Hoofdstuk 31

793 30 4
                                    

Ik heb serieus geen idee waarom het plaatje daar staat maar goed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik heb serieus geen idee waarom het plaatje daar staat maar goed. Ik ben stiekem heel stiekem heur heel trots op die tekening geen idee waarom ik het moest melden.

P.O.V. Carly

We zijn thuis gekomen na een hele lange rit want iemand was vergeten te tanken.Maar goed we zijn na 3 uur wel thuis gekomen. Als ik de kamer binnen loop struikel ik over een tas. HARRY STYLES GA JE TAS OPRUIMEN OFZO schreeuw ik door het huis heen. Sorry ik moest even heel nodig plassen dus daarom staat ie daar. Oke das euhhhm leuk voor je denk ik? Als Harry en ik samen in bed liggen vraagt Harry:''Carls zou je het leuk vinden als we een huis voor ons tweeën zouden hebben in plaats van met z'n allen in 1 huis?'' Vraag je nou of je met me wil samenwonen? Soort van maar wat vind je er van want misschien kunnen we daar dan een keer naar gaan kijken. Mij lijkt het echt super leuk maar ik  heb ook nog gewoon school en alles eh? Antwoord ik op Harry. Ja maar dan gewoon  niet te ver of je neemt een auto. Probeert Harry. Hazz ik heb geen rijbewijs want ik ben 17. Weet ik maar je bent toch volgende week ofzo jarig? Ja dat klopt maar alsnog dan heb ik nog geen rijbewijs suffie. Weet je dan geef ik je gewoon rijlessen en natuurlijk nog wel wat anders. Biedt Harry aan. Aahw that's sweet. Ik weet het ik ben sweet zegt Harry terug. Ha ha ha ik lag me kapot man. Zeg ik en draai me om.

Als ik de volgende ochtend wakker word zie ik dat het al 12 uur is en dat Harry al uit bed is. Na een tijdje besluit ik er ook maar uit te gaan dus ik stap uit bed pak een trui van Harry en een trainingsbroek. Als ik beneden kom dringt de geur van tosti mijn neus binnen. Hallo schoneslaapter zegt Liam tegen me. Goodmorning maar ik wil nu een tosti want anders ga ik dood. Dan pak je een tosti en ga je eten duh. Zegt Liam op een DUH toon. Ja daarom ga ik nu richting de keuken en ga een tosti pakken. Veel plezier meid doe voorzichtig. Ik loop naar de keuken en zie een stapel met tosti's staan. Dus ik pak een bord en leg er 2 tosti helften op. Goodmorning Sweetie zegt Harry als hij binnen komt. Heu je meurt heb  je gesport? Jupp ik ga zo douchen maar eerst ga ik je een knuffel geven. NEEEE ROT OP DOEEI. En ik ren weg maar Harry haalt me zoals gewoonlijk makkelijk in tilt me op en springt in het zwembad. JEMIG BEN JE NIET HELEMAAL LEKKER OFZO WEET JE HOE KOUD HET IS MAN! Schreeuw ik. Ik ben lekker UH en ik weet het het is echt koud sorry en hij geeft me een kusje.




Hoi dat was droog dit is echt een kutklein stukje maar ik moest gewoon weer posten. En oh ja HEEEEEL er g bedankt voor de 6K en weten jullie nog leuke series op netflix??


X Me.

The Sis Of Louis Tomlinson✔Where stories live. Discover now