8 |Part 1|

800 76 107
                                    

Bölüm Şarkısı: Taeyeon - WHY






Önceki Bölümden:


Baekhyun az önce pantolonunun cebine koyduğu zarfı geri çıkarıp tereddütle açtı. Avcunun içinde gizlediği kartı SoRa'nın eline tutuşturdu.

SoRa ve JongHyun'un şaşkınlıktan dilleri tutulmuştu.

"Ona... bir kimlik mi çıkarttın?"

Baekhyun hala meraklı gözlerle kendine bakan küçük kıza çevirdi bakışlarını. Onunla gerçekten iyi ilerleme kat ettiğini düşündüğü sırada böyle bir olay yaşanması haksız olduğunu bildiği halde kıza kırılmasına sebep olmuştu. Onu ilk kez bu kadar çaresiz bırakan ve profesörün karşısında güçsüz durmasına sebep olan bu kıza inanılmaz kırılmıştı.

Yine de, her ne olursa olsun Baekhyun onu benimsemişti. Ondan korkmamış ondan çekinmemişti. Çünkü kabullenmesi mümkün olmayan, asla mantık çerçevesine sığmayan bir şey vardı: Garip bir şekilde bu kıza güveniyordu.

"Onun ismi Kim Taeyeon. Büyük güzellik, sakinlik anlamındaki Kim Taeyeon..."








- Aynı Gün -

"Bunu ben de düşünüyordum ama henüz erken olduğu için söylemedim. Neden bir anda böyle bir şey istiyorsun?"

"Bugün doğum günü." diye yanıtladı Baekhyun. "Ben düşündüm de, bu güzel bir hediye olabilir. Bir kimliğinin olması."

Henry Wild'ın kıkırdama sesi gelince Baekhyun yanlış bir şey deyip demediğini düşünmeye başladı. Profesör hiçbir zaman net konuşmaz, her zaman insanın kafasında bir kuşku bırakırdı. Baekhyun onun ne düşündüğü hiçbir zaman çözemezdi.

"Oraya gitmen iyi oldu Byun Baekhyun. Herkes için... Doğum raporlarını vs. sana postalıyorum şimdi."

Baekhyun yine ve yine ne demek istediğini anlayamasa da telefonu kapatır kapatmaz otel odasının içinde göz gezdirip çalışma masasının üzerinde duran laptopını aldığı gibi yatağa yüz üstü uzandı. Bilgisayar açılana kadar istediği belgeler eline ulaşmıştı bile.







***





"Geni... Ah, yani Taeyeon-ah! Oppa'ya bak."

"Seni anlamıyor gerizekalı."

Min Hee sancı içinde kıvranırken karnına bastırdığı yastığı üzerine garip kıyafetler giyerek Genie'nin etrafında dönen Soo Ho'ya fırlattı.Psikoloji okumuş bir stajyer değil de daha çok sirkteki palyaçolara benziyordu. Regl'inin ilk günüydü ve ilk günleri her zaman aşırı sancılı geçerdi. Hastaneye gitmeye fırsat bulsa yarım saat içinde serum taktırıp geri dönebilirdi ama Genie'yle yürüme egzersizleri yapmaya başlayacaklardı ve ekipteki tek sağlıkçı olarak -hala uzman bir doktorun onlara katılmasını bekliyorlardı- burada kalması gerekiyordu.

"Derslere başlamadan önce rahatlaması gerekiyor." diye çıkıştı Soo Ho. "Bunun hakkında birçok kitap okudum ve-"

"Okey! Herkes toplantı masasına yol alsın burası fazla kalabalık olmuş." diyerek bahçeye çıkan So Ra Genie'nin yanına ilerledi.

Çimlerin üzerinde uzanan etrafta dolanan herkes toplantı masası olarak adlandırdıkları yere geçmeye başladı birer birer. Aslında bu toplantı masası bahçeye, çam ağaçlarının altına koyulmuş ahşap bir masa ve birkaç tabureden başka bir şey değildi. So Ra sallanan sandalyeye oturtulup, düşmesin diye etrafına yastıklar serilmiş küçük kızın yanına oturdu.

GENIE || BAEKYEONHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin