtam haját-sss semmi baj
-De igen is magy baj van mindenkit tönkre teszek magam mellett!! Te is kurva nagyot csalódtál bennem. Annyira egy önző ribanc vagyok mindig csak magamra gondolok és még abba se gondoltam bele hogy apát ameg Norat mennyire megbántottam. A szüleid meg biztos egy hiztis picsának tartanak tuti Zed is bár ő eddig is annak tartott- hagytam hogy kikiabálja magát hisz látszott rajta hogy ez meg nyugtatja.-Sajnálok mindent Louis -mondta és befészkelte magát az ölembe. Majd el is aludt. Egy ideig hallgattam éde szuszogását majd hazavittem. Holnap nagy nap lesz kikell magunkat pihenni.

Hy babys tudom hogy rég nem volt új rész. Így most az átlagosnál hosszabbat hoztam. A helyesíras hibákat már elkezdtem javítani de még nem végeztem. Ez is tuti hogy hibás de majd kijavítom. Na voteoljatok meg komizatok ha tetszet
Good night😘🌃

Kényszer (L.T.)Where stories live. Discover now