-11-

4.2K 152 6
                                    


Ajunsesem intr-un sfirsit la petrecere.Muzica se auzea de la o posta,si cum sa fie o petrecere fara specificul miros de tutun si alcool.O cautasem cu privirea pe Ashley,am zarit-o stind linga un copac privind enervata ceasul de pe mina.Mi-am trecut o privire pe ceasul de pe mina mea 20:15,hopa,am intirziat .M-am apropiat cu pasi repezi spre ea si am imbratisat-o.La inceput parea naucita,neintelegind ce se petrece,dar cind imi zari chipul ma sufocase cu imbratisarea ei de urs.M-am despartit din imbratisare si am tras-o de mina spre un bar improvizat.

-Am atitea sa-ti povestesc,i-am zis .
***

-Si l-am lasat acolo ,disperat si cu buza umflata,spun eu chicotind.

Ii povestisem toata istoria mea lui Ashley,ridea,plingea si chicotea la amintirile pe care i le povesteam  cu Jasper.A scapat paharul cu whiskey cind i-am spus momentul in care m-a sarutat.A ,da,paharul cu whiskey,ce povestire se povesteste fara bautura...mai pe scurt,ne-am imbatat..rau de tot.Probabil de mult pupam pamintul daca nu eram sa ma sez pe scaun.Nu ne puteam opri din ris si chicoteala.Ashley privea nautica prin parti,dar cind privirea i se atinti intr-o directie ,intepeni.De parca il vazuse pe dracu' in persoana,mi-am intors privirea spre tinta care a facut-o sa fie socata.Dap,cum am spus,dracu' in persoana.Jasper se apropia de noi scotind fum pe urechi.Mi-am marit ochii.Intr-o secunda-sau mai multe,habar n-am,sund bauta-am ajuns atirnind de umarul lui.Aveam toata privelistea in fata mea-nu ca nu mi-ar fi placut-.

-Oh,dar ce fund se-e-exy aven noi aici,spun eu chicotind.

A ris slab si m-a piscat de fund,am scapat un mic chicot.Desigur ca observase ca eram beata,puteai sa observi asta de la o posta.

-Vous aussi(la fel si tu) ,veni raspunsul lui.Era limba franceza,pe care o stiam  asa cum si mutul stie sa vorbeasca.Desi eram beata,auzisem clar accentul lui francez,si daca nu as sti ca s-a nascut in Anglia-noutate pe care am scoso din buletinul lui,atunci cind dormea-as spune ca e francez.

Se pornise prin multimea de oameni cu mine pe umarul lui,i-am facut din mina lui Ashley si l-am plesnit la fund.

-Scuze,nu m-am putut abtine-rise tare-,nu-i vina mea ca mama natura te-a impodobit asa.

Incepuse sa se rida isteric.Probabil nu aveam sa spun lucrurile astea cu mintea lucida,dar,ce face alcoolul din om?Ochi mi se inchideau treptat si ultimul lucru pe care l-am vazut a fost masina lui.
----Intuneric.

Deschid ochii incet,realizez ca eram in casa lui,el inca ma cara,doar ca de data asta in brate,in stil de mireasa.Deschide incet o camera,cel mai probabil asta fiind camera lui.

-Ei hai,murmur eu cind el ma lasa cu picioarele pe pamint,mi-ai distrus privelistea.Inca purtam rochia mea scurta rocie cu niste sandale.L-am privit pret de o secunda cum isi dadea tricoul jos.

-Wooooooooow,murmur eu lungind cuvintul,tu nu cumva te-ai nascut in sala de sport.Pe bune,credeam ca asa baieti perfecti nu exista,dar mno,ai venit tu si ai stricat tot.Sfinte Isuse,murmur eu atingindu-i abdomenul bine lucrat.Rise cu pofta pe seama mea,risul ala de clopotel....

----------------Inca o fractiune de secunda intunecata.

Apoi m-am trezit sarutindu-l salbatic si impingindu-l pe pat .

----------Inca o data intuneric.

Ce naiba  am facut?!inteaba subconstientul meu treaz care e in disperare totala.

Chiar,ce-am facut?

Profesorul(În Redactare)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin