BÖLÜM_2

59 5 0
                                    

Sabah kalktığımda sulli uyanmıştı. Ve yatağını topluyordu. Bir an aklıma myung soo ile buluşacağım geldi. Ve hemen hazırlanmaya başladım. Ne giyeceğime karar veremiyordum en sonunda mini bir kot etek ve kısa bir t-short giymeye karar verdim. Yatağımı topluyup , hemen çıktım. Myung soo yurdun kapısında beni bekliyordu. Ve çok güzel giyinmişti. Üzerinde bir kazak vardı. Ama çok kalın değildi. Ve çok şık duruyordu. Kolları çizgiliydi. Bu kayefeyin içinde oldukça şirin gözüküyordu. Hemen merdivenleri atlayarak yanına koştum ve "çok mu beklettim"dedim. Myung soo" yaklaşık on dakikadır"diyip gülümsedi. Ve yürümeye başladık. İlk olarak bir kahvaltı yapmak için bir caffe ye gittik. Burası çok hoştu. Kahvaltı yaparken benden telefon numaramı istedi. Kahvaltı bittikten sonra seul sokaklarında gezdik. Bu arada myung soo adımı tam söyleyemiyordu ve ben buna her seferinde gülüyordum. En sonunda geç kalmamak için koşarak gittik.
Saatimize baktığımızda çoktan ders başlamıştı. Kapıyı çalıp sınıfa girdik. Herkes bize dikkat kesilmişti. Hoca "nerdeydiniz?"dedi. Myung soo bana baktı. "Şey hocammmmmm biz biraz ders çalıştık "dedi. Bu şimdiden ikimizinde ilk yalanı olmuştu. Hoca yerimize geçmemizi bidaha olmamasını söyledi. Yerimize geçtiğimizde bütün kızlar özelliklede sulli bana bakıyordu. Ders bittiğinde tenefüse myung soo ile çıktık. Biraz sohbet ettik ve sınıfa girdik. Sulli yanımıza geldi ve "çifte kumrular sizi nereye gittiniz bakayım "dedi. Bu kız benim sinirlerimi bozuyor. Myung soo ona sert bir bakış attı bu bakıştan ben bile korkmuştum. Sonra sulli cevabını almış gibi gitti.

***************
Akşama doğru sena olanları öğrenmek için beni aradı. Ona myung soo dan bahsettim. Ve oda bana süper bir haber verdi. Haftaya koreye bizim okula geliyomuş! Bunu duyduğumda havalara uçtum. Babası izin vermiş. Onu sabırsızlıkla bekleyeceğimi söyledim. Ve kapattık. Yurda döndüğümde myung soo bana mesaj atarak camdan bakmamı söyledi. Camdan baktığımda bana ordan odasından aegyo yaptı. Bir süre sonra yatağıma yattım. Ve olanları düşünmeye başladım. Bir zamanlar hayranı olduğum koredeydim. Yattım ve sadece düşündüm.
Bu çocukta bilmediğim bir şey vardı. Çok tatlıydı............

1Hafta sonra
Sena bugün koreye ayak bastı. Onu almaya gideceğiz. O yüzden hazırlanıyorum. Daha okullar açılalı 1 hafta olmuşken myung soo ile birbirimize knk demeye başlamıştık. Havaalanına doğru gittik. Sena valizleriyle bizi bekliyordu. Myung soo sena ya selam verdikten sonra senanın valizlerini aldı. Sena bana göz kırparak "o çocuk bu çocuk mu?"dedi sessizce. Taksiye bindiğimizde myung soo senaya kendini tanıttı. Sena " ada sizden çok bahsetti "dedi. Salak gibi kızarmıştım yine. Myung soo beni bozmamak için sadece kafasını salladı. Bugün haftasonu olduğu için senayı gezdirmeye karar verdik. Bizim sınıftan jiminde gelecek. Jimin myung soo nun benden sonraki en iyi kankası (galiba). Sena ile yalnız kalmak istiyorum. Çünkü ona sormak istediğim sorular var. Yurtta senanın odasına yerleşeceğim zaten sulli ilede anlaşamıyorum.

Seul sokaklarında dolaşıyoruz.
Sena sürekli buranın harika olduğunu söylüyor.
Jimin ile sena şimdiden çok iyi anlaşıyorlar. Umarım bu böyle devam eder. Jimin çok yakışıklı karizma gideri olan bir çocuk. Senada gayet hanım hanım şirinmi şirin bir kız. Ayyy şimdiden ayarladım hahhaahha. Ama önce aşılması gereken bir sorun var. Arda......

Yurda geldiğimizde senaya hemen Ardayı
Sordum. Sena Ardayı çok seviyodu. Bunu mecburluktan yapacaktı. Senaya"kanka ardayı naptın?"dedim. Ve sena ağlamaya başladı. Bana sarıldı. "Ada bu benim için çok zor oldu. Ühühühühühüh" senaya çok üzülmüştüm. Bir süre sonra ağlaması bitince dedimki " hadi bizim kızları arayalım "dedim. Aramak yerine line dan görüntülü konuştuk. Ayşe saçlarını boyatmış şoka girdik. Ayşeye "ayşe naptın kızım şoka girdim"dedim. Oda bize iğrenç bir şaka yaptı."bende bime girdim."ayşeye küçük bir küfür ettikten sonra buse ve ebrar süper bir haber verdiler. Sena ve benim yokluğuma dayanamamışlar. Bu yüzden bizim okulun bursluluk sınavına gireceklermiş. Bunu duyunca sena ile biz 300-500 koptuk. Ama ayşe üzülmüştü. Biz onu ne kadar zorlasakta babası izin vermiyordu. Sonra line dan çıkıp yattık. Sena" iyi geceler ada " dedikten sonra hemen uyumuştu. Bende uykuya yenik düşüp ,hemen uyudum. Ama süper bir rüya gördüm.
Umarım gerçek olur......
Myung soo veeeeeeee bennnnnnn.........

Ya okuyucularım sizleri seviyorum. Bu wattped deki ilk hikayem. Umarım beğenirsiniz. İyi yada kötü yorum yapabilirsiniz. Eleştiriye sizin için açığım. Normalde eleştiriye açık değilimdir. .. Hikayeyi beğeniyomusunuz? Yorumlarınızı bekliyorum......😊😊😆😆😄😄

HIGH SCHOOL MADDLYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin