18)Deo istine

7K 493 46
                                    

(Nastavak je tu! Ne želim se ponavljati, ali moram vam se opet zahvaliti. :) Broj pregleda na priči svaki dan sve više raste, a vaše pohvale i komentari mi puno znače. Uživajte uz ludog Alexa i tvrdoglavu Kate. xo )





Alex POV

Jarka svetlost pada po mojim kapcima dok me polako iz duboke tame i sna, uprkos mojem odbijanju i borbi, vuče na površinu realnosti.
Bum. Tup-tup. Bum.

U glavi mi odzvanja tupa bol zbog koje se mrštim, i zatežem do sad opuštene crte lica.
Ona mi razara čelo i misli, ne mogu da ustanem iako se trudim. Pokušavam otvoriti umorne oči, ali ne ide. San još uvek vlada mojim umornim telom.

Sunčeva svetlost koja se probija kroz staklo prozora jutros je prejaka za moje umorne oči. 
Polako, ne otvarajući ih, okrenem se na leđa i pored sebe osetim nešto toplo i mekano. Telo?

Čekaj malo, kad i kako sam stigao do sobe? Zadnje čega se sećam je šesta čaša viskija koja mi je razorila utrobu i mozak, i moj ludački osmeh jer sam alkoholom ubijao misli o njoj.

Kada sam se posle deset minuta vratio na zabavu koja je bila u punom jeku, sa ulaza sam produžio pravo do konobarice. Iste one koja se mrštila dok je odmeravala Kateinu lepotu.
Lako sam je zaveo i šarmirao, previše brzo što se mene tiče, zbog čega mi je tajno pružila flašu viskija i čašu.

U njenim plavim očima video sa razočarenje kada je dobila samo mali osmeh od mene. Iako je očekivala nešto više nije se protivila, već tužno nasmešila na moje reči zahvale i otišla.
Jebem ti Kate!
Da sam bio u boljem stanju dobila bi ona nešto više od mene, ali nisam mogao u onom haosu emocija koje je za sobom ostavila Kate.

Ukočim se iste sekunde kada se nepoznata osoba nežno promigolji pored mene. Glasno uvučem vazduh u pluća čim na ramenu osetim žensku glavu, zbog čega mi se duga kosa zaplete oko bicepsa.
Jebeno gorim kada me nadraži dodir tople ruke prebačene preko mog stomaka.

Ko je ovo? Zar sam doveo neku žensku i jebao je", pomislim u sebi.

Zabole me i da jesam, i onako mi ne bi bio prvi put! Doživeo sam razna sranja pod uticajem alkohola, ja sam jedan srećan seronja što ih nisam zapamtio.

Dešavalo mi se da se posle burne noći pune alkohola probudim u krevetu koji nije moj, pored devojke kojoj sam obećao vezu ili brak, pored majki i udatih žena.
Bilo je to pre tačno pet godina, na leto kada sam sredio telo. To sada više i nije bitno, jer je iza mene.

Usta su mi suva kao barut od
preteranog konzumiranja alkohola. Potreba za dragocenom vodom razlog je zbog kojeg naglo otvorim oči, pa zatrepćem jer mi smeta snažna sunčeva svetlost. 
Zanemarim potrebu za vodom, kada pored sebe ugledam usnulu Kate. Jebem ti, ja uopšte nisam u svojoj sobi!

„Ona? Kako se stvorila tu? Čekaj, zar smo? Ma nema šanse!! Pa gadim joj se", mislim u sebi dok gledam njeno sklupčano telo.

„Ne. Ne želim to. Ovo... nije trebalo da se desi." Uvučen u svoj začarani krug pred očima ponovo vidim njenu reakciju koja me iz nekog razloga povredila. Zbunjenost, odbijanje i udaljavanje od mene... to je ono što Kate radi.

„Čoveče, navikni se na to. Kad se vratiš pozovi neku žensku i dobro je izjebi. Da, baš tako! Što pre Alex", čujem podli glas moje podsvesti.  

Gledam u Kate koja me sasvim spontano grli i uleže uz moje bokove kao da pripada tu. Pored mene. Kao da je moja druga polovina. Njena zamršena kosa upletena je oko mojeg bicepsa, samo se jedan crni pramen ističe i viori oko usne.

EMPTY FEELING Where stories live. Discover now