BÖLÜM_7

49 5 2
                                    

Ebrarın ağzından

Ah o notu gördüm. Minhyuk bana sırıtıyor. Dersteyiz. Not defterimden bir kağıt yırttım. İçinede " çiçekler için sağol, bende özür dilerim. Ama bir dahakine daha dikkatli ol, yoksa o koca kafana bir daha top yersin!!!!" yazdım ve kağıdı sağ çaprazımda oturan minhyuk a fırlattım. Kağıdı eline alarak sırıttı. Salak şey. Sonra bana imalı bir bakış atarak bana kağıdı fırlattı. Kağıtta" sinirlenince çok tatlı oluyorsun canım 💋" yazıyordu. Lan bu çocuk sapık mıııı. Kağıdı o bakarken yırtmaya başladım. Zil çaldı ve buse yanıma geldi. Bana " şu minhyuk da çok hoş çocuk" dedi. Bense minhyuk un bu kadar yakışıklı olduğunu yeni farkediyorummmm. Abi bu çocuk çok karizmaaaaa. Ama tipi benim için önemli değil.
Önce adam gibi adam olmalı. Ama bu hiçde öyle gözükmüyor. Neyse konumuza gelelim. Buse çok mutlu gözüküyor. Onun mutluluğu benim mutluluğum demek. O benim küçüklük arkadaşım. Diğer kızlarda benim canım. Neyse ders başladı. Ve gene lanet ders matematik' deyiz. Hoca tahtaya bir soru yazdı. Ben yapamadım. Ada myung soo ya gülerek sorunun cevabını anlatıyor. Hoca sırayla cevapları kontrol ediyor. Benim yapamadığımı görünce minhyuk a dönüp " minhyuk sen ebrar a anlat yanına geç" dedi. Ben hayır diyemeden minhyuk yanıma geldi. Oturup anlatmaya başladı. Ben ona bakmıyordum bilene. O bana" sen beni dinlemiyomusun?" dedi. Ben " evet dinlemiyorum kendini boşuna yorma" dedim. Minhyuk bir anda " hocammmm" derken elimle minhyuk un ağzını kapattım. Elimi çektiğimde minhyuk bir an tebessüm etti ve anlatmaya devam etti.........

Ertesi gün
Bugün matematik sınavı var. Ve ben hiç yapamıyorum. Ada nın yanına oturmak istedim ama myung soo" ya üzgünüm ebrar bu ders benim adanın yanında oturmam lazım çünkü bende yapamıyorum."dedi. Bunları minhyuk duymuş. Bana gelip" ebrar istersen benim yanıma geç benden bakabilirsin" dedi. İlk hayır dedim. Sonra başka çarem kalmadığını görünce çantamı alarak minhyuk un yanına geçtim.

Sınav başladı minhyuk soruları yaptıkça bacağımı dürtüyor ve bende bakıyorum. O kadar hızlı yapıyorki anlatamam. Sınav süresi bitti ve kağıtları hocaya verdik. Tenefüse çıktık. Minhyuk bana gülümsedi. Bende ona " yaa ben çok teşekkür ederim gerçekten " dedim. Ve bi anda boynuna sarıldım. Çekildiğimde" önemli değil umarım yüksek alırız" dedi. Ve şapşik şapşik gine güldü.
Sınıfa girdik ve hoca sınavları okuyacağını söyledi.

Hoca bir anda duraksadı. Bir sınav kağıdına bakıyor bide minhyuk ve bana bakıyor. Sonra bize " kalkın ayağa" dedi. Biz kalkınca yanımıza gelerek " ikinizinde notu aynı yanlışları desen hepsi aynı sonra birde yan yana oturuyosunuz hanginiz kopya çekti?" dedi. Çok sinirli gözüküyordu. Ben tam ben diyecekken minhyuk " benim ben çektim hocam" dedi. Ben hocaya hayır diyecekken masanın altından elimi sıktı. Ve bana göz kırptı. Hoca minhyuk u müdürün yanına götürürken ada "sen naptın ebrar yaktın çocuğu" diyordu. Myung soo ise adanın kolundan tutarak " kız zaten dondu sussss"diyordu. Tepkisiz öylece kaldım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra minhyuk sınıfa yarı sinirli girdi. Ve çantasını alarak çıktı. Bende peşinden koştum. Çantasını tek omzuna atmış koşuyordu. Ama yetiştim. Kolundan çektim. Bir anda bardaktan boşalırcasına yağmur yağmaya başladı. O bana dönünce konuştu." uzaklaştırma aldım 1hafta" dedi. Bunu söylerken sakindi. Ben " nereye gidiyorsun" dedim. Bu sırada yağmur sırılsıklam etmişti. O bana " bilmiyorum annem bunu öğrenmemeli yurdada girmem yasak napcağımı bilmiyorum. Ama sen sorun etme ben bi çaresini bulurum" dedi. Bu sırada adayı arayarak çantamı camdan atmasını söyledim. Ada çantamı öküz gibi kafama attı. Minhyuk" sen nereye geliyosun" dedi. Ben" benim yüzümden oldu." dedim. Biraz koşturduk. Sonra bir kafeye girdik. Birer sıcak çikolata söyledik. Onu içmeye başladık. Bu sırada bize garsonluk yapan kişi tıpkı ayşenin anlattığı çocuğa benziyor.

Myung soo beni aradı ve " ebrar isterseniz annemgilin boş bir evi var. Oraya hiç gitmezler ben evden anahtarı bularak getiririm. Minhyuk orada kalır. " dedi. Ben minhyuk a sordum. Öyle şey olmaz dedi. Ama ben onu ikna ettim. Myung soo ada ile kafeye geldi. Onlarda sırıl sıklam olmuşlardı. Anahtarı göstererek çıktılar bizde peşlerinden. Koştura koştura eve vardık. Bu sanki ev değil saray yavrusu. Kocaman. İçeriye girdik. Myung soo nun ayakkabılarını çıkarttığını görünce bizde çıkarttık. Myung soo hemen şömineyi yaktı. Ev bir anda ısındı.myung soo gidip battaniye getirdi. Onları üstümüze aldık. Ben ağlamaya başladım.  Minhyuk bana sarılarak " ağlama hapçuuuuuu"dedi. Olamaz minhyuk üşütmüştü. Hemen adayla nane limon kaynattık ve minhyuk a içirdik.

1 hafta sonra
Minhyuk okula geri döndü. Onun yokluğunu birtek sena , jimin, jin, buse, ben , ada,myung soo haricinde kimse farketmemiş gibi gözüküyordu.
Minhyuk ile birbirimize sırıtıp duruyoruz derste. Lann bu çocuk gülerken bir başka tatlı oluyor. Ama dediğim gibi tip önemli değil. Derste bir anda düşünmeye başladım. Acaba bu minhyuk neden bana iyilik yapıyorrrrrrrr???????? NEDEN???

HIGH SCHOOL MADDLYWhere stories live. Discover now