3)Žurka

7.8K 548 110
                                    

(I treći deo je postavljen! Nadam se da će Vam se svideti. Ostavite vote/komentar.)







Katherin POV

„Ma da li je moguće", šokirana uzvikujem. „Vi stvarno želite da igramo ovu dosadnu, izlizanu igru?" Pitam ih, dok oni iznenađeno trepću.
Ne mogu verovati da sam pristala na ovo! Posle Beer ponga u kojem sam prilično loša, Alex i Araon odlučili su da pređemo na „masne fote."

Stvarno momci, jako kreativno! Bolje da smo se pijani vijali u jezeru, nego što radimo ovo!

Večeras pijem koktel, Plavu lagunu, i uživam. To je jedino piće koje znam smućkati, a da ispadne dobro. Već posle druge čaše osetila sam blagu omamljenost zbog veće doze alkohola. I prija mi ta promena i ovaj osećaj.

Pijana sam, ali taman toliko da znam šta se dešava i šta radim. Kao poludela smejem se na sve, a to primećuju ovo troje pijanih budala koji žele da iskoriste moje odlično raspoloženje.

„Zavrti Kate! Ajmo curo pokaži se", dere se Jesy rumenih obraza. I nju je, kao i mene, zagrejao alkohol. Uzimam praznu flašu piva i zavrtim je. Ona napravi puna tri kruga i zaustavi se na Araonu.

„Istina ili izazov", pitam ga.

„Izazov", ponosno mi odgovori. Hmm..šta da smislim, a da nije dosadno? Razmišljam na koji bih način ovu atmosferu podigla na još veći nivo.

Znam!

„Araon otiđi u sobu, obuci tvoje omiljene tange koje ima Jesy, slikaj samo telo tako da se što više vide tange. I da! Tu sliku ćeš postaviti na svom instagram profilu", kažem mu nasmejano.

Pa nije ovo tako loše... Zadovoljna sam, jer čim sam iste sekunde to izgovorila na licima mojih prijatelja stvorio se široki, budalast kez, a onda su počeli da mi se klanjaju i tapšu. O bože baš su ludi.

„Kako se ja toga nikad nisam setio", viče Alex. I on je pijan. Zajedno sa Araonom pije pivo kao profesionalac, što verovatno i jeste. Ovo je normalno za njih, zato što su večiti posetioci svih mogućih žurki u kampusu. Na neke su uglavnom pozvani, a neke sami organizuju.

Razmišljam da li sam pogrešila i ovim naljutila moju drugaricu, ali sigurna sam da nisam. Šta više, znam da se zbog ovog neće ljutiti. Ovo je samo šala, uostalom ispunjavam njenu fantaziju, tako da... sve radim zbog nje. Vidim da samo što ne pukne od smeha. Sigurna sam da se setila onog našeg razgovora u sred noći.

„Kate, ej Kate", drma me Jesy i time budi iz dubokog sna.

„Šta misliš da li bi Araon nekad obukao moje tange i pozirao mi? Možda crvene, ili roze, ili one seksi čipkaste?"

U početku mi nije bilo jasno šta me pita, jer sam još uvek jednim delom spavala, a onda je do mog mozga dospela njena ludorija i počela sam se smejati na sav glas. Toliko jako da su mi suze krenule, posle čega sam pala sa kreveta i lupila glavom od pod. Kad je Jesy videla moju reakciju uzela je jastuk i udarila me po glavi. I dalje ne mogu da shvatim zašto baš po glavi!

Tog jutra probudila sam se sa žešćom glavoboljom, a onda sam pogledala u Jesy na drugoj stani sobe, i krug nezaustavljivog smeha bio je otvoren.

Sada, dok gledam u nju, pokušavam da zadržim osmeh, grizem usnu i čekam da vidim hoće li Araon ispuniti izazov. Posle pet minuta on izlazi nasmejan i obučen. Pruža telefon Jesy, i ljubi je u obraz. Ovaj put ona je ta koja se nenormalno smeje kad na ekranu ugleda sliku svog dečka u tangama.

„Bebo da li si ti mene upravo označio na ovoj slici?"
Znala sam! Pa to je Araon. Taj ludo zaljubljeni dečko šta god radio pazi da ne povredi Jesy. I zbog toga sam srećna, a pomalo i ljubomorna. Želim nekog posebnog da pronađem, ali znam da ću verovatno tu osobu izgubiti svojom krivicom...

EMPTY FEELING Where stories live. Discover now