Into The Wild Part 4

463 14 0
                                    

En we stapten in.

------------------------------------

Langzaam rijden we onze straat in.Opeens besef ik me dat mijn ouders nog niet thuis zijn,ze waren naar een feest,en ik had geen sleutel.

'Shit,me ouders zijn niet thuis en ik heb geen sleutel' zeg ik snel.

'Je kan wel even bij ons thuis even blijven' zegt Nialls moeder

'Oh oke gelukkig' en ik glimlach naar Niall.

Hij glimlachte terug,we kwamen toen bij Nialls huis aan.Hij had een mooi huis,ik was er al een keer geweest,maar dat was al lang geleden.'Heb je dorst?' vroege Niall.'Uhm ja een beetje' zij ik met een glimlach.Toen Niall wat drinken had gepakt gingen we naar boven,naar zijn kamer.Toen ik binnen kwam was zijn kamer redelijk netjes,wat ik eigenlijk niet verwacht had.Hij had een groot tweepersoonsbed,een bureau waar een laptop op stond en een grote kast vol met kleren schoenen enzovoort.Hij ging op ze bed zitten,terwijl ik nog even aan het rondkijken was.Ik liep naar zijn bureau,en zag een fotolijstje staan,het was Niall met Zayn,Louis en nog een andere jongen met bruin haar en een kuif.Nieuwsgierig vroeg ik wie het was,'Dat is Liam' hij zat in de 3de bij mij in de klas' zei hij.Ik glimlachte en kwam bij Niall op bed zitten.'Je hebt een leuke kamer' glimlachte ik lief. 'Thanks' zei hij terug.'Even over die kus van vanavond..' begon hij opeens heel zacht.Ik keek hem direct aan.'Was het.. uhm,laat maar' hij keek weg.'Het was echt' zei ik verlegen en zacht.Hij keek me aan.Ik zag een glimlach bij hem opkomen en zijn ogen twinkelde,zijn ogen waren wel het mooist aan hem,prachtig blauw.Ik keek hem verlegen aan,toen legde hij zijn armen snel om me heen een kuste me op mijn mond.Ik glimlachte dus zijn kus door,dat dit echt gebeurt! We zoenden lang,op een gegeven moment legde Niall zijn handen op mijn kont.En voelde ik zijn tong op me mijne.Dit is wat ik al die tijd wilde,hem.Ik legde mijn armen op zijn nek.Na een tijdje gingen zijn lippen weer vanaf mijne.Hij had een grote glimlach,net zoals ik.Ik gaf hem een stevige knuffel.'Waarom heb je me zolang laten wachten' zei ik lachend.'Ik durfde het niet' zei hij met een verlegen lachje.ik pakte mijn glas drinken en dronk er een slok uit.'misschien was deze avond toch niet zo erg' zei ik tegen hem. Hij glimlachte naar me.Mijn telefoon trilde,vast een bericht dacht ik.Ik pakte mijn mobiel en keek ernaar,onbekend nummer,dat zal vast die jongen zijn.Ik opende het bericht en las het.

Van: Onbekend

Hey,ik zag je vanavond op het feest van Luna,en ik heb je nummer van je beste vriendin,ik weet nu ook waar je school is,Heerenvaart College toch Savanna ? Ik zie je nog wel een keer x

'Shit' 

-------------------------------------------------------------------

Sorry ik weet dat dit een kort stukje is ! Hopelijk is het wel leuk ! Dankjewel voor de 2 votes daar ben ik al heel gelukkig mee :)

Wie denken jullie van het bericht is ? :)

Voor het volgende deel wil ik heeel graag 1 vote en 1 comment dan ga ik verder :)

Ik weet niet of ik deze week tijd heb want ik heb nog school,maar daarna heb ik een week vakantie dus kan ik zowieso schrijven ! xxxx 

Into The Wild { 1D FANFIC }Where stories live. Discover now