Buz Kedi

2K 96 9
                                    

Marinette'in ağzından;
Buz Kedi bir çok yönden Kara Kedi'ye benziyordu.Saçları sarı, gözleri mavi ve çevresi yeşil, kostümünün Kara Kedi'nin kostümünden tek farkı buz mavisi renginde ve boynunda zil yerine kar tanesi olmasıydı .Ayrıca çubuk yerine buzdan bir kılıcı vardı.Yüzüğü de buzdandı.Birden ağzıma bir peçete dayadı ve gözlerim kapandı.
Adrien'in ağzından;
O kişi böceğimi götürüyordu!Herkesi dışarı çıkarttıktan sonra peşlerinden gitmek için çatıya tırmandım.Görünürde yoklardı ama yerde bir peçete vardı. Burnuma çok yaklaştırmadan kokladım.Bu o bayıltma ilaçlarındandı. Tahmin etmiştim.Peki ben onları nasıl bulacağım? Hah,yerde kardan adım izleri var! Ve çatıdan yere doğru iniyorlar.Çatıdan yere atladım ama mağlum yaram yüzünden canım çok yandı.İzleri takip ediyordum ki Alya ile karşılaştım.
A: Kara Kedi,Uğur Böceği nerede?
K.K: Kaçırıldı.
A:  Neeeeeee?Peki sen burada ne yapıyorsun?
K.K: Onları bulmak için izleri takip ediyorum tabi sen beni daha fazla oyalamazsan onları daha çabuk bulabilirim!
A: Seninle geleceğim.
K.K: Hayır gelmeyeceksin. Bu çok tehlikeli.
A: Yarı kedi yarı insan bile olsan bana söz geçiremezsin Kara Kedi!
K.K:Sen de ne kadar inatçı olsanda benim inadıma karşı gelemezsin Alya!
Dedim ve hızlı adımlarla ilerlemeye başladım.Arkamdan geldiğini hissettim ve ona baktım.Hemen bir sokak lambasının arkasına saklandı.
K.K: Alya, seni görebiliyorum.
Bunu dememle saklandığı yerden çıktı ve koşarak yanıma geldi.Her zaman ki gibi Uğurbloğu'ndan canlı yayın yapıyordu.Sonra birden telefonum ( çubuk) çaldı.Arayan böceğimdi.Hemen telefonu açtım.
B.K: Merhaba Kara Kedi.Ben Buz Kedi.Uğur Böceği elimde.Eğer onu kurtarmak istiyorsan benimle saat tam dokuzda hurdalıkta buluş.
K.K: Onu bana göster.
Dediğimde telefonu ona doğru çevirdi. Ağzı , elleri ve bacakları bağlıydı.Gözleri çaresizce bakıyordu. O da ne? Tepesinde kocaman bir buz kütlesi asılıydı!Bu buz kütlesini her an kopabilecek bir halat tutuyordu.Sonra bana "Bridgettem'içalmanın bedelini ödeyeceksin.O da sana aşık olmanın bedelini ödeyecek." dedi ve telefonu yüzüme kapattı.Hey Bridgette de kim?Belki eski Uğur Böceği'dir.
A: Ne yapacaksın Kara Kedi?
K.K: Korkak bir yavru kedi gibi davranmayacağım orası kesin ama tam olarak bilmiyorum.Bu onun kurduğu bir tuzak olabilir.Çünkü bu kedi büyük bir ihtimalle akumalanmış.Ama o akumayı çıkarmam için onunla buluşmam gerekiyor.
A: Tamam o zaman çabuk olmalıyız çünkü saat dokuza çeyrek var ve hurdalık çok uzakta.Ve aklıma takılan bir soru var; Bridgette de kim? Yoksa Uğur Böceği'nin gerçek kimliğimi?
K.K:Hayır değil. O önceki Uğur Böceği idi.Neyse yola çıkalım.
Dedim ve Alya'yı elinden tutup koşmaya başladım.Hemen hurdalığa vardık.
Yazarın ağzından;
 
O sırada Uğur Böceği Buz Kedinin onun ağzını açması için garip sesler çıkarmaya başladı.
B.K: Ne var?
Dedi ve onun ağzını  açtı.
U.B: Ben Bridgette değilim! O öldü. Sen de eski kediysen eğer, o senin yüzünden öldü!Anladın mı?
B.K: Evet ben eski kediyim.
Dedi ve gözünden bir damla yaş aktı.
U.B:Hem de Kara Kedi'yi senin bıçakladığını biliyorum Felix  Agreste!
.....................................................................................

MUCİZEWhere stories live. Discover now