Kıskanç Aşık

1.7K 97 48
                                    

Ve dün Kara Kedi için kalp şeklinde olan karta yazdığı aşk mektubunu alıp uzun uzun baktı.Gözyaşları kartı ıslatmaya başladı.Bir kaç gün önce sosyal medyada Kara Kedi'yi bugün Eifel Kulesi'nin altında buluşmaya davet etmişti.O da kabul etmişti.Ama şimdi Marinette ile buluşmuştu.Bu haksızlıktı ! Kız hıçkırıklarla ağlamaya devam etti.
Hawk Moth'un küçük,masum kelebeklerle dolu odasını kapatan cam açıldı.Bu kalbinde iyiliğe yer olmayan adam,ellerinin arasına bir kelebeği aldı ve onu kararttı.
H.M:Aşk acısı ve kıskançlık duygusu,bunu sevdim.Haydi uç küçük akumam ve onu kötüleştir.
Karanlık böcek kurbanına doğru uçmaya başladı.Maria'nın evine vardığında kızın elindeki karta kondu.
H.M:Merhaba Kıskanç Aşık.Sana Marinette'den intikam almana ve Kara Kedi'yi kendine aşık etmene yetecek gücü veriyorum.Tabii karşılığında senden bir iyilik isteyeceğim.
K.A(Kıskanç Aşık):Biliyorum mucizeleri istiyorsun,alacaksın da.
H.M:Anlaştık.
Maria'nın tüm vücudunu kara dumanlar sardı ve göz açıp kapayıncaya dek Maria olmaktan çıktı.Tüm kıyafeti üstünde fosfor yeşili renginde kırık kalpler olan siyaha yakın mor bir elbiseye dönüştü.Kanatları da bu şekildeydi.Kahverengi saçları Marinette'nin saç rengine dönmüştü.Elinde aşk/nefret ve zehir oku atmaya yarayan bir yay,yayın üstünde de yapıştırılmış şekilde mektubu vardı.Hemen Eifel Kulesi'nin altındaki meydana gitti.Halka nefret okları atmaya başladı.Herkes birbiriyle kavga etmeye girişti.Marinette ve Kara Kedi ise hastane yolundaydılar.Bir şeyler olduğunu sezen Kara Kedi Marinette'i kucağına alıp hızlıca hastaneye bıraktıktan sonra meydana ilerledi.
K.A:Merhaba kediciğim,ben Kıskanç Aşık.Gel seninle bir anlaşma yapalım;eğer o Marinette'den ayrılıp benim olursan, bir aşk ve zehir okumu harcamama gerek kalmayacak.
U.B:Hey sen kanatlı şey!Neden benim kediciğime kediciğim diyorsun?Ayrıca Marinette onun sevgilisi değil, değil mi kediciğim?
K.K:Evet böceğim.Ve sana gelelim Kıskanç Aşık benim kalbim ne Marinette'e ne de sana ait...Benim kalbim sadece böceğim için çarpıyor.
K.A:Aaa o zaman bu işi aşk okum halledecek.Ve zehir okunu da unutmayalım.
İlk önce Kara Kedi için aşk okları atmaya başladı.Hiçbiri isabet almayınca Uğur Böceği'ne zehir okları fırlatmaya başladı ama Uğur Böceği hepsini engelledi.
K.K:(Uğur Böceği'ne yaklaştı)Boşuna uğraşma Kanatlı Kıskanç, aşk oklarıyla bile beni kendine aşık edemezsin,engel olurum.Çünkü benim aşkım tam yanımda.
K.A:(Öfkeyle bağırır ve zehir oklarından birini alır.) O zaman benim olamayacaksan kimsenin olamayacaksın.
