Mikser

5.4K 126 30
                                    


Marinette'nin ağzından:

Dııııııııt,dıııııııııt
Tikki: Marinette! Okul zamanı geldi. Kalk haydi
Marinette: Hmmm çok uykum var.
Tikki: Ama Marinette, saat 09.30 oldu.
Marinette: Neeee çok geç kaldım!
Hemen pijamamı çıkarıp günlük kıyafetlerimi üstüme geçirdim ve koşar adımla evden çıktım.Okula yetişeceğim diye neredeyse yüz üstü yere yapışacaktım.Neyse ki okula vardım.Geciktim diye doğruyu söylemek gerekirse sınıfa Daldım.Ders Edebiyattı. Sıkıcı bir 40 dakikanın sonunda tenefüs zili çaldı.Ama tenefüste birden Alya ve Cloe kavga etmeye başladılar. Bunu gören Sabrina ise Cloe haklı çıksın diye Alya'yı küçük düşürecek sözler söylemeye başladı. Buna daha çok sinirlenen Alya' yı durdurmaya çalıştım ama yapamadım.Alya'da ikisine birden saldırmaya başlayacaktı ki müdür geldi.
Davranışından dolayı Alya'ya ceza verdi.Ama ben dahil okuldaki herkes Sabrina' ya mikser gibi ortalığı karıştırdığı için kızdık. Bunun üzerine o da dayanamadı ve koşa koşa bahçeye çıktı.
Yazarın ağzından:
Sabrina merdivenlerde oturmuş  ağlıyordu. Bunu gören Hawk Month (doğrumu bilmiyorum) hemen bir akuma gönderdi ve Sabrina ile  o meşhur anlaşmayı yaptılar. Sabrina artık Mikser olmuştu.Yeteneği ise iki insanı birbirine dönüştürmekti.Mikser kendine birkaç kurban buldu ve onların çığlıklarını Uğur böceği ve Kara Kedi'nin duymasını bekledi. Tabii bu kısa sürmedi.
Adrien'ın ağzından:
Dışardaki çığlıkları duydum ve hemen öğretmenden izin isteyip sınıftan çıktım.Benden sonra Marinette'nin de izin istediğini duydum ama umursamadım.Müsait bir yerde dönüştüm ve hemen olay yerine ilerledim.Benden hemen sonra Böcüşüm  de geldi.
K. K: A merhaba böceğim.
U.B: Sanada Kara Kedi ama şimdi bunun sırası değil.
Mikser: Vay vay onur konuklarımızda gelmiş.Hemen bana mucizelerinizi verin yoksa..
K.K:Yoksa ne? Bizden kek mi yaparsın Mikser?Haydi ne yapacaksan yap senden korkmuyoruz değil mi Böcüşüm?
Mikser peki dedi. Sonra böcüşüm ve benim üzerime hortuma benzer bir şey yolladı.An itibariyle söylediklerime pişman oldum.Hortum bizi içine aldığında birden gözlerim karardı ve yere yığıldığımızı hissettim.
Marinette'nin ağzından:
Gözlerimi açtığım anda ilk gördüğüm şey ellerim oldu.Ama kırmızı üstüne siyah benekli değildiler, deriden siyahtılar!! Ayağa kalktığımda boynumdan zil sesleri geldi.Yoksa ben Kara Kedi mi oldum? Gözlerim Kara Kedi 'yi aradı.O daha ayılamamıştı. Onu uyandırmak için yere çömeldim.
Adrien'in ağzından:
Kara Kedi diyen sesi duyunca irkilerek uyandım.Bu böceğimin sesiydi.Ama bir dakika.O benim kostümümü giyiyordu! O benim kostümümü giyiyorsa ben? Üstüme baktım,uğur böceğinin kostümünü giyiyordum.
K.K: Görünüşe göre bizi mikserden geçirmişler böcüşüm
U.B: Görünüşe göre artık sen benim böceğimsin. Bir dakika 🤔 senin esprilerinde mi bana geçti?
K.K: Galiba ama kostümüm sana çok yakışmış kediciğim.
U.B: Neyse haydi akumayı bulalım.
Ben ve kediciğim akumanın nerede olduğunu araştırmaya başladık ama bu sefer o değil ben buldum 😬 Akuma onun elinde üstünde Mikser Sabrina yazan bir kağıttaydı
.Kediciğim o kağıdı benim felaketimi kullanarak almaya çalıştı ama acemi olduğu için Mikserin bir hareketiyle eli duvara değdi.Bende bunun üzerine şanslı tılsımı kullandım.Elime  bir  yoyo düştü. Etrafa baktım. Gözlerim bunu kediciğime vermemi söylüyordu.Hemen yoyoyu ona verdim o da yoyoyla kağıdı aldı ve bana verdi. Ben de kağıdı yırttım. Akuma çıktı ama onu nasıl iyileştireceğim? Diye düşünürken kediciğim ilk önce yoyoyu yere doğru sallamamı ve sonra akumayı yakalamamı söyledi ve başardım! Sonra yoyoyu havaya atıp Mucizevi Uğurböceği dememle normale döndük.Onun küpesinin ve benim yüzüğümün biplemesiye koşarak uzaklaştık.

MUCİZEOnde as histórias ganham vida. Descobre agora