8.

2K 103 4
                                    

Szerencsére megmenekültünk a rajongóktól! Azt pontosan nem tudom, hogy betörtek-e, ugyanis mi rögtön mentünk a helyszínre, ahol a fiúk felléptek, és utánna már ültünk is a turnébuszba, ami elviz minket Los Angeles-be, a következő turnénk helyszínére. Nem tudtunk sok közös képet csinálni a fiúkkal, tehát igazából fölösleges volt idejönnöm. Vagyis azért jöttem hog fotózkodjunk, de helyette csak hülyültünk! Na mindegy! Szóval, most a turnébuszon vagyunk, és még 3-4 órát utazunk.... Asszem bealszom!

〰〰〰〰〰〰

Hatalmas üvöltözésekre keltem. Megnénztem a telóm, és rájöttem hogy 1 órát aludtam. De vissza a zajra. Asszem a fiúk üvöltöznek nagyon hangosan. De min?
-Chriiiiiis! Ez csalásssss!-hallottam az üvöltözésből kicsit többet. Kinyitottam a ,,minden hangot átengedő" ajtót, és 15 sráccal találtam szembe magam, akik a vizet valahogy a plafonra öntötték, és most csöpög a víz, illetve ültek az egyik asztal körül, és dobálták az üveget a pohártartóba. Khm... De érettek.....
-Szia Jasmin!!! Gyere te is!-húzott Aaron a sok emberhez.
-De mi van itt?-kérdeztem, habár nem hiszem hogy sokan hallották, mivel Dylan éppen beletalált a pohártartóba és mindenki felkiáltott.
-Te jössz Jas!-nyomta a kezembe az üveget Cam.
-És mégis mit csináljak?-kérdeztem.
-Próbáld beledobni a pohártartóba. Ha sikerül kapsz 5 pontot! Ha kipattan belőle akkor 2 pontot.-mondta egy számomra ismeretlen srác. Vagyis... Valahonnan ismerem! Talán valamelyik zenés csatornán láttam már az egyik klippbe?! Szerintem igen!
-Ok!-mondtam majd eledobtam az üveget. Hát elsőre sikerült, szóval nagyba felkiáltottak a többiek és megölelgettek.
Vagy fél óra üvöltözés után, csináltunk pár musica.ly-t, illetve snap vidit! A végére tök jól éreztem magam.
-Amúgy Chris mikor jön ki az új dalod?-kérdezte Taylor.
-Pár nap múlva! De megengedte a kiadóm hogy holnap elénekeljem a koncerten.-válaszolta az az,,idegen" srác. Ezek szerint Chrisnek hívjàk.
-Amúgy még nem is taliztál Jasminnel!?-mondta Carter.
-Hát már láttam pár képét meg ilyenek de személyesen még nem! Szóval Chris Miles vagyok!-nyújtotta oda a kezét. Úristen Jas gondolkodj! Chris Miles... Chris Miles... Chris Mi.... Tényleg!!!!
-Te énekled a Conversation, és a Can't catch me-t ugye?-kérdeztem.
-Aha! Úgy látom ismersz!-nevetett.
-Aha! Amúg Jasmine Trampf!-mondtam.
-Király!-mondta.
-Jólvannnn! Akkor most valamit csináljunk má'!-mondta Taylor!
-Amúgy Hunter, Johnny, Brandon hol van?-kérdeztem.
-Átszáltak a másik buszra! Mer ugye mi most megyünk bulizni! Ők meg nem akartak meg nem is ihatnak meg ilyenek, szóval ők mint kicsik, ilyenkor mindig másik busszal mennek.-mondta Cam.
-És az nem jutott eszetekbe, hogy 14 vagyok és nem szándékozom berugni vagy akár csak inni!-mondtam.
-Nem akartunk felkelteni, szóval úgy döntöttünk jössz velünk, és ha valami gáz van itt maradsz a budzon amíg mi Los Angelesben vadulunk!-kiabálta Nash. És szerintem ő már meg is kóstolt valami italt! Tök jó itt vagyok tizen akárhány sráccal, akik mennek vadulni LA-be! Szuper!
-Ugye nem baj?-kérdezte mostmár Cam.
-Ha már itt vagyok akkor bulizzunk!-momdtam, vagy inkább kiabáltam.
-Ez a beszéd csajszi!-kiabálta Chris.
-Amúgy Jackék is itt vannak, csak ők meghúzódtak hátul!-modta Aaron.
-Kik?-néztem rá kérdően.
-Jack Johnson és Jack Gilinsky! Ők is Magconosak csak San Franciscoba nem jöttek mert ki a faszom tudja miért nem!-nevette el magát Aaron.
-Szuper! Akkor ha jól számolom 10-en vagyunk!-mondtam.
