Into the Wild Part 8

418 18 1
                                    

Deur dicht,en op slot 

------------------------------------------------------------------------------

En daar zat je dan,weer alleen in een kleine kamer.Ik stond op en keek even rond.Ik liep naar de grote boekenkast.Ik koos willekeurig een boek uit en las de titel 'Vampier Virus' stond erop.Ik legde het boek op de tafel en trok er nog twee uit de kast 'Middernacht' en 'Zo dood als een vampier' las ik.Ik legde ze alledrie er even naar en pakte Vampier Virus,ik begon rustig de acherkant van het verhaal te lezen.'Alle informatie over vampiers' Ik sloeg het boek open op een willekeurige pagina en las de eerste regel die zag. 'Vampiers voelen aantrekkingskracht tot 1 meisje,en zullen er alles aan doen om haar van hun te maken' Ik las het over nieuw. Aantrekkingskracht tot één meisje. alles aan doen om haar van hun te maken.  Ik gooide het boek dicht een keek met een vermoeid gezicht naar de grond.Ik zuchtte en kneep me ogen dicht.Ik rolde zacht een traan over me wang.Waarom ik ? Het meisje wat nooit aandacht kreeg,en nu vampieren achter haar aan zitten.

Niall POV

Ik lag op me bed,alles was stil,Savanna was nu al ongeveer 3 dagen vermist.Hij had haar nooit alleen moeten laten.Hij ging rechtopzitten,hij moest iets doen,hij moest haar gaan zoeken.De politie zei dat hij zich er niet mee moest bemoeien,maar ze hebben haar na 3 dagen nog niet gevonden,dus hij kon het net zo goed doen.Hij stond op,liep naar beneden en deed zij jas aan.

'Mam ik ga even naar buiten!' riep hij naar zijn moeder. En liep al de deur uit.

----

Savanna POV

Opeens hoorde ik een geluid,ik schrok op en ging weer rechtzitten nadat ik lang me hoofd op de tafel had laten liggen.De deur ging langzaam open,ik zag langzaam bruine haren naar binnen komen,daarna langzaam het hoofd van Louis.Ik bleef stil,hij kwam naar me toe en hurkte naast me neer.Ik keek hem een beetje verward aan.'Sorry voor alles' zei hij. Volgensmij probeerde hij er echt een sexy toon op te leggen.Hij glimlachte zacht naar me.'Mag ik alsjeblieft weg' smeekte ik zachtjes.Ik wist eigenlijk echt niet meer wat te doen,dus ik zei maar wat me het beste leek,ook al verwachtte ik niet dat hij me weg zou laten gaan,maar toch.Hij zuchtte, 'Kan niet' antwoorde hij.Ik snikte en viel in zijn armen.Ik hield hem stevig beet,en begon te huilen.'Louis ik wil dit niet',ik begon steeds harder te huilen.Langzaam voelde ik een zacht kusje in me nek.Ik kreeg een rilling door me heen,shit dit gaat de verkeerde kant op,Louis kuste me verder omhoog in me nek en zoog er hard aan,ik voelde pijn in me nek,maar daarna Louis' tong die er over heen ging.Ik hijgde een beetje en deed me hoofd naar achter. 'Louis niet doen' ik keek hem aan.Hij legde zijn vingers op me nek en streelde erover.Fijn die zul je nog wel een paar dagen zien.. Louis keek me nog steeds aan,met rode ogen.Ik slikte, 'Ik wil dit niet' zei ik.Hij zette een hand op me wang en de ander op me heup en trok me in een snelle beweging naar hem toe.'Lou-' Ik voelde een pijnscheut van me nek naar alle lichaamsdelen schieten.Mijn pupillen schoten wel 2x groter dan normaal,ik begon te trillen.Mijn hand schokte terwijl ik naar zijn arm greep,ik kneep er zo hard mogelijk in,de pijn werd erger en erger,ik kreunde en hijgde naar adem.'L-' ik kwam niet verder en kneep mijn ogen zo hard mogelijk dicht, ik voelde mezelf neervallen op Louis' schouder.

----------------------------------------------------------------------------------

HIIIIIII ! HEBBEN JULLIE STORY OF MY LIFE GEHOORD ? miscchien hebben sommige de video al gezien maar ik ga hem nog niet kijken haha :) Ik vind dit stukje best goed hahaa :D Maarjaaa ik kan volgende week waarschijnlijk vaker updaten omdat ik een verkort rooster heb dus ik ben nooit later uit dan kwart over 2 :DDDDDDDDDDDDDDDD Voor dit part wil ik graag 3 vote's dan pas ga ik verder. 

GIF VAN LOUIS ALS HIJ NAAST SAVANNA HURKT >>>>>>>>>>

Into The Wild { 1D FANFIC }Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu