Hoofdstuk 20

1.2K 52 0
                                    

Perrie P.O.V.

"Jongens we zijn klaar kom!" Ik loop naar de auto en begin alles in te ruimen. Als ik eindelijk klaar ben omdat die kleuters niet wouden meehelpen roep ik iedereen bij elkaar en stap ik in de auto en rij weg. We zijn thuis aangekomen en voordat de anderen het huis in rennen duw ik bij iedereen een tas in de handen en loop ik naar binnen. Als ik binnen kom zie ik dat Carly op de bank zit te huilen en dat Harry haar probeert te troosten. "Hey Carls watskebeurt?"
"H-Harry en I-Ik en t-toen Ni-Niall." "Wat heeft Niall gedaan ik sloop hem!" Schreeuwt Louis door het huis. "N-Nee Niall heeft niks gedaan ik heb het gedaan." "Wat heb je gedaan?" "Nouw eh ja kijk.. Harry wil jij het uitleggen?" Zegt Carly. "Ja is goed. Nou kijk jullie waren weg toen ging Niall naar boven ik ging op de bank liggen en Carly kwam met een oerkreet op me ploffen. Toen waren onze hoofden pittig dicht bij elkaar en toen ja... Toen zoenden we zegmaar snap je?"
"Ja denk ik maar ehm hoe zit het nu tussen jullie en Niall?" "Volgensmij is ie boos op mij en hij heeft het uitgemaakt met Carly..." Antwoord Harry. "Ik ga wel even naar hem toe." Dus ik sta op loop naar boven en klop op de deur van Niall. "Niall mag ik even binnen komen?" "Nee ga weg." Krijg ik als antwoord terug. Natuurlijk ben ik eigenwijs en probeer de deur te openen met een haarspeldje. Als ik na volgensmij 300 uur de deur open heb open ik de deur en zie Niall op z'n bed liggen met een gitaar. "Eh hey Niall." "Wat?" Krijg ik terug als antwoord. "Baal je van Carly?" "Wat is dat nou weer voor een vraag?" snauwt Niall terug. "Jeetje dat JIJ een kort lontje hebt is niet mijn probleem!" Schreeuw ik terug. Ik sla de deur dicht en loop weer naar beneden toe. "Dat verliep niet heel erg soepel he?" Vraagt Liam. "Nope niet echt."

Heuujjjj Mensjuus hier (al)weer een deel. Sorry ik schrijf teveel want ik heb vakantie en inspiratie en ja er komen deze week nog wel meer denk ik.

X Me

The Sis Of Louis Tomlinson✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu