20)Izostanak

7.3K 497 104
                                    

(Ljudi moji ova vrućina me ubija, jedva sam napisala nastavak. Potrudila sam se zbog vas, i stvarno se nadam da ćete uživati. Za sledeći deo spremam vam nešto ludo, i radujem se pisanju tog poglavlja. :D Hvala vam što ste uz mene, na divnim komentarima i podršci kojoj se nisam nadala. xo)






Alex POV

Svet muškaraca i žena oduvek se razlikovao kao nebo i zemlja, ali taj svet potpuno različitih shvatanja i razmišljanja uvek se privlačio kao raj i pakao. Taj svet različitosti nikad nije mogao, i nikad neće moći postojati jedan bez drugog.

Ni sam ne znam kako sam došao na ovu ideju, ali ako će ovaj potez lepoj devojci koja živi u neznanju pomoći da shvati koliko greši što sluša druge osobe, onda se neću kajati i da je posle ovog izgubim kao drugaricu.
Iako i sam više nisam siguran da li je želim i gledam kao drugaricu, ili me ovaj privlačni đavo privlači više nego što bi trebao.

Ustanem i dalje svojom rukom držeći njenu toplu i nežnu šaku na mom, kao kamen tvrdom kurcu. Pogledom joj prelazim preko lica iz kojeg izbija zbunjenost. Kate je drugačija u svakom pogledu te reči od svih devojaka sa kojima sam bio.

Da se neka druga, slobodna lepotica našla na njenom mestu verujem da bi se u sekundi snašla sa ovom situacijom. Siguran sam da bi joj ovo bio znak da skine sivu trenerku koju imam na sebi i svojim usnama uzme kurac koji kao zver čeka svoj plen.

Ali Kate nije plen, i nije neka tipična, laka devojka. Ona je jednom rečju Kate.
Luda, naizgled jaka i nezavisna mlada devojka, koja duboko u sebi krije nešto mračno, koja je nesigurna u sebe i svoje telo.
I koja, verujem, nije mnogo puta držala kurac u rukama.

Gledam pravo u njene oči obasjane zbunjenosti i nevericom, usne koje je blago rastvorila dok lagano jezikom vlaži suvu kožu te roskaste poslastice. Ne stidim se svog nekulturnog ponašanja, ali verujem da bih od majke dobio jedan šamar. Iskreno, nije me učila ovakvom tretiranju žena.

Ona mi nikad nije rekla da ruku svake devojke koja se u mojoj blizini nađe stavim na kurac, a
nije me ni učila da jebem tuđe ćerke. Mada, i sama zna da je uzaludna svaka njena priča, da je svaki njen pokušaj bezvredan, jer sam odavno svoju dušu prodao mračnijoj strani.

Nisam ni svestan da sam odlutao u ovako bitnom trenutku, dok Kate ne počne da migolji svoje prste u mojoj krupnoj šaci.
„Pusti me budalo jedna", naglo me gurne i time pogodi povređeno rebro.

Na sekudnu zbog boli zatvorim oči, pustim Kateinu ruku na šta ona uvređeno i odurnog lica svoju tamu koju krije u očima uperi pravo u moje plavetnilo.

„Šta je sa tobom Alex? Da li si ti normalan", besna upita me. Pogledom ispratim dva pramena koja joj se oslobode iz labavo zavezane kose.

„Hej, hej ne pizdi! Rekao sam ti da ne brzaš tim tvojim ženskim mozgom", raspoloženo joj odgovorim.

„Tebi je ovo smešno perverznjaku jedan? Misliš da je normalno prisloniti ruku na tvoj polni organ nakon što ti neko ispriča nešto tužno", priča mi kao navijena lutka sve ono što sam očekivao od jedne uštogljene ženske kao što je Kate.

„Draga devojko, da razjasnimo jednu stvar! Nisam ja perverznjak, samo nisam znao na koji način da ti pokažem da su te slagale one likuše. Njihove reči ne bi trebale da te dotiču, a znaš zašto", malo nervoznije i oštrije pričam sa njom, jer želim da shvati koliko sam ozbiljan. Očigledno joj krutost mog kurca nije bio dovoljan dokaz.

Dođe mi da se smejem na sav glas zbog Kateinog zbunjenog pogleda, jer je jebeno preslatka. Ali ne radim to. Drsko podignem obrvu kada me neočekivano kažiprstom grubo dodirne po grudima preko majice.

EMPTY FEELING Where stories live. Discover now