10.Promiň :-(

202 23 1
                                    

Calum

Musel jsem mu to říct.Mrzí mě to jak jsem s k němu choval a bojím se,že mu ublížím.Nevím kdy se zase proměním v to hnusné zvíře ,co ničí vše co mu vejde do cesty.

Silně jsem ho obejmul svými pažemi a políbil ho„Cale?"Zašeptal„Ano?"Usmál jsem se„Dokázal by jsi mi ublížit?"Zarazil jsem se„Tak dokázal?"Vyprostil se z mého objetí a díval se mi do očí„Já to věděl."Rukami se prohraboval ve svých vlasech„Ale né."Poškrábal jsem se na hlavě„Už to né znělo dost ironicky."Otočil se ke mně zády„Michaely můžeš přestat být taková citlivka!"Tuhle větu jsem trošičku přehnal.

„Já a citlivka?!"Čekal na mojí reakci.Polkl jsem„Mám tě rád ,ale nevím jestli ti dokážu ublížit."Slyšel jsem jeho povzdech.

Pomalinku jsem odcházel domů„Cale?"Otočil jsem se na něj„Ano?"Řekl jsem smutně„Omlouvám se."Otevřel jsem mu náruč a usmál se„Pojď ke mně."Běžel ke mně a za chvíli jsem cítil jeho vlasy mě lechtat na mojí hrudi„Počítá se jako ublížení to,že si týden nesedneš?"Cítil jsem jeho nehty jak se mi zaryly do zad„Jen aby to nebylo opačně."Uchechtl se„Jdeme domů?"Zeptal jsem se a pohladil ho po vlasech„Jo."Uslyšel jsem slabý hlásek.

Přišli je k němu domů„Chceš něco k pití?"Zeptal se mě Michael„Emm vodu."Do ruky mi dal sklenici vody a sedli jsme si na gauč a zapnul televizi a hned na nás vyskočil film kde se upíři a vlkodlaci zabíjeli.Oběma nám vyschlo z toho v krku.Přepli jsme na jiný kanál,ale nikde nebylo nic dobrého.

„Co budeme dělat?"Podíval se smutně„Potřebuji se naučit lidské tělo."Usmál jsem se„Tak dobře přines knížky."Zasmál jsem se„Na to nepotřebuji knížky,stačí když si lehneš."Lehl si„Nemůžeme dělat něco jinýho?"Rozepnul jsem mu košili a prstem mu přejel po hrudi až ke kalhotům„Například? "Polkl„Třeba si jen povídat."Zastavil jsem se a podíval se mu do očí„Ty nechceš sex?"Sedl si„Ani ne."Zarazil jsem se„A o čem si chceš povídat?"Sedl jsem si vedle něj„Pověs mi něco i sobě."Usmál jsem se„No tak mám rád maso a mám rád modrou barvu a miluji tvoje oči a tebe."Poslední slovo ho dostalo„A ty?"Zeptal jsem s úsměvem„No miluji krev,moje oblíbená barva je červená,nesnáším slunce a jsem se sestrou sám."Sklopil hlavu„Jo vím."

Michael

Jak může Calum vědět,že jsem přišel o rodiče?!

Moon(Malum)Where stories live. Discover now