Holy Bagel

1.7K 67 1
                                    


Det var hårdt. Sådan at være på tur med Clara altså. Hun virkede meget ophidset og stresset. Dog kommenterede jeg det ikke, for det ville nok ikke hjælpe på sagen. Det var sikkert normalt for hende.
"Cyd? Kom lige herover!" jeg sad på en yderst flot bænk Zara. Clara havde åbenbart besluttet sig for at det var det rigtige sted for hende. "Til en fucking god pris" Havde hun sagt der vi gik derind.
"Hvordan ser den her kjole ud på mig?" Spurgte hun og kiggede ned ad sig selv. Kjolen var helt hvid og sad meget stramt på hende. På den anden side så hun meget solbrændt ud. "Jeg synes den er flot" mumlede jeg. "Det har du sagt ved de sidste 5 kjoler. Men er den fucking flot?!" Svarede hun. Jeg nikkede bare. Jeg havde købt en sød kjole i Moss Copenhagen. Den var ikke så voldsom. Faktisk var den mørkeblå, med en virkelig flot nedringet ryg. Den var ret cute. Og Clara havde endda godkendt den.
"Okay. Så køber jeg den her" Smilede hun. Super. Så kunne vi endelig komme ud. Jeg ville virkelig gerne hjem. Bare tanken om at ligge i min seng og se serier var fristende.
"Skal vi ikke tage på café eller noget?" Spurgte Clara. Hun blev ved med at forvirre mig. Det ene øjeblik var hun voldsom og en slem pige. Haha. Men det næste øjeblik var hun sød og velopdragen.
"Hvad så med Benjamin?" Spurgte jeg forsigtigt. "Hold nu op Candy. Det var jo han selv der ville køre os. Jeg mener, vi tvang ham jo ikke eller noget. Jeg nikkede. "Kom så går vi!"

Det var ikke et kendt sted, vi slog os ned. Jeg tror at det hed Holy Bagel, men jeg er ikke sikker. I hvert fald var det meget hyggeligt. Vi sad der med hver vores Bagel og smoothie og snakkede. Men Clara havde af en eller anden grund en slags magnet i sig. Lidt ligesom en almindelig magnet den, hun havde, kunne bare noget særligt. Faktisk var det en slags lækre-drenge-kommer-over-til-dig-magnet. Og Claras virkede glimrende. Imens vi sad der og havde det noget så hyggeligt, kom der 2 drenge hen til os. De virkede rimelig målrettet efter Clara, men de snakkede da også til mig.
"Hey! Må vi sætte os?" Spurgte den ene af drengene. Han så godt ud. Dog ikke nær så godt som den anden.
"Arh undskyld. Pigetid" Svarede Clara og kastede med håret. Hendes lange mørke hår var lige ved at ramme mig i ansigtet.
"Seriøst? Er det bare udelukket?" Spurgte den samme dreng igen. Clara smilte hurtigt til mig. "I kunne jo vente til vi er færdige. Men gå lige et andet sted hen imens" Typisk hende. Nu havde jeg bare endnu flere problemer at tænke på. Møg.

My Best Friend And Her BrotherWhere stories live. Discover now