10.rész

2.8K 148 4
                                    


Mikor bementem meg csapott a tömény pia és cigi szag. Körbenéztem a kocsmában és megláttam Manómat. Egy boxban ült vagy is fetrengett és aludt véresen??
-Úr isten Louis te még is mit csináltál??- futottam oda hozzá. Nagy nehezen kinyitotta a szemét és fájdalmas mosolyra húzta a száját.
-Répuci te vagy az??! Ah biztos csak megint képzelődök. Tudod nagyon sokszor teszem. Amióta még láttalak mindig veled álmodom! Még ott is zaklatsz-kezdett el kínosan nevetni- De engem nem nagyon zavar mert nagyon szeretem a mosolyod ,a pici nevető gödröcskéidet , szőke enyhén göndör hajadat, na még az ajkaidról ne is beszéljünk olyan szép duzzatt pirosak és méz édesek és pont az enyémekhez illik. Kedves vagy okos vagy. De nem értem hogy ezt miért mondom most úgy is csak képzelődök.
-Louis majd otthon megbeszéljük na gyere-fogtam meg és nagy nehezen felállitottam. És elindultam az ajtó felé.
-Elnézést kisasszony a barátja még nem fizetett. -mondta valószínűleg a csapos.
-Elnézést. Mennyit ivott??
-7000-nagy nehezen kivettem 10000a táskámból és odaadtam a pultosnak
-A borravalót tartsa meg -mondtam mert nem akartam húzni az időt -Viszlát.
-Viszlát kisasszony- mondta undorító perverz mosollyal.
Nagy nehezen kivittem a kocsmából Louist és beültettem az anyós ülésre. Ár futottam a másik oldalra és beültem mellé.
-Faszom hogy a férfiaknak mindenre az alkohol a megoldás-motyogtam és beindítottam a kocsit és elindultam.
-Igazából a szex de ha azt nem lehet csak akkor jön a pia -mondta Louis tök komolyan és előremeredve. Én csak meg forgattam a szemem. -Ne forgasd a szemed mert úgy marad!-mondta mérgesen.
-Oh nekem te ne oszd az észt nem tudom ki volt az aki kihurcolt a kocsmából!! Miközbe te tiszta vér vagy még a sárga földig leittad magad-emeltem fel a hangom erre meg ő forgatta a szemét -Ne forgasd a szemed mert úgy marad!-momdtam neki.
-Héj nem ér ellenem fordítani azt amit mondtam!
-Rendeben de ha már ennyire józan vagy áruld el nekem miért vagy véres még miért a piába menekültél???
-Mert nem tök mind1 neked ott van Princes ő szeret téged és én engem senki nem szeret még az állatok sem!!-mondta szerintem még egy könnycsepp is kicsordult a szeméből.
-Ez nem igaz-csaptam rá a kormányra.
-Egy embert egy kibaszott embert mondj aki szeret engem!-kiabálta és mivel pont haza értünk kiszállt.
Csendben mentem utánna nem akartam hangolódni ilyen későn. Mikor bementünk a szobába Louis elment lefürdeni én meg befeküdtem az ágyba. Princes befeküdtem mellém és oda bújt hozzám. Kb 30percig volt bent Louis a fürdőbe mikpr egy alsó gatyába kijött és befeküdt mellém. Egy ideig így voltunk mikor hírtelen magához húzott így félig rajta feküdtem.
-Princes gyere ide -mondta és hasára fektette kiskutyámat. Nem tudtam elaludni egy szerűen nem jött álom a szememre. Louis szerintem már aludt mert egyenletesen szuszogott.
-Én szeretlek. -suttogtam és ezután el is aludtam.

Louis szemszöge:
Szarul esett mikor momdtam hogy engem senki sem szeret akkor azt vártam hogy azt mondja hogy "ez nem igaz én szeretlek" vagy valami ilyesmi de semmi nem volt csak jött utánnam némán.
Nem akartam vele beszélni így bementem a fürdőszobába és lezuhanyoztam nem tudom meddig voltam bent de nagyon jól esett a testtemre száradt vér lemostam, és nagyjából ki is józanodtam. A meleg víz ellazította a testemet. Nagyon jól esett.
Nem értem Miát mikor bejött a kocsmába kedves és féltő volt utánna meg csak kiabált. Mit szólhatott a levélre? Vagy egyeltalán láthatta? Biztos látta hisz ott volt az ágyon.
Nem bírtam tovább ezen gondolkozni így kiszálltam a kabinból megtöröltem magam és vettem fel egy alsógatyát majd kimentem.
Mia az ágyon aludt és Princest szorongatta magához. Befeküdtem mellé de nem tudtam elaludni. Így szép lassan és csendesen magamhoz húztam Miát. Princesnek meg szóltam hogy feküdjön a hasamra.
Olyan jó lenne ha ez az egész veszekedés meg sem történt volna . Az a rohadt kurva Chara.... Mind1 ami már megtörtént azon nem lehet változtatni. Azt hittem hogy Mia már rég elaludt mikor megszólalt
-én szeretlek -suttogta. Biztos nem álmodtam mert csak utánna lett egyenletes a lélegzet vétele.
Ezzel most mit csináljak?? Miért nem mondta elöbb?? Milyen hülye vagyok ezen gondolkozok nem hogy örülnék neki.
Közelebb húztam magamhoz és belepusziltam a halyáb
-Én is szeretlek -mondtam neki. Még egy ideig néztem gyönyörű arcát majd elaludtam.

Bocsi gyerekek a késésért de ígérem a kövit hamarosan hozom 💜

Kényszer (L.T.)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن