23.

1.6K 87 10
                                    

Reggel a jól megszokott palacsinta illatra kelltem fel. 2 napja csak a szobámban vagyok és sírok. Nem mentem el a fiúk utolsó koncertjére se. Egyszerűen nem ment. Nem volt erőm! Miután kiderült, hogy Kimék nem vesznek vissza, felmentem a szobámba sírni. Azóta sírok. Sőtt, még csak el se köszöntem a fiúktól, ami kicsit bántott.
Kikeltem az ágyból, és a mamuszomba lecsoszogtam a konyhába. Könytől ázott szemem, felpuffadt, és úgy néztem ki mint egy zombi.
-Jó reggelt!-mondta anya.
-Jobbat!-szipogtam.
-Kicsim, ezt nem csinálhatod örökké!-mondta anya.
-De ez tudod milyen szar! Elvesztettem mindent! Miért vállaltam el azt a szaros Victoria's Secretet! Nem hiszem el!-sírtam.
-Nyugi! Amúgy, Christinevel beszéltem, és tessék! Itt van egy repjegy Phoenixbe! Délután fogod magad és mész meglátogatni a Rowland családot! Sőtt, majd ott fogysz aludni két napig! Oké?-mondta anya és elémtolt egy borítékot, benne egy repjeggyel.
-Köszönöm!-ugortam fel és ujjongva megöleltem. Az hogy végre találkozhatok Hunterrel, és megölelhetem az megnyugtatott, és jobb kedvre derîtett.
-Nincsmit!-mondta anya.
-Megyek pakolni!-mondtam de már a lépcsőn futottam fel.

Nem telt 1 órába és összepakoltam. A gép 13órakor indult szóval fél 12 körül megyek maj ki! Ami azt jelenti, hogy van még 1 órám.
Szóval sminkelek, felöltözök stb.

Már itt vagyok a reptéren és várom a repülőt.
-A Phoenixbe tartó repülőre megkezdődött a beszállás!-mondta egy nő a hangosbemondóba, mire én megindultam.
Felszálltam és megkerestem a helyemet. Ablak mellett ültem. Még szerencse mert így tudtam fotózni. Vagyis... Johnnynak, mert vele iMessagen beszéltem.

JohnnyO: Szia!! Na mesélj! 😜
Me: Minden ok! Repülön vok! Megyek Hunterhez! 😍😍
JohnnyO: De cuki!!! Én meg Torontóban vagyok majd elviszem Bentleyt sétálni! 😂🐶
Me: Jujj! Nagyon cuki Bentley! Majd képet kérek! Meg majd egyszer élőben is látni szeretném! 😁🙈
JohnnyO: Szerelmem! 😍😍😍😍❤️❤️❤️

JohnnyO: Szia!! Na mesélj! 😜Me: Minden ok! Repülön vok! Megyek Hunterhez! 😍😍JohnnyO: De cuki!!! Én meg Torontóban vagyok majd elviszem Bentleyt sétálni! 😂🐶Me: Jujj! Nagyon cuki Bentley! Majd képet kérek! Meg majd egyszer élőben is látni szere...

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Me: Ahw....

JohnnyO: Olyan cukik vagytok Hunterrel! 😊😍 De komolyan!! 😜Me: Hihi! 😜 Köszi! ❤️JohnnyO: De most mennem kell! Szia! 😊 És üzenem nektek: Cute Couple Relationship! 😍❤️Me: Thx! 😂❤️

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

JohnnyO: Olyan cukik vagytok Hunterrel! 😊😍 De komolyan!! 😜
Me: Hihi! 😜 Köszi! ❤️
JohnnyO: De most mennem kell! Szia! 😊 És üzenem nektek: Cute Couple Relationship! 😍❤️
Me: Thx! 😂❤️

Bedugtam a fülesem és elkezdtem zenét hallgatni.
Most éppen Johnnytól a You & I-t hallogatom. Nagyon imádom a kis cuki hangját!

Mikor leszállt a repülő, fogtam a csomagjaimat majd elindultam a kijárat felé. Anya megadta a címet én meg GPS-en megnéztem és 20 percre van gyalog a reptérről. Szóval rendeljünk taxit!

