-16-

3.6K 139 20
                                    


(Va rog sa cititi nota de la sfirsitul capitolului)

*

Stateam tolonita pe canapea,cu telefonul in mina citind cele mai importante stiri.Soneria ma distrase ,mi-am ridicat privirea de la telefon.Cine putea fi,din cite imi amintesc nu am chemat pe nimeni in ospetie.Ma ridic greoi de pe canapea si ma indrept spre usa cu pasi lenesi.Deschid usa dintr-o miscare,pentru ca nu-s genul de persoana care  e paranoica,desi ,in ultimul timp asta am devenit.

Nu pot sa nu compar viata mea cu cinteva luni in urma si cea din prezent.Atit de multe s-au schimbat.Am ajuns sa ma atasez de o persoana.Dar corect am procedat?

Musafirul neasteptat s-a dovedit a fi Ashley,care avea la indemina o sacosa cu diferite dulciuri,pufuleti,si bauturi care mai de care.

-Seara fetelor!tipa ea dind buzna in casa,evident,fara invitatie-prostul ei obicei.Si sa nu te aud ca protestezi,am decis asta ,inseamna ca asa va fi.

Am strins din umeri,e complet inutil sa te certi cu Ashley,daca ea a spus ca asa e ,inseamna ca asa va ramine.Asezase pungile pe masa,apoi scoase din una din pungi un CD cu un film.Dupa coperta mi-am dat seama ca e un film horror-The Darkness mai exact.

-Sa inceapa distractia!urla ea topaind in sus si in jos.

*

Tipatele noastre rasunara in camera.Afara era intuneric,deci Ashley a decis ca e timpul sa ne uitam la film,fata asta e de necontrolat.Filmul se terminase ,iar Ashley scoase CD-ul  zimbind.E genul de persoanacare e moarta dupa filme horror-eram si eu asa,cu citeva saptamini in urma-.

-Deci,intreaba ea rinjind,ce face-

Dar fusese intrerupta de un zgomot de afara.Un sentiment de deja vu ma lovi in fata.Am intepenit,la fel si Ashley.Stiti acel moment in care tocmai ati vizionat un film horror iar de afara se aud sunete ciudate.Mda,eu acum traiesc unul din acele momente.Ashley a inghitit in sec zgomotos,si nu pot decit sa-i urmez exemplul.

-Ce facem?ma intreaba cu glas soptit.Nu vreau sa termin ca protagonista din acel film.

Si  nu pot decit s-o aprob.Inca un zgomot,ca un sunet de ghiare pe fereastra.Ashley apuca vaza ,iar eu fug rapid spre dulap si scot bita mea-ce-i,locuiesc singura,asta e asa,pentru orice eventualitate-.Ashley se ridica greoi si cu pasi lenti se indreapta spre scari,iar eu o urmez.As da orice s-o sterg si s-o las singura,dar prietenile nu fac asa.Iesim tiptil afara si cautam sursa zgomotelor.Venea din curtea din spate.Ne-am indreptat acolo.In acest moment,toata viata mea mi se deruleaza in fata ochilor,si regret multe lucruri.Sunetele se amplifica,iar apoi..un fosnet.Ashley tipa si loveste ceva iar eu o urmez.Cind deschid ochii observ o pisicuta mica ce a luat-o la fuga.Imi intorc privirea spre Ashley ca mai apoi sa bufnim intr-un ris molipsitor.Dar zimbetele ni se risipesc cind auzit niste pasi ca se aporpie de noi.De aici nu e de zimbet ,pasii se aud din ce in ce mai tare.De frica inchid ochii si Ashley procedeaza la fel si lovim tot ce ne cade in fata ochilor.

*

-Scuze,murmur jenata in timp ce presam gheata pe cucuiul lui Nathan,iar Ashley ii dezinfecta zgirietura lui Jasper.

Da,fiti de acord,o situatie super jenanta.Baietii ne-au auzit strigatele si au venit in ajutor,chiar  s-au trezit din somn.Pot sa deduc asta prin imbracamintea lui Nathan,care consa doar din niste pantaloni de trainig.Are abdomenul golfrate arata asa..de..wow.dar imi vine sa ma pocnesc mintal pentru ca m-am gindit la asta. Iar noi am facut pe fetele batause si le-am dat o mama de bataie.In schimb,Jasper nu parea deloc afectat de grija lui Ashley,ceia ce m-a facut sa vreau sa bocesc,dar m-am retinut.

-Si,acum ce facem?intreaba Ashley stind pe canapea.

Am strins din umeri.Baietii mi-au urmat exempul.O minuta de gindire si Ashley sare ca arsa de pe canapea.

-Adevar sau provocare!tipa ea aplaudind di palme,mindra de sugestia ei.

Oh,doar eu am vaga presimtire ca asta se va termina ingrozitor?

-----------------------------------------------------------

Salut,deci,dupa cum ati vazut,relatia lui Jasper si al lui Hope se strica pe zi ce trece.Cartea e bazata pe parerea voastra.Pentru ca ,la urma,voi ve-ti decide cu cine va ramine Hope.Cu Jasper sau cu Nathan.Pina atunci,mai aveti timp sa va alegeti favoritul.

Cu multa dragoste,a voastra 

                                                                       DanaCrazyGirl.

Profesorul(În Redactare)Where stories live. Discover now