Capitolul 33

8.6K 329 14
                                    

Deschid ochii cu greu, iar imaginea din fața mea mă face să zâmbesc. Andrew doarme puțin mai jos de pieptul meu, iar capul îi e uşor ridicat în sus. Brusc fragmente din seara tracută îmi invadează gândurile: săruturile, atingerile, senzația nouă...parcă le trăiesc din nou. Doar gândul la ce am făcut aseară îmi face coapsele să se strângă în jurul brunetului. Obțin un mârâit de la acesta ce îmi atrage atenția spre fața sa. E atât de...liniştit când doarme. Acum că mă gândesc mai bine nu l-am văzut niciodată dormind. Mereu se trezea înaintea mea.
Încep să chicotesc când îmi dau seama că e gol în fața mea, toată pătura fiind înconjurată în jurul trupului meu. Nu îmi pot stăpânii instinctul aşa că îmi trec mâna prin părul său ciufulit şi încep să mă joc cu el. Brusc privirea îmi cade pe corpul acestuia şi mă opresc din orice mişcare când îi observ urmele de pe spate.
Eu i-am făcut asta? O, Doamne! Chiar ca o Doamne! Spatele lui e plin de zgârieturi şi urme roşii. Îmi ridic mâna să le ating dar glasul brunetului mă opreşte.

-Nu te opri! Îmi spune acesta somnoros, mai mult gemând şi îşi freacă nasul de pieptul meu.
Încerc să las la o parte gândurile despre partea mea sălbtică pe care nu ştiam că o am până aseară şi încep să mă joc din nou cu părul său.

Cred că toți avem acea parte sălbatică înăuntrul nostru, chiar dacă încercăm să o ascundem undeva îngrămâdită într-un colț al inimii noastre, odată şi odată tot o să preia controlul asupra corpului nostru.

-Stii, eşti prima femeie pe care am lăsat-o să-mi atingă părul. Îmi spune şi cască, după care pot observa o urmă de zâmbet în colțul gurii.

Las la o parte faptul că tocmai mi-a amintit de multele femei pe care le-a avut şi mă bucur că îmi împărtăşeşte lucrurui din trecutul său. Şi mă bucur şi mai mult când aud că sunt singura femeie care i-a atins părul. Lucrul ăsta mă face să mă simt bine, oarecum.

Capul său se ridică, iar ochii i se deschid brusc. Se întinde şi mă sărută scurt pe buze.

-Cum te simți? Mă întreabă cu puțină ingrijorare în glas.

Se întoarce brusc înainte să pot răspunde şi face în aşa fel încât să stăm amândoi sub pătură cu privirile unul pe celălalt şi trupurile aproape lipite.

Îmi las capul în jos şi roşesc încercând să nu mă gândesc la cerşafurile pătate.

Brunetul îmi prinde bărbia cu degetele forțându-mă să ma uit din nou în ochii săi care mă privesc cercetător căutând parcă o urmă de regret pe expresia mea îmbujorată.

Nu există nici cea mai mică urmă de regret pe chipul meu. Aseară m-am simțit extrem de bine. Chiar foarte bine şi mi-am dorit ca asta să se întâmple de ceva timp. Am auzit şi faptul că Andrew mi-a spus ca mă iubeşte dar nu vreau să aduc vorba despre asta pentru că nu sunt sigură că sunt pregătită să i-o spun încă, chiar dacă ştiu ce simt în interiorul meu. Chestia e că mi-a plăcut ce s-a întâmplat aseară, al naibii de mult

-Bine. Îi răspund brunetului. Cum a fost? Cum am fost eu? Îi pun întrebarea care mă macină încă de azi dimineață.

Ştiu că a fost cu o grămadă de fete mai frumoase şi mai 'experimentate' ca mine şi mă tem ca eu să nu fi fost la fel de bună pentru el.

-O Doamne, iubito, ai fost minunată! Îmi spune şi îmi capturează buzele într-un sărut lent şi tandru diferit de cele sălbatice şi rapide cu care mă obişnuise. Aceiaşi pasiune o simt şi acum. Parcă mai intensă. Fără să mai stau să gândesc mult încep să-mi mişc buzele în acelaşi ritm cu ale lui: lent, chinuitor de lent.

Parcă n-ar mai vrea să-mi dea drumul şi cu regret se dezlipeşte de buzele mele lăsându-mă să iau o gură de aer.

Mă las în jos şi îmi pun capul pe pieptul lui acum jucându-se el cu părul meu.
Încep să fac cerculețe prin pătură peste abdomenul lui şi pot să îl simt încordându-se.

Placeri InterziseUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum