Hoofdstuk 28

891 30 1
                                    

P.O.V. Louis
YEAH IT'S MY BIRTHDAY denk ik als ik wakker word. Na een tijdje word het liggen in bed echt heel erg irritant te worden dus ik stap m'n bed uit. Als ik beneden kom zie ik dat er allemaal vlaggetjes enz. Hangt. GOOOODMOORNINGGG schreeuw ik door het huis. Morgaah hoor ik van een paar kanten. He waar zijn Carls en Harry? Euh ze Sliepen bij Harry's moeder dus ik denk daar nog maar ze komen vandaag wel weer naar huis.
Heeft iemand al met Niall gesproken? Vraagt Zayn dan heel droog. Ja ik. Antwoord Liam. En? Hij komt terug naar Engeland en gaat mee op tour. Wanneer komt ie tetug dan? Vraag ik. Als het goed is vandaag al. Antwoord Liam me terug. Wie komt als het goed is vandaag al? Horen we iemand achter ons zeggen. Niall je bent er weer! Nee dit is mn oma nou goed? Zegt hij met zo'n DUH gezicht.
~tijdsprong van 2 uur~

DING DOOONG
Ik ga ik ga de deur open doen aan de kant schreeuw ik. Als ik bij de deur ben zie ik Carly en Harry staan. Heuj Guys. Haaay gefeliciteerd met je verjaardag! Zegt Carly. Daankjuuh zeg ik en ik wil weer naar de kamer lopen maar Carly houd me een soort van tegen. Hazz loop jij maar vast door moet heel even iets tegen Louis zeggen. Zegt Carly tegen Harry. Harry kijkt een beetje moeilijk maar zegt dan:" Eh ja is goed." Duss wat moet ne zeggen. Nou begint ze. Is Niall al hier? Eh ja. Oke dan wil ik ook wel mee. En als hij nou niet hier was geweest dan? Dan wilde ik ook niet mee. Oke logisch maar kom ik wil cadeautjeeez.

P.O.V. Carly

Ik loop achter Louis aan naar de woonkamer en plof op de bank naast Harry en Liam. Oke IK WIL CADEAUTJEEEES. Schreeuwt Louis door de kamer. Ik geef je het eerste cadeautje dus ik sta op en geef hem de kaart en de mok. OMGSH ik vind die mok echt swag hebben! Hazz jij mag de kaart geven dan ga ik koffie zetten. Wie moet er koffie? Heb je ook water? Want dan kan het in mijn swag hebbende mok. Zegt Louis. Koffie kan ook in je mok. Ja dus? Ik wil water in mijn swag hebbende mok. Oke en de rest? Wij willen koffie. Als ik terug kom met water en koffie vraag ik:''Wanneer begint de tour eigenlijk?'' Ehm over 2 week. Antwoord Niall. He Niall had je niet gezien. Ik ga bij Harry op schoot zitten geef hem een kusje op zijn neus en zie Niall jaloers kijken. En hoelang duurt de tour? 8 maand. Mag ik Melissa plieejz meenemen want anders ga ik dood. Sure. Thanks ik ga haar bellen. ~Ze hebben vakantie en die duurt ontiegelijk lang~ Ik pak mijn telefoon en bel Melissa.

M= Melissa en C= Carly

M- Met Melissa.

C-Heuj Melis k had een vraagje.

M-Oke brand maar los.

C-Laiverd 1 vraagje maar goed wil je mee met de tour van 1D en 5SOS? Ik ga ook mee.

M-Ja natuurlijk! Ik ga gelijk ff vragen momentje. Jaaah ik mag!!

C-Gelukkig! Anders zat ik samen met 9 jongens opgescheept. Kom anders nu gezellig langs Louis is jarig.

M-I'm coming tot zo.

C-Tot zo!

Mensen Melissa komt zo! Oke gezellig. DING DOOONG. IK DOE WEER OPEN AAN DE KANT!!! Schreeuwt Louis. Ik loop weer naar de kamer en vraag:''Is ie al de hele dag zo druk?'' Ja helaas wel. Hallo piepolz zegt iemand waarvan ik weet dat het niet Melissa is. O MIJN FACDYF GOSH. Carls je zei net een zwaar spastisch iets en je mond staat nu open. Ja vind je het gek?! FACKING 5SOS STAAT IN MIJN HUISKAMER. Ja uh dat wisten wij ook Carls. Zegt Harry.

Okay toch nog een deel dit jaar maar ik had niks te doen en ja toen had ik ineens inspiratie en toen schreef ik dit deel met ook nog hulp van meligebibs en ja heel heel misschien komt er dit jaar nog 1 deel maar ik denk het niet dus ik zeg alvast GELUKKIG NIEUWJAAR!

X Me.

P.S. die foto van Zayn hierboven die tekening is echt de Men.







The Sis Of Louis Tomlinson✔Where stories live. Discover now