Hoofdstuk 15.

1.6K 53 4
                                    

Zayn P.O.V.
Ik probeer te slapen maar het lukt niet dat is zo irritant. Dus ik trek een joggingbroek aan zodat ik niet half-naakt door het huis loop. Ik loop naar beneden en kijk of er iets op tv is. Alleen maar gezeik natuurlijk wanneer ook niet jongens. Dan zet ik de radio aan maar daar is natuurlijk ook alleen maar negativiteit. Dus die zet ik ook weer uit. Ik begin trek te krijgen dus ik loop naar de koelkast. Als ik bij de koelkast ben open ik hem en kijk wat er in ligt. Ik hoor achter me wat gemompel. Wat er dan gebeurt weet ik niet. Ik verstijf en voel een hevige pijnscheut bij mijn schouder.

Perrie P.O.V. (ja ja voor iedereen is een eerste keer)

Ik word wakker en merk dat Zayn niet meer naast me ligt, als er ineens een harde knal klinkt spring ik uit bed pak een badjas en ren naar beneden. Als ik aan kom van waar het geluid kwam hoor ik Carly huilend zeggen: "Het is mijn schuld dat Zayn een kogel door z'n schouder heeft." Ik bedenk me niet en ren naar binnen en zie Zayn op de grond liggen met een kogel door z'n schouder. "W-wat is er gebeurt?" vraag ik uiteindelijk. Niall komt de keuken in lopen met een telefoon in zijn hand. "H-heb je de ambulance gebeld?" "Ja ze komen er zo aan." Binnen nog geen 3 minuten gaat de bel, ren als een gek naar de deur en zie een ambulance medewerker staan die vraagt: "Waar is de persoon voor wie we zijn gekomen?" "In de keuken." antwoord ik. Ze doen alles zo snel dat ik het niet kan bijhouden en automatisch begin ik te hyperventileren. Een ambulance medewerker komt naast me staan en zegt: "rustig mevrouw adem diep in en dan weer uit." Ik doe wat me wordt gezegd en begin weer normaal te ademen. Als Zayn in de ambulance ligt wordt er gevraagd of ik mee ga, ik knik en stap in de ambulance.

Niall P.O.V.

Als de ambulance met hoge snelheid wegrijd begint Carly heel hard te huilen en vraagt: "moeten de andere niet wakker worden?" "Ja misschien wel." antwoord ik en loop naar de kast om een megafoon te pakken. Ik loop naar boven zet de megafoon aan en schreeuw er doorheen '' Jongens wakker worden Zayn ligt in het ziekenhuis allemaal jullie bed uit NU! '' Als antwoord krijg ik een paar diepe zuchten en uit bijna elke kamer komt iemand uitlopen. "Wat is er en waarom moeten we wakker worden?" Vraagt Harry slaperig. "Omdat Zayn in het ziekenhuis ligt en Perrie mee is." "Nee even serieus waarom moeten we onze bedden uitkomen." zegt Liam ook slaperig. "Dat vertel ik jullie toch net het is geen grap dat Zayn in het ziekenhuis ligt vraag maar aan Carly."

OMGfswd ik heb gewoon 1k op dit boek!!!!! thanksss everybody.
X Me.
BEWERKT.

The Sis Of Louis Tomlinson✔Where stories live. Discover now