Postavy

1.7K 78 20
                                    

Než začnu psát tuto fanfikci, představím vám vlastnosti hlavních postav. Začnu Tarou Webstrovou. Při této fanfikci budu psát z očí Tary. Tančí balet, protože má nejblíže k létání. Žije na farmě, zhruba 45 km od města. Je zaostalá v baletní technice, ale 'má to v sobě' - je velmi talentovaná. K jejím ne tak úplně úžasným vlastnostem patří to, že se hned naštve. Také se hádá kvůli zbytečnostem, ale to asi každý 😂.
Její nejlepší kamarádka Kat Karamaková, neboli KittyKat, ma ráda zábavu a zkouší, co si může na akademii dovolit. Na druhou stranu vždy všem ochotně pomohla a poradila jim, když potřebovali.
Jejich neodlučitelnou trojici doplňuje Samuel Lieberman - Samy. Ochota mu saje z očí. "Baleťák nebo doktor? - Baleťák." Tři generace Liebermanů vystudovali medicínu. Bydlí na pokoji s Kristianem Reedem. Tento hiphopový bůh, kterému zemřeli rodiče, si vždy rád někoho vyslechne a poradí mu. Jeho srdce patří Taře...ale pššš!! Abigail je Tařina spolubydlící a velmi tvrdě trénující baletka. Často Taře nadělavá problémy, ale každý má i svou dobrou stránku. A ta se bohužel někdy projeví až dýl. Ethan je Katiin brácha. Bývalá hvězda třeťáku. Rozhodl se dělat choreografie...
Grace tančila v Národnim královským baletu v Anglii. Po přijezdu na akademii všem jen "zavarovala", ale jak jsem už říkala, každý má svou dobrou stránku. A Ben Tickle, veselý a vtipný kluk, který taky Taře zamotal hlavu. Přezil leukémii, ale chce, aby ho nikdo nelitoval, a život bere s úsměvem.

Doufám, že jste alespoň trochu poznali postavy. Nebojte, ve 2.kapitole vysvětlím systém akademie. Pokud se chcete kouknout na seriál, najdete ho na YouTube pod názvem Taneční Akademie (překvapivě) neboli Dance Academy.

Taneční AkademieWhere stories live. Discover now