BÖLÜM_19

26 6 0
                                    

Bu bölümü sevgili busemin ısrarlarıyla acilen yazdım. O yüzden biraz kötü olmuş olabilir. Yazım hataları falan gerçekten üzgünüm. Bide lütfen hikayenin finalini sabırsızlıkla bekleyin. Çünkü çok güzel şeyler olacak......
Okuyabilirsiniz.........ahah

Myung soo 'nun ağzından

Ahhhhh tanrım ben ada yı çok seviyorum. Kahrolası bir güzelliği var. Geçen onların evine hırsız girdiğinde adam adaya bıçakla yaralamıştı. Ben o an çıldırmıştım. Tanrım o beni seviyor. Bense onu canımdan çok seviyorum.

Sabah kalktığımda jinyoung üstünü giyiyordu. Jinyoung un odasına girerek " koçum napıyon bu saatte sabah sabah haaa anlayalım " diyerek kolumu onun omzuna attım. Jinyoung " aaa senin haberin yok dimi hhaahha?" diye güldü. Ben " neyden haberim yok benim haaa neyden" dedim. Jinyoung " bugün bizim kızların fanmeeting leri var. Bende sevgilimin bir fanı olarak onun fanmeeting ine gidiyorum. " diyerek sırıttı. O üstüne  siyah bir t-short ve altına siyah yırtık dar paça giyip gözlüklerini takıp çıktı. Bu sırada jin in telefonu çalıyordu. O uyuduğu için telefona ben cevap verdim. Arayan şirketti. Bana " akşam konseriniz var. Hepiniz saat sekizde şirkette olun. Ve üstünüzü göndereceğim. Hepiniz duşunuzu alın. Vede son kez şarkılarınızı ve dansınız tekrar edin. " diyip kapattı. Yaaa ben bugün film çekimi bittiği için sevinirken şimdide konser çıktı. Ohhh ne güzel jinyoung sevgilisinin fanmeeting ine gitti. Bense grubumun lideri olarak onların başında durucam. Aklıma ada geldi. Ahh şimdi ne kadarda mutludur. Bir saniye o bana neden fanmeeting inin olduğunu haber vermedi. Hemen telefonumu elime alarak ada yı aradım. Ada telefonu açtığında " buyrunuz fazla uzatmazsanız sevinirim çünkü sevgiliniz fanlarıyla meşgul " dedi. Ben " adaaaaa nasılsın özledimmm" dedim. Ada " aşkım efendim. Ne diyon bebişim işim var çabuk söyle. Sen yeni mi uyandın sevgilim sesin çok komik geliyor. Haa bide akşam konseriniz varmış. Şirketten duydum. Üstünü falan akşam güzel giy tamam mı? Haa sen ne diyodun bebişi" dedi. Ben " ada izin verirsen konuşucağım" dedim. Ada " tamam sevgili konuş çabuk!" dedi. Arkadan çığlık sesleri geliyordu. Bunlar fanlar olmalıydı. Bir saniye arkadan erkek seside geliyo lannn. Bunların fanları erkek mi hah. Ben " şey diycektim. Bugün fanmeeting varmışda bana niye söylemedin ki sen bozuldum biliyo musun? Ayrıcaaaa seni çokkk özledimmmmm. Hatta bu akşam sana öyle bir sarılcam ki kaburgalarını kırabilirim. " dedim. Ada " yaa aşkım bende seni özledim. Fanmeeting ede haber vermedim ne işin var ki senin bizim fanmeeting imizde?" dedi. Biraz güldükten sonra telefonu aşkım bay diyerek ben bişey diyemeden kapattı. Ben çok mutlu bir şekilde gidip jimin i uyandırdım. Jimin " niye uyandırıyosun myung soo daha saat dokuz" diyerek saati gösterdi. Ben konserden bahsettim ve o banyoya girdi. Bende gidip diğerlerini uyandırdım. Ahhhh çok mutluyum.

Jinyoung' un ağzından
Fanmeeting e gittiğimde bir çok fan ayşe nin etrafını kuşatmıştı. Hemen onların arasından geçerek sevgilime ulaştım. Ayşe masada oturuyor hayranlarına imza veriyordu. Ayşenin önüne ikimizin resmini koyarak imzalamasını söyledim. Ayşe bana baktı sonra " senin burda ne işin var ki?" dedi. Ben " senin yani grubunun bir fanı olarak buraya geldim. Bu benim en doğal hakkım değil mi? " dedim. Ve ona göz kırptım. Diğer fanlar tarafından tanınmamak için gözlüğümü ve şapkamı taktım. Ve arka taraflara doğru gittim. Ayşe yi seyrettim. Ayşe nin bir fanı erkekti. Zaten kızların fanların yarısı erkeklerden oluşuyordu. Buna sinirlenmiştim. Ama bizimde kız fanlarımız çok fazlaydı. O yüzden bir şey diyemem.

Sena' nın ağzından
Ahhh bir çok fan etrafımızda tek tek resim çektirip imza istiyorlar. Bu ne kadar yorucu olsada onların mutluluğunu gördükçe yorgunluğumuz uçup gidiyor. Ada ya baktığımda o masanın altından biriyle mesajlaşıyordu. Gizlice kim olduğuna baktım. Myung soo ya akşam giymesi için kıyafet modelleri atıyordu. Ama myung soo ona zaten şirket ne giyeceğimize karar vermiş diyerek yanıt veriyordu. Ay allah mutluluklarını bozmasın. Bizimde. AMİN. Akşam bizimkilerin konseri varmış.
Fanmeeting bittikten sonra hazırlanıp oraya gideceğiz. Jinyoung ayşe yi görmek için fanmeeting e gelmiş. Ayshhh çok romantikler. Jimin de çok romantik. Ama bugün o buraya gelemedi. Çünkü akşama hazırlanması gerekiyordu. Jimin beni aradı ve acilen jinyoung u buraya göndermem gerektiğini söyledi. Bende gidip jinyoung a eve gidip artık hazırlanmasını söyledim. O da mırın kırın ederek gitti.

HIGH SCHOOL MADDLYOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz