~κενο~

50 13 7
                                    

Είδα τον Χάρρυ κάτω. Γεμάτο από μελανιές και γρατζουνιές ..

Δύο άντρες με μαύρο ντύσιμο με κοιτούσαν από την άκρη της πόρτας. Έφυγαν αμέσως.

-Χα,χαρρυ ... συγκρατιομουν για νά μην κλάψω.

Ανοιξα ένα ξύλινο ντουλαπάκι και άρπαξα ότι βρήκα πρόχειρο. Καθάρισα τα τραύματά του και στα πιο σοβαρά τοποθέτησα επιδέσμους.

-Είσαι καλά ? Τον ρώτησα
-Σα-Σάρλοτ.. κατάλαβαν ότι ξέρουμε για την Λαίδη. .
-ΤΙ ?

___________________________________

Κρατούσα το τριαντάφυλλο πού βρήκα στο δάσος σφιχτά στα χέρια μου. Ο Χάρρυ ΘΑ μου εξηγούσε καλύτερα ΤΙ έγινε το απόγευμα στο σπίτι του.

Κατευθύνθηκα προς την έπαυλη. Πέρασε την μεγάλη πόρτα μπήκα μέσα και πήγα νά ανεβώ τις σκάλες για να κλειστώ στο δωμάτιο μου.Όταν ένιωσα ένα χέρι να με πιάνει από τον καρπό και να ΜΕ γυρνάει Πίσω.

-Μπαμπά ?
-Γεια σου μικρή μου ήθελα. . Σταμάτησε απότομα κοιτώντας το τριαντάφυλλο πού κρατούσα.

-ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΉΚΕΣ ΑΥΤΟ? Γρυλισε χτυπώντας το χέρι του σε ένα ξύλινο τραπέζι.

-Ε-εγώ πήγα μια βόλτα στο δάσος και το βρήκα κρεμασμενο σέ ένα δέντρο δεν περίμενα να σε πειράξει τόσο πολύ .. είπα τρέμοντας

Άρπαξε το τριαντάφυλλο απο το χερι μου το πέταξε κάτω και άρχισε νά το πατάει με μανία. Στη συνέχεια άνοιξε το παράθυρο και το πέταξε έξω .

Ένιωσα καυτά δάκρυα να γεμίζουν τα μάτια μου αλλά προσπάθησα να μην κλάψω.

-Γιατί το έκανες αυτό ? Μουρμούρισα..

-Μη μαζεύεις ηλίθια πράγματα από έξω αν δεν σου ανήκουν ΕΝΤΆΞΕΙ ? ... τελείωσε την πρόταση εκεί. Πήγαινε πάνω τώρα! Φώναξε

Έτρεξα στις σκάλες κρατώντας με τα δάχτυλα μου τα τελειώματα του φορεματος. Πήγα στο δωμάτιο μου και κλειδωσα Καλά την πόρτα. Αυτή τη στιγμή δεν ήθελα κανείς μα κάνεις να με ενοχλήσει.

-Μα γιατι δεν ήθελε να το πάρω ? Ρωτησα τον εαυτό μου .
-Ίσως έχει προβλήματα με τα κοσμήματα του δρόμου .. γέλασα.. Όπως και να έχει εγω οταν ΘΑ πάω το απόγευμα στο σπίτι του Χάρρυ θα το μαζέψω ..

Τριγυριζα στο δωμάτιο μου ψάχνοντας τα πάντα. Ήταν η ασχολία μου απο μικρή , οταν ήμουν νευρική ψαχουλευα ότι υπηρχε. Κάθισα σέ μια κουνιστη καρέκλα και αποφάσισα να διαβάσω ένα βιβλίο ώστε να χαλαρώσω από τα απαίσια σημερινά γεγονότα. Κάποια στιγμή αποκοιμηθηκα.

StolenWhere stories live. Discover now