Sergi Balosu'nda (Bölüm 2)

2K 98 13
                                    

Marinette'in ağzından;
Karaokeden çıktıktan 5 dakika sonra sergiye vardık.Sergide Paris'in tanınmış kişileri
vardı.20 yaşın altında ben ve belki Kara Kedi hariç hiç kimse yoktu. Gerçekten acaba Kara Kedi kaç yaşında? Belki aynı yaştayızdır ve belki aynı okulda okuyoruzdur! Şu an bunu çok merak ettim o yüzden soracağım.
U.B: Kara Kedi sen kaç yaşındasın?
K.K: Söylerim ama sen de söylersen.
Ahhh! Bu kedi ne kadar çok nazlı ya ! Yine bir dejavu. Acaba söylesem mi?Neyse söyleyeyim.
U.B: Tamam söylüyorum. ( kulağına yaklaştım ve 15 dedim.)
K.K: Vay canına, gerçekten mi! Ben de o yaştayım.
Biz sohbet ederken ismimizin anons edilmesiyle sahneye koşmamız bir oldu. Herkes bizden bir konuşma bekliyordu.Ben hemen ilk önce başlaması için mikrafonu kediciğe verdim.
K.K: Sayın başkanımız ve sevgili konuklar! Öncelikle size bizim için yaptıklarınızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Şimdi siz " Neden o bize teşekkür ediyor? " diye fısıldaşıyorsunuz. Bunu duyabiliyorum. O yüzden açıklama yapayım; Siz her zaman bize güveniyorsunuz.Açık konuşayım ben sizin yerinizde olsam, deri kedi kostümü giyen, kulakları çıkmış, maskeli biraz da şapşik bir çocuğa ve uğur böceği kostümü giyen ,maskeli,biraz utangaç bir kıza zor güvenirdim.Siz güvenmekle kalmıyor, bir de bizim için sergi açıp balo bile yapıyorsunuz.
Kara Kedi' nin bu sözlerinden sonra baloda alkış tufanı koptu.Ben bile elimde olmadan alkışlamaya başladım.Sonra mikrafonu bana verdi. Ben de onlara teşekkür edip Kara Kedi' ye katıldığımı söyledim.Bunun üzerine Kara Kedi pancar gibi kızardı.Sonra sahneden inmesi için onu hafifçe ittirsem bile inmedi.Herhalde çok heyecanlanmıştı.Ben de sahneden inip onu elinden tutup aşağı çektim.
U.B: Konuşman gerçekten çok iyiydi.
K.K: Gerçekten mi? İnanamıyorum. Bugün hayatımın ilklerini yaşıyorum.Neyse şimdi ne yapacağız?
U.B:Biraz dolaşalım.
Biz bunları konuşurken yavaş bir müzik çalmaya başladı. Herkes kendine bir eş bulmuş dans ediyordu.Yanıma birden heykeltraş Teo ( bölüm 3:taklitçi kedi) yaklaştı ve dans edip, edemeyeceğimizi sordu.Ben de kabul ettim. Kara Kedi bize kıskanç bir bakış attı.Sonra da kendine bir eş buldu.Bu kız da Teo' dan hoşlanıyormuş ( sonradan öğrendim). Kara Kedi kızla dans ederek yanımıza yaklaştı ve benle kızı değiştirdi.Artık onunla dans ediyordum. Teo ve o kız da sohbete başladı.
U.B: Neden böyle bir şey yaptın?
K.K: Biraz o kız için en çok da kendim için.
U.B: Yani beni kıskandın.
K.K: Hayır.Yani evet.Eee.... bilmem.Ne diyorum ben?
Kara Kedi kızarmıştı ve şekilden şekile girmişti.
U.B:Çok tatlı oldun.
K.K: Ne?
U.B: Ahh! Yine sesli düşündüm.
K.K: Boşver .çünkü ben her zaman senin için aynısını düşünüyorum böceğim.
Sonra birden sergi kapkaranlık oldu.Hiç bir şey göremiyordum.Hiç kimse göremiyordu tabii kedicik hariç.O tüm herkese yol gösterirken birden havalandığımı hissettim.Biri beni yukarı doğru taşıyordu.Ama hiç bir şey göremiyordum.
K.K: Uğur Böceği haaaaaaayııııııııır! Onu hemen geri getir!
Sonra beni yukarı çıkardı.Kim olduğunu sonunda gördüm. Bu kişi;
              İsminin Buz Kedi olduğunu söyledi.

MUCİZEDonde viven las historias. Descúbrelo ahora