Dedi ve zehir okunu fırlattı tabii Kara Kedi böceğinin masmavi gözlerine daldığı için fark etmedi.O sırada Felix Agreste de meydandaydı ve kardeşine yani Kara Kedi'ye gelen oku görüp Kara Kedi'nin önüne atladı.Ok onun göğsüne saplandı.Kara Kedi "Abi!" diye haykırdı.Bacakları artık onu taşımıyordu.Kendini hissedemiyordu.Abisinin yanına çömeldi.Nefret ve öfkeden başka hiçbir duygu hissetmiyordu.O kızdan ve en çok kendinden nefret ediyordu.O kıza ve kendine kin duyuyordu.
K.K:Her zehirin bir panzehiri olmalı.Panzehiri hemen bana ver!
K.A:Panzehir mi?Ne panzehiri?
K.K:Bana salak numarası yapma! Bir insanı mı öldürmek istiyorsun? Gel bana ne yaparsan yap ama panzehiri ver.Yeter ki abim iyileşsin.O yaşasın,ben istersen felaketimi kendi üstümde kullanayım.
K.A:Tamam anladım da gerçekten panzehir yok.
Birden kız da yere çömeldi ve ağlamaya başladı.Aşık olduğu çocuğun üzülmesine dayanamamıştı.Üzüntüsü öfkesinden ağır bastığı için akuma kağıttan kendiliğinden çıktı.İlk defa böyle bir şey oluyordu.Uğur Böceği hemen akumayı iyileştirdi ama hâlâ çok şaşkındı.Ve aklına gelen bir düşünceyle donakaldı.Kara Kedi Felix'e abi demişti.Felix Adrien'ın abisi olduğuna göre Kara Kedi Adrien olabilirdi.
U.B:Kara Kedi,onu hemen hastaneye götür.
F:(zor nefes alarak) Hastaneye gerek yok.Bu o zehir.
K.K:Yoksa tahmin ettiğim şey mi?
F:Evet bu annemizin öldürüldüğü zehir.Elveda kedicik.
Dedi ve son nefesini verdi.
K.K:Hayır,hayır,hayır gitme!Beni yalnız bırakma lütfen.Seni de kaybedemem.Tüm sevdiklerimi kaybettim zaten.Uğur Böceği, neden ben hep kaybediyorum? Neden hep gözyaşı döküyorum ha? Ben söyleyeyim;çünkü ben şansızım.
Dedi ve ağlamaya devam etti.
K.K:Artık bu hayatta yalnızım.
Uğur Böceği elini Kara Kedi'nin omzuna koydu.
U.B:Hayır değilsin.Yanında ben varım.Sonsuza dek de yanında olacağım.
K.K:Kaç kurtar kendini benden Uğur Böceği.Seni de kaybetmek istemiyorum.Sana da lanetimi bulaştırmak istemiyorum.Git, haydi git!Yalnız olmak istiyorum.
U.B:Shh sakinleş biraz.Abin bu kadar ağlamanı istemezdi.Ve saçmalamayı bırak tamam mı? Sen lanetli değilsin.
Uğur Böceği ona sarıldı ve sonra kulağına "Adrien" diye fısıldadı.
Kara Kedi ise hemen böceğinden ayrıldı ve çatıdan çatıya atlamaya başladı.Kendi resmi olan büyük bir reklam panosuna yaklaştı ve "Felaket" diye haykırdı.Kara baloncuklu elini
"Senden nefret ediyorum Adrien!" diye bağırarak panoya bastırdı.
K.K:Her şeye sen sebep oldun.Senden nefret ediyorum.*hıçkırık* Nefret!
Artık eskisi gibi İYİ olmayacağım.
.....
Yazaran not; Merhaba okuyucularım.5K olmuşuz ! Kitabımı okuyan herkese teşekkürler.Bu kitabın hiç bu kadar tutacağını düşünmezdim.Bu arada final yaklaştı.Önümüzdeki son 5 ya da 10 bölüm.Sonra devam kitabı yazacağım.(Sevgili fatmakeskin61 senin yorumuna cevabımda devam kitabı olmayacak demiştim.Sonradan karar verdim.)

MUCİZEWhere stories live. Discover now