-Nem! Cam, Aaron, Carter, Taylor, Jack, Jack, Dylan, Nash, Matt, te és én! Vagyis 11!-mondta Chris. Oh igen magam nem számoltam bele.
Hamarosan megérkeztünk, és hát wow. Egy hatalmas szórakozóhelyen voltunk, ahol rengeteg ember sorakozott. Persze mi nem álltunk e a sorba, hanem odamentünk a biztonságiakhoz, és valamit mondott nekik Cam meg Taylor, de nem igazán értettem a hangos zenétől.
Mikor bejutottunk, egy hatalmas tánctér fogadott, és mind két oldalon bárpult, elöl pedig egy nagy színpad, ahol pár csaj táncolt. Álltam még ott egy pár percig és csodálkoztam, és mikor kinyitottam volna a szám, észrevettem, hogy mindenki elment mellőlem. Na király itt hagytak, egy amúgy korhatáros buliba. Mindegy. Odamentem a bárpulthoz és felültem az egyik székre. Csak ültem és nem kértem semmit, mikor valaki lehuppant mellém.
-Szia!-hallottam a hangját. Nah király... Semi kedvem egy kanos pasassal ismerkedni.
-Bocs de én...-kezdtem, de megláttam hogy Aaron az. Oh akkor nyugi!
-Aaron vagyok nem idegen!-nevetett.
-Bocs csak azt hittem valami kanos pasi vagy aki bepróbálkozik nálam!-mondtam.
-Nem kérsz valamit?-kérdezte és intett a pultosnak.
-Hát nem hizem hogy van amit megihatok!-momdtam.
-Elnézés van valami koktél amit egy 14 éves is megihat?-kérdezte Aaron a pultostól.
-Hát... Talán a Virgin Koktél, vagy a Rose Girl Koktél, a Virginben 3% alkohol van, a Roseba pedig 5%!-mondta unottan a pasas.
-Jas melyik?-kérdezte Aaron.
-Rose Girl!-mondtam.
-Akkor egy Rose Girl, és egy kevert narancsos tequilát kérek!-mondta Aaron.
-Tessék!-adta ki a srác 5 perc mulva. Belekortyoltam és hiába hogy 5% alkohol tartalma volt, eléggé megmarta a torkom. Kortyoltam volna a következőt, de megakadt a szemem a szinpadon támcoló egyik srácon. Srác mit keres ott.
-Öhm... Aaron! Csak szerintem az a srác a szinpadon Cameron!-mondtam.
-Szerintem hozzuk le onnan! Ha kiderül hogy ezt csinálja repülhet a Magconból! Amúgy se szabadna nyilvános helyen lennünk! Ez meg felmegy táncolni a színpadra?! Ez nayon beteg! Gyere!-mondta, és látszott rajta, hogy rohadtul ideges. Mondjuk megértem. Cameron tartja össze az egész csapatot! Ha kirúgják nincs Magcon! Feláltunk és rohantunk. Basszus Cam nemár!
-Cameron húzz le onnan!-üvöltötte Aaron.
-Hagyjál már innen tök jó a kilátás!-mondta. Bakker ez a srác tele van alkohollal!
-Cam kérlek!-mondtam.
-Jas, menj fel táncolj, és közben hozd le! Ha én megyek mindenki észrevesz!-mondta Aaron. Szó nélkül felugrottam és táncoltam. Hát eléggé gáz volt ráznom magam. Nah mindegy! Camért mindent!
-Cam gyere le kérlek!-mondtam és megragadtam a karját.
-Jasmin te vagy?-kérdezte.
-Igen és most velem jösz!-mondtam és lerángadtam a szinpadról!
-Gyere haver!-momdta Aaron és megragadta Camet. Átkarolta és próbált vele kijutni. Közben én összeszedtem a többieket, és indultam én s ki. Vagyis még Taylor hiányzott. Szerencsére hamar megtaláltam. Épp egy csaj fűzött. Asszem.
-Taylor gyere kérlek Cam nagyon szarul van!-mondtam.
-Ki az a Taylor!-nyafogta a csaj.
-Jasmin mi a szar van!-mordult rám.
-Elég sokat ivott és kb azt se tudja hol van!-mondtam.
-Jim mi van? És ki ez a ribi?-cincogta a csaj. Na jó nem cincogta, de a hangja basszus, mintha egér lenne!
-Te mondod hogy ki a ribi?-kérdeztem.
-Jasmin inkább menjünk!-mondta és már futottunk is.
-Többiek?-kérdezte.
-Előrementek. Én maradtam itt hogy megkeresselek.-válaszoltam.
-Kösz hogy szoltál!-mondta.
Felmentünk a buszra, és bementünk az egyik kabinba, ahol Cam feküdt.

#GIRLBOSS  ~ BEFEJEZETT ~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα