63.

1.3K 107 3
                                    

-Čo sa to tu deje deti?- spýtala sa vystrašená Jasmine, jeho macocha. Nie nie je zlá, mám ju celkom rada.

-Ale...Ryanovi praskli nervy- zatvárila som sa nevinne a vstúpila dnu. vyzula som si pri vchode boty.

-Čo sa ti stalo s rukou? Poď ošetrím ti to- povedala a vzápätí ma ťahala do kúpeľne. Áno, zabudla som. Jeho ,,mama" je zdravotná sestra. Ošetrila mi ruku a popri tom sa povypytovala na všetko možné. prekvapilo ma, že som jej skoro stále odpovedala pravdu. Skoro stále!

-Aria, poď- ozval sa Davinin hlas spoza mňa. Rýchlo som sa obzrela a nasledovala ju hore po schodoch, cez dlhú chodbu, okolo Jeho izby až do tej jej. Vstúpila som dnu hneď za ňou a ona zatvorila dvere. Bez opýtania som sa posadila do zelnho kresla, zatiaľ čo ona stála vyrovnane predo mnou. 

-Môžeš mi vysvetliť čo sa ti stalo a prečo Ryan pred chvíľou tak kričal?-Ruky si prehodila na prsiach a na tvári sa jej objavil mega vážny pohľad.

-Tak fajn- porazenecky som si vydýchla. 

-Vlastne to začalo včera, keď som odpadla. Vedela si, že s ním nechcem ostať sama, pretože by som to nezvládla, no potom si ma mu dobrovoľne odovzdala,ale to ti nezazlievam...-povedala som a uprene sa pozerala do zeme.

-Mala som teplotu čo si už sama vtedy zistila, a tak ma dovliekol do sprchy kde ma schladil studenou priam ľadovou vodou. Medzi nami vládlo to trápne ticho. Rušili to len kvapky vody, a potom som urobila niečo čo som nemala. Pozrela som mu do očí a spomenula si na to aké by bolo, keby sme spolu čakali bábo, lenže na to je tu Selena, že?- falošne som sa zasmiala a v očiach sa mi pomaly začali hromadiť slzy.

-Tak nehovor...-šepla a pristúpila ku mne.

-Je to pravda, pre mňa je to viac nemožné- zamrmlala som si popod nos, tak aby to nepočula.

-Zbabelo som utiekla a prezliekla sa do teplých vecí, keďže mi bola odrazu príšerná zima a šla som spať. Nechcela som nad ním premýšľať...no a hneď ráno mi bolo konečne dobre. Žiadne bolesti hlavy, žiadne závraty. Cítila som sa dobre, akoby mi nič nebolo. Neviem... mala som pocit, že mu na mne stále záleží, keď so mnou ostal, no byt bol hneď ráno prázdny. Áno, chcela som aby tu pre mňa bol, ale nebol. Celý čas to bolo len preto že si ho o to požiadala. V podstate si ho prinútila a on sa cítil blbo. Ja viem, potom sa vrátil no ešte pred tým sa so mnou stihlo pohádať vlastné svedomie a dôsledkom bola moja pravá ruka.- povedala som a ona si pohľadom premerala moju už previazanú ruku obväzom.

-Vážne to nič nebolo, vlastne viac som sa bála, že som mu rozbila umývadlo- zasmiala som sa, aj keď to vlastne vtipné ani nebolo. Avšak chcela som spríjemniť atmosféru.

-A čo ten krik?- spýtala sa šeptom.

-Chcel vedieť čo sa deje. Prečo nechcem ísť do nemocnice...- pokrútila som hlavou.

-Pochop ma prosím. Nechcem aby to vedel.. a nechcem to riešiť. Prosím sľúb mi, že mu nič nepovieš- hodila som na ňu psie očká. chvíľu váhala, no potom povedala:

-Sľubujem-

-Deti večera!! - zakričala z prízemia Jasmine.

-Davina ja už pôjdem- povedala som ospravedlňujúcim pohľadom.

-Neblázni! Máme palacinky- povedala nadšene.

-Nie vážne, pôjdem- povedala som rozhodne a milo sa na ňu usmiala. Objala ma a odprevadila ma k dverám.

-Aria ty už ideš?- spýtala sa Jasmine, keď som sa práve obula.

-Áno, už pôjdem. Ďakujem za ruku...- šepla som a ona ma priateľsky objala. Popravde som to nečakala, no objatie som jej opätovala.

-Počkaj! Ryan ťa odvezie!- povedala vážne, keď ho zbadala ísť dole schodmi a ja som práve stláčala kľučku na dverách.

-Nie ďakujem- povedal hnusne a mňa jeho ton mrzel. To som predsa chcela nie? Tak prečo sa cítim tak hrozne?

-Zvládnem to aj sama- povedala som s falošným úsmevom na tvári, kvôli Jasmine. Nečakala som na jej reakciu a vybehla preč. Páni. To je tak veľa hodín? Veď je tu tma skoro ako v hrnci. Odrazu som za sebou začula ďalší pár topánok Neriešila som to. Ruky som si prekrížila na hrudi, pretože mi bola kosa,ale prečo sa čudujem, že? Veď mám na sebe legíny a krátky top.

-Aria, noták zastav! Vezmem ťa!- kričal za mnou, no ignorovala som ho. Kráčam ďalej, no nemôžem nad tým nepremýšľať. Prečo je na mňa odrazu taký?Bola som na neho hnusná a on to zrejme pochopil, tak čo sa zmenilo? Prečo je odrazu milý? Niečo tu nehraje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:) prichádzam s ďalšou časťou. Dúfam, že sa páčila *Adell

True?Where stories live. Discover now