-5-

4.8K 197 2
                                    

Ma aflam in masina lui de vre-o cinci minute.Cinci minute pline de tacere.Mi-a mai trimis o privire batjocoritoare,asta doar in primele minute,apoi s-a concentrat aspura drumului.Seriozitatea lui m-a speriat,asa ca mi-am intors privirea spre geam si am inceput a  fredona piesa mea preferata.

-Am ajuns in clipa in care s-o aud pe Hope Jones,cea care uraste muzica,fredonind,spusese el pe un ton sarcastic.

Rise ,acel ris care suna ca un clopotel in vint.M-am bosumflat ca un copil de cinci ani,ma lua peste picior,stiam bine asta,era ca o mini-razbunare pentru momentul de la petrecere.Mi-am incrucisat bratele la piept,si mi-am umflat buza.Rise din nou.

-Esti asa un copil,Hope.

Mi-am intors privirea spre el,revoltata,m-a facut cumva copil?

-Unu,de cind noi ne tutuim?il intreb pivindul in ochi,a tacut.Doi,ai vrut sa saruti un copil,deci ,ca prin urmare,ai recunoscut ca esti pedofil?

Si cu asta i-am inchis gura marelui Jasper Moore,pentru pima data in viata ma simt atit de mindra de sine.Si-a intors privirea pret de o secunda de la drum si m-a privit adinc in ochi.

-Sa nu ma intelegi gresit,Hope,dar a fost doar un impuls,o greseala pe care eram s-o regret mai apoi.Si iti multumesc ca m-ai respins,probabil era sa fac o timpenie cit mine de mare.Nu ma intelege gresit,dar tu esti studenta,iar eu pedagog,deci lucrul asta nici nu se discuta.

Habar n-am dece,dar am simtit o durere mare in piept cind a rostit cuvintul 'greseala'.Mi-am intors privirea spre geam.Avea dreptate,el- e un profesor,eu-o eleva.

-Ai dreptate,am spus eu intorcindu-ma brusc spre el,eu sunt o eleva ,iar tu un profesor.Si in plus,nu e in stilul meu sa ma sarut cu niste batrini,spun eu aducidu-i socul pe fata.

Ajusesem in cartierul meu,chiar linga casa mea,mi-am desfacut centura si l-am privit,i se umflase venele de furie.Iar apoi am simtit o dulce satisfactie,dulce razbunare.

-Multumesc ca m-ai condus acasa,insa e prima si ultima oara.Sper sa nu ma intelegi gresit,dar esti prea batrin pentru mine,am spus eu cu o indiferenta ce putea ucide.

Ma privea socat,de paca i-am fi spus ca am cancer,iar nervii lui erau gata sa erupa.Am deschis portiera si am trintit-o in asa fel in care sa fi inteles ca nu vreau sa-l mai vad vre-o data.Am inaintat in casa mea cu mersul meu de diva,apoi am intrat in casa.

Razboi vrei,Jasper,razboi primesti!

Profesorul(În Redactare)Where stories live. Discover now