A taxi elvitt a híses neves Rowland családi házhoz, ami hatalmas és gyönyörű volt. Nyitva volt a kapu, amin bementem, majd kopogtam az ajtón. Christine nyitott ajtót.
-Szia!-mondta majd megölelt.
-Szia!-köszöntem vissza.
-Gyere be!-mondta és elvette a bőröndöm és bekísért az ebédlőbe, ahol az asztalon nagyon sok süti meg sós snack volt. Christine a bőröndöm felvitte a vendégszobába.
-Na és mizu? Mesélj!-mondta Christine majd leült velem szembe.
-Hát igazából nincs semmi új!-mondtam.
-Anyuká mesélt a Victoria's Secretről! Sajnálom! És amiatt meg ne bánkódj hogy nem vettek vissza Kimék!-mondta.
-De most egy modell cég sincs aki úgymond akarna! Szóval, szerintem abbahagyom a modellkedést!-mondtam.
-Mivan? Jasmin megvannak az adotságaid a modellkedéshez! Nem hagyhatod hogy ez csak úgy elvesszen! De tudod mit! Majd beszélek Kimmel, hogy vegyen vissza! Oké?-mondta.
-Úristen! Köszönöm Christine!-mondtam majd odamentem és megöleltem.
-Nagyon szívesen!-mondta.
-Nem akarok bunkó lenni, de ugye nem haragszol ha bemegyek Hunterhez? Csakmert már nagyon hiányzik, és most, hogy tudom hogy a szomszéd szobában van, így nagyon nehezemre esik kibírni!-mondtam őszintén.
-Persze menj! Neki is nagyon hiányzol! Amúgy most asszem liveol a szobájukban!-mondta majd mutatta hogy mejuk ajtó! Habár felismertem mert egy hatalmas H és egy B betű volt az ajtón. Gondolom Brandonnal egy szobában vannak.
Odamentem és bekopogtam.
-Anya mondtam már hogy nem vagyok éhes!-kiabált ki Hunter. A hangjától összeszorult a szívem! Végre hallom ezt a lágy hangot. Igaz 3 napja hallottam utoljára, de akkor is! Nekem ez nagyon sokat jelent.
Bekopogtam még egyszer.
-Brandon liveolok! Nem tudsz békén hagyni!-mondta Hunter.
Erre benyitottam.
-Szia!-mondtam. Felkapta a fejét és felállt. Odarohantam hozzá és nagyon nagyon nagyon szorosan megöleltem. Még a könnyeim is folytak.
-Jasmin! Nagyon hiányoztál!-mondta és letett a földre, ugyanis az ölelésünk közben felemelt.
-Te is nekem!-szipogtam.
-Ne sírj Babygirl!-mondta majd letörölte a könnyeimet.
-Nagyon szeretlek!-suttogtam a vállába.
-Én is!-mondta majd felemelte az államnál fogva a fejem, és száját az enyémre tapasztotta.
-Khm...-köhécselt egy idegen pasas. Hunterrel szétváltunk és egymás kezét fogva a pasas felé néztünk.
-Jasmin ő itt Tyler! Tyler ő Jasmin a gyönyörűséges barátnőm!-mondta. Hunter mire én elpirultam.
-Örülök hogy megismertelek Jasmin! Amúgy nyugodtan faljátok egymást, de Hunter előtte kapcsold ki a vebkamerát, mert ez a jelenet a live nézői előtt történt. Na én megyek!-mondta majd kiment. Be se csukta az ajtót, de az újra kitárult, és Ashton pici feje lépett be. Odarohant hozzám és felcsimpaszkodott a lábamra.
-Szia Ashton!-mondtam és megborzoltam a haját.
-Jasmin!-mondta és elkezdte puszilgatni a lábam! Hát jó!
-Na Ash ne nyald már körbe Jasmint!-mondta Hunter és leszedte rólam Ashtont.
-Jól hallom hogy itt van Jasmin?!-futott be Brandon majd amint meglátott odaeohant hozzám és megölelt.
-Szia Brando!-mondtam és belepusziltam a hajába.
-Végre! Már nem bírtam tovább hallgatni Hunter nyavajgását hogy hiányzol neki!-mondta mire én Hunerre néztem aki idegesen beletúrt a hajába, majd egy pofont kevert le Brandonnak.
-Szeretlek Bro!-mondta neki. Erre Brandon bemutatott neki és kiment.
-Hunter! Nem akarz valamit mondani?-kérdeztem és felvontam a szemöldököm.
-De akarok, csak várj!-mondta és visszaült a kamerája elé, majd elkezdett bele beszélni.
-Szóval mint látjátok itt van Jas, és ha most nem haragszotok megyek! De lehet hogy még ma, vagy holnap majd közösen liveolunk! Ha Jas benne van! Na de mindegy! Addig is sziasztok!-mondta Hunter majd kinyomta a kamerát. Mindeközben én nézelődtem a szobában. Van egy asztal, egy szekrény és egy emeletes ágy benne. Na meg komód, rakta tv. És gardrób. Huh! Az emeletes ágy alsó ágyára neon zöldel rá van vésve hogy ,,Huntah" a fölső részre pedig ,,Brando". Leültem az alsó ágyra és néztem ahogy Hunter vacakol a laptoppal.
Miután nagy nehezen végzett, leguggolt elém és megfogta a kezem.
-Nagyon hiányoztál!-mondta.
-Te is nekem!-mondtam és leguggoltam én is, majd megöleltem.
-Tök jó illata van a samponodnak!-mondta.
-Hm... Azt meghiszem! Na de most, csináljunk egy selfiet és ki akarom rakni twitterre.-mondtam majd elővettem a telóm, de Hunter kiette a kezemből és lerakta az asztalra. Majd az ő telójával megcsinálta a gyönyörű selfiet.
Meg se mutatta, csak kirakta twitterre. Jött az értesítés hogy megjelölt rajta.

@HunterRowland: Babygirl! I love you! 😍😍❤️❤️

@HunterRowland: Babygirl! I love you! 😍😍❤️❤️

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.
#GIRLBOSS  ~ BEFEJEZETT ~Där berättelser lever. Upptäck nu