5)Poklon

8.2K 520 39
                                    

(Novi nastavak je tu. Hvala svima koji su pružili priliku ovoj priči i meni. Nadam se da uživate u čitanju. Ostavite vote/kom. )








Alex POV

Imam osećaj da godinama nisam spavao, kao da sam noćima izlazio i jebao do besvesti. E da je bar to, ali nije...
Za sve je kriv onaj san koji me celu noć držao na tankoj liniji jave i sna. Otkad sam sklopio oči video sam nju, slušao zvuk njenog glasa i stenjanja u mojim mislima. Sada sam umoran, a danas mi ovo stvarno ne treba.

I pre sam imao vrele snove, ali nikad o Kate. Ona mi se uvek javljala zajedno sa drugima, ali tada sam uglavnom sanjao neke gluposti koje nikad nisu imale smisla.

Alex budalo, zar ćeš od samog jutra da razmišljaš o njoj. Prestani iste sekunde! Dovoljno je što ti je unišila san, sad još fali da ti oduzme i mozak, dere se moj razum.

Dobro sam prošao, razum mi je još uvek čitav. Pod hitno trebam jedan hladan tuš! On je trenutno najbolja opcija kojom ću Kate izbaciti iz svojih misli, a onda će trening ispašiti moj tur. Posle njega neću biti u stanju da se setim njenog imena, i Kate mi neće ometati misli kao što je počela.

Izlazim iz kupatila sveže istuširan i obrijan, prolazim pored vrata Araonove sobe, ali ne zaustavljam se, jer znam da će i on uskoro izaći. Verujem da je budan i spreman za trening. Otvaram frižider i vadim sve potrebne sastojke za moj jutarnji doručak. Mleko, banane, belanca, ovsene pahuljice i puter od kikirikija, stavljam u blender i palim malu mašinu.

Ovo je najbolji izvor energije i jebeno dobra stvar za mišiće. Proteinski šejk. Pravim dve porcije, jer mi je danas potrebno mnogo više kalorija. Otkada je trener pojačao treninge počeo sam da udvostručujem porcije svega.

Dupla porcija hrane, treninga i seksa. Najbolja stvar da ostaneš u formi, mislim u sebi dok bezobrazni osmeh igra na mom licu.

Čujem zvuk otvaranja vrata, ali se ne okrećem. Stojim sasvim miran i osluškujem korake koji su mi sve bliži. Bez ikakvog pozdrava Araon sedne za sto, i uzime jednu od porcija i žvaće.

„Jutro", promrmlja između zalogaja.

„Tako sam gladan da ne mogu više izdržati, hvala za ovo brate", kaže pospanim glasom. Ma vidi ti njega! Uzeo mi drugu porciju.

„Znam, i ja sam. Pa sinoć nismo ni večerali normalno", odgovorim mu sa osmehom, pa izvučem stolicu kako bih seo.

„Izmorio nas je ovaj vikend, ali vredelo je." Čim se setim žurke istog trenutka na mom licu zaigra osmeh. Ceo taj dan bio je neverovatno dobar. Nas dvojica pričali smo o američkom fudbalu, našoj sledećoj sezoni i jebeno radili sve što su nam ženske naredile.

„E, da je mene samo žurka izmorila", kaže on i uzdahne. A onda njegove misli potpuno odlutaju prema jednoj osobi, i moj drug kao da više nije sa mnom u ovoj prostoriji. Možda fizički jeste, ali psihički se nalazi na nekom sasvim drugom mestu. Ne moram da pogađam o kome razmišlja, već znam!

Sada pogledaj samo šta ti ljubav uradi! Uhvati te za jaja, toliko čvrsto da samo jedan mali pokušaj oslobađanja pojača stisak neviđene boli, čujem svoj razum.

Sve sam ovo već odavno znao, i zato jebeno ne dozvoljavam da me neka ženska drži za jaja. Bolje ne, ovako je mnogo sigurnije. Više sam za to da ih sačuvam.

„Već je pola devet. Bolje bi bilo da se spremimo ako nećeš da dobijemo kazneni trening. Hoćeš ići kolima? Znaš da su moja na popravci do kraja nedelje, čekam da majstoru stigne novi deo. Trebam prevoz ", vedro mi kaže i slegne ramenima.

Razmišljam da li je napokon došlo vreme da oslobodim zver iz kaveza, ali bolje ne.
Trebam prvo da ga pregledam, i vidim da li je još u funkciji. Ali znam da jeste. I ne mislim na kurac, ali i njega ću uskoro osloboditi...

EMPTY FEELING Where stories live. Discover now