Hoofdstuk 38.

723 29 5
                                    

P.O.V. Carly.

Ik word wakker en ik zie dat Harry ook al wakker is. ''Hallo bijna Mevrouw Styles.'' Zegt Harry trots. 
~
"OMG CARLY VANDAAG IS HET ZOVER!!" Gilt Melissa Door de kamer. "JE WORDT NU GEWOON CARLY STYLES." "Yeah I know. Weet je dit is best wel eng." Zeg ik hardop tegen mezelf. "Waarom is het eng dan?" Vraagt Melissa Hyperactief. "Melis als je heel even rustig op een stoel wilt gaan zitten ga ik je het uitleggen." Zeg ik. Melissa knikt en gaat op de dichtstbijzijnde stoel zitten. "Nou kijk." Begin ik. "Ik hou echt heel erg veel van hem maar stel het gaat toch over dan moet er eerst een heel proces komen en je voelt je ineens heel volwassen terwijl ik nog maar 20 ben." Leg ik uit aan Melissa. Alweer knikt Melissa en even later komen mijn andere bruidsmeisjes er ook aan.
"Heyy beetje zin in Carls?" Vraagt Eleanor. "Jup alleen een beetje zenuwachtig."

Na een uur is het eindelijk tijd om mijn make-up en haar te doen. Mijn jurk doe ik op het laatst pas aan omdat ik niet echt de handigste ben.
Mijn make-up wordt rustig gehouden en mijn haar is licht gekruld en is vastgezet met bloemen.

De bruidsmeisjes hun make-up is ook  niet al te heftig en hun haar zit in een watervalvlecht wat ook is vastgezet met bloemen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De bruidsmeisjes hun make-up is ook  niet al te heftig en hun haar zit in een watervalvlecht wat ook is vastgezet met bloemen.
"Knock knock." Hoor ik iemand zeggen. Ik draai me om en zie dat Louis er staat in een pak. Louis gaat me vandaag weggeven aan Harry en hij voelde zich heel vereerd toen ik het hem vroeg. ''Gaat alles een beetje goed hier?'' Vraagt Louis. ''Ja hoor ik val alleen bijna neer van de zenuwen.'' Antwoord ik hem. Louis knikt en loopt dan naar een stoel en gaat zitten. ''Carls wil je misschien straks iets voor me doen?'' Vraagt Louis.

De muziek staat aan en ik haak mijn arm door die van Louis. "Ben je er klaar voor en weet je nogsteeds zeker dat je dit wilt?" Vraagt Louis. "Ik ben er klaar voor en ik wil het nogsteeds." Zeg ik met een glimlach van hier tot Tokyo. Stapje voor stapje lopen we naar het altaar waar Harry staat. Als we er bijna zijn kijkt Harry nog even goed naar mij en krijgt een hele grote glimlach op zijn gezicht. Louis haakt zijn arm af geeft mij een kus op mijn wang en gaat naast Harry staan. Nog even kijk ik naar mijn moeder die vooraan zit en loop dan naar Harry toe.

~Ik skip even die verhaaltjes en alles want ik ben echt heel slecht in het verzinnen van dat soort dingen sorry.~
"Neem jij Harry Edward Styles Carly Julia Bolton als uw wettige echtgenote?" Vraag de man die ons gaat trouwen.
"Ja." Zegt Harry met nogsteeds een big Smile.
"En neem jij Carly Julia Bolton Harry Edward Styles als uw wettige Echtgenoot?" Vraagt de man alweer maar dan aan mij.
"Ja." Zeg ik ook met een big Smile. 
"Dan mag u nu de bruid kussen zegt de man tegen Harry." Harry doet mijn sluier (ofzo) omhoog en kust mij op mijn mond en zo blijven we een tijdje staan. Mensen beginnen te klappen en Harry en ik lopen hand in hand de "zaal" uit.

"OKE TIJD OM HET BOEKET TE GOOIEN!" Schreeuw ik Door de feestzaal heen. Allemaal mensen komen er bij en ik draai me op en maak een zwaai beweging maar gooi het boeket niet weg. Ik loop van het podium af loop naar Melissa toe en geef haar het boeket. Louis loopt naar Melissa toe en gaat op zijn knie zitten. "Melissa Schmidt wil jij mijn vrouw worden?" Vraagt Louis. "OH MY GOSH JAA." Schreeuwt Melissa en vliegt Louis om zijn hals. 
"Thanks Carls." Zegt Louis met een knipoog. ''Geen probleem heur'' Antwoord ik hem. 

~Tijdsprongetje van een paar uur.~

''Nu ben je officieel ook een Styles'' Zegt Harry met een pedo face. ''I know en ik ben er ook heel blij mee.'' Zeg ik. Harry komt naar me toe lopen en fluistert in mijn oor:  ''Wil je het ook al gelijk doen als mijn vrouw?'' Waardoor ik kippenvel over mijn hele lichaam krijg. Ik knik zachtjes en Harry begint me toen zoenen. Uiteindelijk tilt Harry me op en loopt naar boven toe. 

OMG dit was het laatste hoofdstuk........... Misschien komen de epiloog en het dankwoord vandaag maar dat weet ik nog niet zeker.

The Sis Of Louis Tomlinson✔Where stories live. Discover now