7.Upírek

303 23 1
                                    

Michael

Ráno jsem se probudil v mojí krásné černé posteli v černém pokoji„Ahoj bráško."Skočila na mě sestra„Dobré ráno."Řekl jsem ospaleckým hlasem„Mikey nechoď dnes do školy nechci tu být sama."Obejmul jsem jí„Dobře,ale jen dnes."Usmála se a lehla si ke mně.

Usnula v mé posteli a tak jsem opatrně vstal a vyšel po špičkách z pokoje.Šel jsem dolů se nasnídat.Dal jsem si cereálie s mlékem,když jsem si dal prví lžičku do úst došla mi zpráva.

Calum:,,Proč tu nejsi upírku? :("
Bylo mi jasné ,že to je Calum.

Michael:,,Není mi dobře..."
Řekl jsem aby mě nechal být.

Calum:,,Je to kvůli mě?"

Michael:,,Ne není."

Calum:,,Vadila ti ta pusa?"
Nevěděl jsem co odpovědět,vadilo mi to vůbec.že mi píše?A ta pusa?

Ignoroval jsem zprávu a vychutnával si cereálie ,ale další zpráva.

Calum:,,Doufám,že se nezlobíš upírku :*"

Michael:,,sem naštvaný,protože jsi mi dal pusu a utekl...."

Calum:,,Oba víme jak by to dopadlo kdybych neutekl ;)"

Michael:,,Jak?"

Calum:,,Udělal bych ti to krásně zezadu :)"

Michael:,,Jsi nechutnej!"

Calum:,,Nevím komu se včera postavil :D"

Michael:,,...."

Calum:,,Ano přesně tak rychle jsi se udělal :p"

Michael:,,Sakra Calume já jím!"

Calum:,,Já,že ti je blbě?Nebo ne?"
Začal jsem zmatkovat.

Michael:,,Je mi blbě tak mě nech a jak vůbec můžeš mít ve vyučování mobil?!"

Calum:,,Máme přednášku...."

Michael:,,Tak si to užij XD"

Calum:,,Neboj užiju si to tak jak ty včera.....hádej co znamenaj ty tečky XD"

Michael:,,Velikost tvého IQ?"

Calum:,,Really?! -__-"

Michael:,,Yes :)"

Calum:,,Zničil si mé srde :("

Michael:,,Ooo to je hrůza jdu si zabodnout kůl do srdce."

Calum:,,Ne do zadku XD"

Michael:,,Asi se z tebe pozvracím."

Calum:,,Ne spíš uděláš jako včera^^"

Michael:,,Půjdu radši pryč."

Calum:,,Ne nechoď upírku 💜"

Michael:,,Ewwww Neříkej mi upírku!"

Calum:,,Awww si sladký když jsi naštvaný :*"

Michael:,,Bye."

Calum:,,Bye :("

Nasnídal jsem se a šel se dívat na televizi„Tady si."Sedla si ke mně Cloe„Zahrajeme si hru?"Kývl jsem,že jo„Slepou bábu"Povzdychl jsem„No dobře"

Zavázala mi oči a zamotala dokola„Tady."Říkala neustále.Šel jsem za jejím hlasem.Otevřela mi dveře.ale já to neviděl„Ahoj upírku."Spadl jsem na člověka.kterém jsem se chtěl dnes vyhnout.

Když mi Cloe otevřela dveře,zakopl jsem o práh a spadl na Caluma.

Calum

Chtěl jsem zazvonit,ale spadl mi rovnou do náruče„Ahoj upírku."Řekl jsem mu a on si sundal šátek přes který neviděl„Ahoj co tu děláš?"Vyprostil se z mého obětí„Nesu ti úkoly."Uchechtl jsem se„Ale vypadáš celkem zdravě."Chytil se za hlavu„No no..."Nadzvedl jsem obočí„Ty jsi nechtěl jít do školy kvůli mě?"Začal zmatkovat„Ne ne to určitě ne jenom moje sestra víš no..."Přerušil jsem ho polibkem„Nechtěla být doma sama."Dořekl„Je tady?"Pohladil jsem ho po tváři„Kdo?"Fekl omámeně„Tvoje sestra."Zasmál jsem se„Jo je doma.

Pojď dál"Vešel jsem dovnitř„Ahoj ty budeš Cloe."Podal jsem jí ruku„Jak to,že víš jak se jmenuje?"Zeptal se Michael když zavíral dveře„No vždyť si mi o ní říkal."

Cloe mi podala ruku„Jo a ty jsi?"Usmála se„Calum."Zčervenala„Jsi hezkej."Usmál jsem se „Hele Cloe běž radši ven jo?"Řekl Michael„Dobře."Malá Cloe odešla.

„Promiň za sestru"Zamčel dveře.Přirazil jsem ho ke dveřím hned co odešla„Co ty úkoly"Řekl mi do ucha„Jako první tě naučím sexualní výchovu.

„Calume"Vzdychl mi do ucha„Psst"Udělal jsem mu pár cucfleků na krku.Jednou rukou jsem mu držel krk a druhou mu jezdil po rozkroku.

„Oh Cale."Nehty škrábal dveře„No ták Mikey ukaž se nám v plné kráse."Uchechtl jsem se a strhl mu košili„Calume"Vrhl se na mě,shodil mě na zem a vášnivě líbal„Upírku."Zasmál jsem se„Neříkej mi tak!"Přitiskl mi ruce k zemi„Jen do toho."Sundal si kalhoty.

Sundal jsem si tričko o přitiskl ho ke zdi„Dělej probuď v sobě to zvíře."Řekl a kousl mě do ucha„S radostí"Otočil jsem ho čelem ke zdi,stáhl jsem mu trenýrky.Uchopil jsem svého kamaráda a vnikl do něj.

Zatáhl jsem ho za vlasy a začal tvrdě přirážet„Oh Cale!"Moje hruď se třela o jeho záda.Naše vzdechy se rozléhaly po celém domě.Dlaněmi jsem se opřel o zeď a zrychloval.

Po celém těle mi stékal pot a já už neměl sil„Jo."Řekl jsem slastně když jsem byl u konce.Lehl jsem si na gauč a Mikey to ještě rozdýchával.Dal si trenýrky a sedl si na zem„Jsi v pohodě?"Zeptal jsem se s úsměvem na tváři„J-jo."

Michael

V hlavě se mi to všechno znovu a znovu přehrávalo.V hlavě sem si představil co by na to řekli moji rodiče.Na to,že jsem gay a k tomu jsem se nejspíš zamiloval do vlkodlaka.
Teď sám sebe nechápu.

Trošku delší část snad nevadí :)

Moon(Malum)Where stories live. Discover now