Hs-27

13.7K 719 51
                                    

Selaam, yoğun bir sınav haftasından çıktım ve koşarak bölüm yazmaya geldim. Ama bir şey bana engel oldu.. bir baktım telefonumda wattpad yok. Telefonumu değiştirdiğimde wattpadi indirmemişim... internetimde yoktu zaten ... neye niyet neye kısmet oldu ama sonunda geldim. Çınarın geçmişinden ufak bir kısımda vardı umarım beğenmişsinizdir . Neyse iyi okumalar....

•••••••

Zihnimde yankılanan yalnızlığın sağır edici çanları dur durak bilmiyordu. Büyük bir karmaşanın içerisinde , girdap içinde kalmışcasına yuvarlanıyordum. Bir haftadır yoktu. Bir haftadır onsuzdum. Odadada bir tek batu vardı. Diğer düşünceli arkadaşım başka bir odaya geçmişti. Sebebini bilmiyordum.

Kalbimde hissettiğim boşluk her şeyden daha fazlaydı. Büyük bir yük yapmıştı gövdeme. Nasıl taşınır bilmiyordum ki...

Haklıydı. Beni korumaya çalışmıştı. Kavgayı keremler başlatmıştı. Çınar sevgilisini korumak istemişti.

Ben ise aptallık etmiştim.

Çınarın gittiği gün batu bana sadece 'aptalsın dedi . Ama bu bir çok şeyi anlamama sebep oldu. Aslında daha iyi anlamama.

Giray , kerem ve serkan çınarın arlasından iş çeviren; çevirdikleri gibi kendilerini haklı göstermeye çalışan insanlardı.

Çınar ile beni ayırmaya çalışmakla birlikte iftiralarda atmışlardı. Ben ise sevgilimin yanında olmak varken, o arkadaş dediğim mahlukatlara yandaşlık etmiştim

Ve Emre.  yüzüme bakmayan, gördüğü yerde yol değiştiren; tanımamazlıktan gelen Emre.

İşte son senem böyle geçmişti. Evet yanlış duymadınız son senem geçti.

Çınar bana geri gelmedi. Batudan öğrendiğime göre özel bir lisede eğitimine devam ediyordu. Belki hayatına yeni birini bile almış olabilirdi. Kafamı iki yana salladım ve bu düşüncelerden uzaklaştım.

Üniversite sınavın beklediğimden bile iyi geçmişti. Sonucu ne olurdu bu bir muammaydı tabii.

Kafamı yerden kaldırdım ve karşımda ki aynaya diktim. Rengi ortada ama artık parlamayan gözlerim ve yerinde olan falat samimi olmayan gülüşüm.

Çok şey değişmişti hayatımda , sebebi ise belliydi.

"Deniz hadi gidiyoruz." Hızlı bir şekilde elbisemin askılarını düzelttim ve ruju dudağımın üzerinden son kez geçtim.

" Hızlı bir şekilde elbisemin askılarını düzelttim ve ruju dudağımın üzerinden son kez geçtim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu gün mezuniyet törenim vardı. Annem ve babam geçen günlerde olan diploma törenime katılmışlardı. Bu bütün okula özel yapılan ve sadece gençler arasında olan kutlamaydı. İsteyen dışarıdan kız arkadaşını getirebilecekti.

Saçlarımı düzleştirip hafif bir makyaj yapmıştım. Ama makyajı patlatacak bir kırmızı ruj sürmüştüm.

Hızla banyodan çıktım ve batunun karşısına dikildim.

HAYALİM SENSİNWhere stories live. Discover now