HS-14

21.8K 1.1K 84
                                    

15 TEMMUZDA YAŞADIĞIMIZ HIC BIR ŞEYİ NE UNUTUN,NEDE UNUTTURUN.

BU VATANI.BÖLEMEYECEKLER.

Merhabalaar efeniiiim. Gecikti birazz bölüm galiba. Devrik bir cümle oldu ama düzeltmeye de üşendim.

Bölümler bundan sonra her hafta cuma gelecek. Haberiniz olsuun daha erkeen bölüm gelmeez.

Satır arası yorum bekliyoruum.

Ayrıca beni wattpadten takip etmiyosanız bilinki,

Kınanıyorsunuzzzz!!!!!

Neyse öptüm canımlarım.

Seviyorum sizi...

Uyarı:
Komedi hikayesi olması, üzüntü ve dram.olmayacagı anlamına gelmez. (Bu bir bölüm öncesi spoidir.)

●○●○●○●○●○●○

Gözlerimi yavaşca araladım ve bir süre tavan ile bakıştık. Etrafa gözlerimi kırpıştırarak bakınca, koltukta üst üste binmiş yatan giray serkan ve keremi gördüm.
Hemen diğer taraftaki koltuktada emre ve çınarı. Gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım ve gözlerimi kaçırdım.

Kolumu kıpırdatınca oluşan sızıyla gözlerimin yörüngesini koluma çevirdim. Serum takılmıştı. En nefret ettiğim ve korktuğum şeydi. Ben baygınken takmış olmalılardı.  Yoksa hastaneyi birbirine katardım (!)

Dün absent içkiyi biraz araştırmıstım. Türkiyede yasaklanmış bir içkiydi!! Gittiğimiz yerde neden olduğunu sorgulamadım. Direkt şikayet edecektim çünkü. Hayır neden içtin deseler açıklamamda yoktu ama...

"Laan, uyandınmı seeeen?" Yüzüme konan ellerle irkildim. Giray eğilip alnımdan bol sulu öptü, yüzümü buruşturmamla yanağıma hafifce vurdu.

"Çok korktum lan it" gülümsedim ve kafamı kaldırıp girayın yanağına bir öpücük kondurdum. Benim için iyice endişelenirmişim onları.

"Ooo reiiis." Diyerek yanıma gelen emrede bana sarıldı ve yanağımdan öptü.

"Geçmiş olsun kardeşim." Kereminde sesini duymamla kollarımı kaldırdım ve bana sarılmasını işaret ettim. Kerem biriciğimdi be benim.

En sona çınar kalmıştı ama oda ne sarılmayı nede konuşmayı tercih etti. Odundu işte! Kerem ona boşuna bay aşırı voltajlı elektirik direği demiyordu.
Trafo çınar!

Birden çınar deyince aklıma beni hastaneye getirirken söyledikleri gelmişti. Gözlerimi fal taşı gibi açmamak için kendimi zor tuttum.

Demek ki halüsinasyon görmemiştim. Çınara aşkımı itiraf etmiştim. Allahım! Sana geliyorumm. Napıcaktım ben şimdi. Acaba deve kuş misali kafamı topraga felanmı gömsem!

Off saçmalıyordum! Hem şu an söylemem için fazlası ile erkendi. Olmamalıydı.

Iki, iki buçuk yıla yakındır içimde sakladıgım bu aşk için susuyordum. Ama içki denilen lanet şey yüzünden her şey mahfoldu işte. Ellerimi yumruk yaptım ve ağlamamak için sıktım.

Odanın kapısının tıklanmasıyla hepimizin bakışları oraya döndü. Içeri kuğu gibi bir hemşirenin süzülmesiyle gözlerimi hızla çınara diktim. Telefonuyla ilgileniyor bakışlarını bir an olsun kaldırmıyordu .

Kızda zaten çınarla ilgilenmişe benzemiyordu. Gözleri bir süre serkana takılı kalıp çekilmişti. Tehlike sezmemiştim. Ama serkan başkan dişisini etkilemeye çalışan arizona kertenkelesi gibi kıza baktığı için kanka yönünden tehlike sezmiştim.

HAYALİM SENSİNDär berättelser lever. Upptäck nu