-21-

3.2K 121 12
                                    

*

-Se pare ca motivul pentru care nu ma suna era ca si-a gasit un iubit si a uitat complet de fiica ei,ii povestesc eu lui Ashley.

Se incruntase,apoi oftase.Ma batuse prieteneste pe umar apoi ma privi.Parea ca si ea se gindeste la lucrul acesta.Pina la urma,ea ma putea intelege cel mai bine,mama ei s-a recasatorit cu cel mai bun prieten al tatalui sau.Ai spune ca mama sa e infidela,dar nu-i asa,tatal ei le inselase si parasise,alegind sa locuieasca cu o fata cu zece ani mai mica ca el.Ashley presupuse ca fetei ii trebuisera banii tatalui ei,si ca acesta in scurt timp se va intoarce la ele mincind pamintul.Insa sub nici o forma Ashley n-are de gind sa-l ierte,pentru ca ,isi iubeste tatal vitreg,mai mult ca pe tatal ei biologic.La mine situatie e aceiasi-cred ca de asta eu si Ahley n-eam imprietenit-,doar ca eu inca nu il prea agreez pe Richard.

-Nu vorbi asa,sunt sigura ca si-a facut griji pentru tine.Mamele mereu ne vor iubi cel mai mult.oftase visatoare.Sa lasam asta,mai bine spune ce e intre tine si Japer.

M-am oprit in fata dulapiorului mei si l-am deschis.Mi-am intors privirea spre Ashley si am ridicat din umeri,sincera sa fiu,habar n-am.Uneori e posesiv,alte ori nepasator.Uneori iubitor,alteori dur.Bipolaritatea lui ma cam sperie.

-Habar nu am,m-a rugat sa-i dau o sansa ,asta fac.i-am raspuns sincer.

Nu avea sens s-o mint pe Ashley,pina la urma si-ar fi dat seama ca mint.Nu de alta dar e cea mai buna prietena a mea,ma cunoaste ca pe propria palma.Mi-am luat manualul de chimie si m-am indreptat spre ora.Chimia,ah,vine ora cu dracul de Erika.Sunt mai mult ca sigura ca ma va chinui din nou,pentru ca sincera sa fiu,cred ca se cam da la Jasper.

-Dar cu Nathan?

Tresarisem cind ii auzisem vocea linga urechea mea.Crezusem ca plecase la ora ei,dar imi amintisem ca aveam ora comuna.Avea si ea manualul de chimie in mina,si habar n-am cind sil-a luat.Probabil eram prea cufundata in ginduri.Intrebarea ei ma lasa usor surprinsa,pentru ca ,in fine,nu am habar.Am mai ridicat odata din umeri,ceea ce a facut-o pe Ashley sa pufneasca dispretuitor.Chiar nu stiam.Doar ieseam din cind in cind la intilniri.Cu Jasper era aceeasi problema.Nu sunt impreuna cu niciunul din ei.
-Stii ca o data va trebui sa alegi pe unul din el,nu ii vei putea fraieri pina la sfirsit.isi facu vocea auzita Ashley.
Am inghetat in loc.Nu ma gindisem niciodata pe cine plac mai mult.Pentru ca ,sincera sa fiu,habar n-am.Stiu ca odata va trebui sa aleg,dar nu m-am gindit la asta serios.Acum ca o fac ,e al naibii de greu sa aleg.Nathan e linistit,amuzant,prietenos.Pare iubitul perfect.Pe de alta parte,Jasper e pasional,salbatic,amoros,romantic si dur.Ambii sunt perfecti,nu pot sa aleg.Am miriit enervata si m-am indreptat furioasa catre cabinetul de chimie,lasind-o pe Ashley acolo,confuza si incruntata.
*
La ora asta m-am gindit la cine e mai perfect pentru mine.Si mai nu am lovit cu pumnul in banca cind am realizat ca ambii sunt perfecti.Al naibii de perfectiune!Cind s-a sunat la pauza eram atit de fericita,incit am fugit prima pe usa.Restul orelor s-au decurs la fel,doar ca la ora lui Nathan eu am decis sa ma concentrez pe exercitii ,nu pe vocea lui.Toata ziua a fost tensionata,iar cind am realizat ca nu mai aveam ore pe ziua de azi,ma simteam mai ceva ca o pasare caruia i s-a deschis colivia.Am fugit spre iesirea din scoala bucuroasa,dar bucuria nu a durat mult.
-Hope,stai!
As fi fost fericita daca era Jasper,dar era Jasper si Nathan.Ambii stateau rezemati de masinile lor,mai exact de Ferrari-urile lor.Ma strigasera in acelasi timp.Stateau unul linga altul.M-am apropiat usor de ei.
-Urca,te duc acasa!rasunasera din nou vocile lor la unison.
Isi intoarsera privirile unul spre altul si miriira.Am inteles ce trebuia sa fac acum,trebuia sa aleg in masina cui sa ma urc,dar era si o intrebare capcana,pe cine din ei aleg eu?Le era interesant pe care plac mai mult.Am inghitit in sec,speriata .Doamne,ajuta-ma.Iar rugamintea mi-a fost ascultata.Josh veni linga mine,privindu-i pe fiecare.Iar cind intelese ce se petrece,imi puse o mina pe umar si zimbi.
-Imi pare rau,dar Hope mi-a promis mie ca ma lasa sa o duc acasa.spusese Josh-Salvatorul a.k.a copilul lui Dumnezeu.Am aprobat speriata,nestiind cum dracu sa ies din aceasta incurcatura.Insa Josh nu ma lasa sa spun nimic ci doar ma trase spre Mustang-ul sau.
-Multumesc,i-am soptit usor.
De azi inainte voi incepe sa ma rog mai des la Dumnezeu.
-------------------
Uite si next-ul.E timpul sa incepeti sa va alegeti favoritii-nu ,nu credeti,pina la sfirsit mai este,pur si simplu,vreau sa stiu pe cine placeti mai mult.Pup :*

Profesorul(În Redactare)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