12.rész

3.4K 141 2
                                    

Mikor beértem a szobámba a táskákat kiejtettem a kezemben és elállt a szavam a szoba.....
Louis az ágyban feküdt egy fiúval és nevetgéltek + Princest dögönyözték
-Louis ha meleg vagy azt megértem de azért ne ebbe az ágyba -mondtam neki picit fintorogva.
-Mia szia!! -ugrott ki az ágyból boldogan Louis és adott egy gyors csókot. -Répuci had mutassam be gyerekkori legjobb barátomat Mia ő itt Harry Harry ő itt a menyasszonyom Mia. -mire ezt kimondta a fiú is ide ért. Magasabb és izmosabb volt mint Lou. Zöld szem göndör fürtök.
- Szia örvendek -mondtam kedvesen.
-Szép hölgy én is örvendek a találkozásnak -mondta és adott egy csókot a kezemre.
-Khm -szólt közbe Lou
-Nyugi haver nem csórom el a csajod-nevetett fel bongyi és vállon boxolta manót
-Nem a csajok hanem a menyasszonyom!!-kérte ki magának Lou
-Jó nyugi van. -kacagott fel mély férfias hangon. -Na ak holnap össze ül a banda oke!?-nézett Louisra
-Milyen banda?- érdeklődtem.
-Majd Lou elmondja nekem mennem kell. -mondta Harry és már ment is.
-Szia Harry örültem hogy találkoztunk -mondtam
-Sziasztok én is
Csá haver-köszönt el Louis is

-Gyere baba van egy meglepim-mondta és a hátsó udvar felé húzott. Az ajtó elött megállt.- Figyelj most egy kendővel eltakarom a szemed és utánna kell még gyalogolnunk egy picit de igérem hogy vigyázok rád. -mondta Louis és bekötötték a szemem majd adott egy puszit az arcomra.
Kb 5percig sétáltunk majd megállított.
-Na Csibike felkészülés?!-kérdezte Manó és átkarolta derekam
-Manó ne húzd az időt nem szeretem a meglepetéseket.-kezdtem el nyafogni egy picit.
-Rendben de ha leveszem a kendőt akkor még ne nyisd ki a szemed csak akkor ha szólok. Rendben?!-kérdzte. Én csak enyhén bólogadtam. Levette a kendőt majd újra átkarolta a derekam és a fejét vállára hajtotta majd fülembe súgta -Kinyithatod.
Mikor kinyitottam teljesen elállt a szavam.
-Louis ezt te csináltad?!
-Igen tetszik?!
-Igen köszönöm ez gyönyörű -majd adtam egy szenvedélyes csókot.

 -Louis ezt te csináltad?!-Igen tetszik?!-Igen köszönöm ez gyönyörű -majd adtam egy szenvedélyes csókot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Gyere baba. Kérsz pezsgőt?-kérdezte majd befeküdt az ágyba.
-Igen-feleltem s mellé feküdtem. Öntött mindkettőnknek majd kocintottunk.
-A közös jövőre és a szerelmünk te -mikor ezt kimondta Princes is felmászott közénk -És az első közös kiskedvencünkre csirio -(aszem így kell írni) mondta és koccintottunk majd még ittunk a pezsgőt.
Ősszebújva feküdtünk és vizslattuk a kék csillagos eget.
-Manó holnap milyen banda találkozik?! -nézte felrá.
- Az One Direction. Fiúbanda . Saját zenéink vannak 4 fiúból áll én vagyok a legidősebb benne. Harry pedig a legfiatalabb. Van még Liam Payne barna tüsis haj barna szem. Van egy barátnője is Charyl. Meg van a kis szöszke haspók kék szemekkel. Ő Niall neki is van barátnője Emilynek hívják. Ugyan olyan a csaj mint Niall csak lány kiadásban. Egyikük sem herceg vagy ilyesmi szimpla normális emberek. Sokkal jobb velük elmenni bulizni mint más hercegemmel na meg az elkényeztetett sznob barátnőjükkel akik tiszta plasztik barbiek..-mondta Louis miközbe hátamat simogatta és kezemet círógatta.
-Ugye tudod hogy én is egy herceg barátnője vagyok.-mondtam és sértődöttet játszva felnéztem rá.
- Nem baba te nem vagy egy hercegnek a barátnője. Te egy hercegnek a menyasszonya vagy-jelentette ki és megcsókolt.

Olyan jó így lenni. Olyan jó hogy Louis tényleg itt van nekem és szeret. Anya halála óta nem volt ilyen érzésem. Persze ott volt apa de teljesen a munkájába feletkezett. Próbáltam magamra terelni a figyelmét kitünővoltam 2felsőfokú 3középfokú nyelvvizsgák van tudok játszani gitáron,zongorán, hegedün, fuvolán, dobon. Jártam balettra modern táncra pompom lány is voltam de nem érdekelte csak annyit mondott rá hogy ügyes vagy. És így ment ez egészen eddig. Most meg egy másik országba költöztem a leendő férjemmel. Hát mit ne mondjak szeretet hiányos vagyok. De mind ezt a hiányt most pótolja Louis. Na meg persze Princes is.
-Miért sírsz baba?!-törölt le egy kusza könny cseppet az arcomról.
-Csak bele gondoltam hogy mi volt ebbe az egy évbe, és szinte csak rossz történt velem, de aztán jöttél te fenekestül felforgattad az életem, de végre érzem azt hogy van miért élnem hogy szeretnek. -mondtam neki teljesen őszintén.
-Én is nagyon szeretlek baba és hidd el a családom is szeret még ha Zed olyan is volt múltkor. És holnap biztos hogy még fognak szeretni a fiúk is hisz ha én szeretlek akkor ők is. - fejezte be ő is mondandóját majd egy érzéki csókba fortunk.
Kéz a kézben aludtunk el itt a csillagos ég alatt. Princes Louis hasán feküdt. Fejem Louis mellkasán foglalt helyet kezeim nyakát ölelték át. Ő egyik keze a hátamon másik a seggemen pihent.

Kényszer (L.T.)Where stories live. Discover now