1.Kniha

348 27 0
                                    

Michael

Byl den jako každý jiný.
Otevřel jsem oči,podíval se po pokoji a vstal z postele.
Umyl jsem se,oblékl se a nachystal si svačinu.

„Ahoj Mikey."Usmála se na mě moje malá sestřička Cloe„Ahoj sestřičko ,musím do školy,ale zatím ahoj"Mojí sestře je 30 let ještě maličkej upírek.

Mně je už 150 let jsem konečně náctiletý upír.

Zamkl jsem dveře od domu a pustil si hudbu do sluchátek.
Přišel jsem do školy a na každém rohu jsem viděl mé otravné spolužáky.
Byl jsem až otrávený z toho jaký jsem 'populární'.

Vešel jsem jsem do třídy a u okna seděl Hood„Hej Michaeli tak co v šatníku jsi dnes nenašel jinou než černou?"Smál se„Omlouvám se veselejší barvu jsem nenašel."Ignoroval jsem jeho další poznámky.

Měl nádherné hnědé oči,které mi připomínaly kaštany„Nečum emouši."Zakřikl na mě ,když jsem se díval jak si čte nějakou knihu„Omlouvám se pane Hoode."Řekl jsem ironicky„Budeš si ze mě dělat prdel?!"Vyskočil ze židle,chytil mě pod krk a přirazil ke zdi.

Díval se do mích očí„Pusť mě Hoode."Lapal jsem po dechu„Omluv se!"Uchechtl jsem se„Tak mě pusť"Pustil ruku.která mě držela pod krkem a já spadl na zem„No já čekám Clifforde!"Opřel se rukou o zeď„Naser si!"Zazubil jsem se.už mi chtěl vrazit,ale učitel vesel do třídy„Clifforde sedni si na židli!"Poslechl jsem.

Celou hodinu se na mě Hood díval a hral si s tužkou,když jsem se na něj podíval,tužku zlomil na dvě části jednou rukou a měl naštvaný vyraz.V hlavě jsem si říkal A kurva!

Moon(Malum)Kde žijí příběhy. Začni objevovat