BÖLÜM _15

29 5 3
                                    

1 yıl sonra

Adanın ağzından

Hepimizin çok mutlu bir ilişkisi var. Aaa bu arada sena ve jimin bize demiyorlar ama birbirlerini çok seviyorlar. Yani çıkıyor gibi bir şeyler. Bu sene lisede son senemiz. Bu yüzden üniversite sınavlarına çalışıyoruz. Tabi ben myung soo yu çalıştırıyorum. Ama neyse. Bu sene minho namu üniversiteye geçtiler.

Bugün hep beraber çalışıyorduk. Ben anlatıyom onlar dinliyor. Yaklaşık bir saat boyunca onlara ders anlattım. Sonra jinyoung ve myung soo nun beni dinlemek yerine birbirleriyle konuştuklarını gördüm. Elimdeki kalemimle ikisininde kafasına vurdum. Jin bu sene derslerine çok çalışıyor. Umarım hepimiz iyi okullarda olacağız. Babam aradı ve açtım. Babam ın dediği şey karşısında elim ayağıma dolandı. Babam bugün uçakla koreye geliyomuş. Nağapcağımı şaşırdım. Sonra hemen odama geçtim. Ve oturup bekledim. Akşama doğru babam geldi. Ben aşağı indim. Sonra kızlarda geldi. Babama sarıldım. Tabi bizim oğlanlara tembihledik aşağı bizim yanımıza gelmiyecekler. Bizim kızlarda babamla selamlaştıktan sonra myung soo sözümü dinlemeyerek yanımıza geldi. Sonra babama korece " selam babacım. Ben kızınızın sevgilisi biz onunla ciddi düşünüyoruz. " dedi. Ben orda ona gerizekalı diye içimden geçirirken buse babamı " efendim o biraz şeyyyy işte nasıl diyimmm sınıfımızın safı gibi bir şey yani anladınız mı?" diyerek babamı ikna etti. Zaten babam myung soo nun ne dediğini anlamamıştı. Myung soo bana baktı sonra " sen benimle ciddi düşün müyor musun yoksa ada?" dedi. Ben ona babamın uzaklaştığından emin olduktan sonra " bunları düşünmek için daha çok erken değil mi ?? Myung soo???" dedim. Ve myung soo bu dediğime alınarak odasına gitti. Onunla uğraşacak hiç vaktim yok. Onun gönlünü daha sonra alacağım.

Babam koreden bir araba satın almış. Sonra bana gelerek " ada kızım arabamı beğendin mi" demesin mi. Ay bu adam beni öldürecek. Babama " baba türkiyede araban yokmuş gibi baba niye burdan araba alıyorsun. ???" dedim. Babam" hadi binde seninle bir tur atalım" dedi. Ve ben arabaya bindim. Yan tarafta myung soo nun babasıyla bir yere gittiğini gördüm. Babamla arabayla dolaşırken arkadan gelen bir arabanın bize çarpmasıyla babamla benim arabadan inmemiz bir oldu. Ben sinirli bir şekilde arabaya doğru yürüdüm. Sonra arabadaki kişinin inmediğini görüp sinirlendim ve arabanın camına sertçe tıklattım. Arabadan inen iki kişi sizce kim?? Kim????

Myung soo ve babası arabadan inerek bana baktılar. Babası benim onun sevgilisi olduğumu biliyor. Ben myung soo ya doğru " işte şimdi sıçtım" derken babam adama " önüne baksana kardeşim" diyerek üstüne yürüdü. Ben myung soo ile bakışmaya devam ediyordum. Myung soo nun babası babama bir anda ingilizce " aaa siz hastanedeki beyfendi ada nın babasıı" diyerek elini uzattı. Ben uzakta öylece seyrederken babamla adam hemen kaynaşmıştı. Babam adama şurda bir iki şey mi yesek diyerek ilerdeki kafeye doğru ilerledi. Biz orda sap gibi kalmıştık. Sonra hemen myung soo ile bizde peşlerinden gittik. Onlar oturmuş koyu bir sohbete dalmışlarda. İçimden geçirdiğim tek şey myung soo nun babasının babama bir şey söylememesi.............

***********************

Babam bana gelerek " ben gidiyorum kızım" dedi. Ben nasıl mutlu oldum anlatamam. Sonra babamı uğurladık ve babam gitti. Ben tam sevinmişken telefonum çaldı ve baktığımda annem olduğunu gördüm. Mutlu bir şekilde açtım. Sonra duyduklarım karşısında yıkıldım. Annem ağlıyordu. Annem " kızım biz babanla ayrılıyoruz" dedi. Annemin sesi kulaklarımda yankılanıyordu. Aklıma babamın giderken ki suratı geldi. Babam giderken çok mutsuzdu. Ben ağlamaya başladım. Sonra telefona kardeşimi istedim. Kardeşim " abla durum burda çok vahim ama gelmene gerek yok. Ben halletmeye çalışacağım. " dedi. Ve kapattı. Yanımda buse vardı. Buse bana baktı. Ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. Hemen babamı aradım. Babam telefonu açtı ve " hayırdır kızım bir şey mi oldu daha yeni ayrıldık yavrum" dedi. Ben " baba hayırdır annemle olanlar haaa" dedim. Babam " haaa o iş biz ayrılıyoruz kızım. " dedi. Ben " baba onu biliyorum da neden????????" dedim. Babam

HIGH SCHOOL MADDLYKde žijí příběhy. Začni objevovat