18.rész

277 13 0
                                    

~indulás napja~

Már nem izgat semmi és senki. A reptéren vagyunk, és várjuk hogy felszálljunk. Nem akartam abban a percben semmit. Csak egyszerűen felszállni a gépre, elrepülni a világ másik felére és elfelejteni a sok bántást, amit itt kaptam. De azért néha-néha vártam hogy Jane (vagy magamnak se mertem bevallani, hogy Niall) eljön és ad egy búcsúölelést... Kibékülünk, és úgy megyek el, hogy eszükbe vagyok.

~Leszállás után~

Megérkeztünk. Kertes ház. Az alja kővel van kirakva, aztán a többi bézs színű. A tető cserepe bordó és barna keveréke. A terasz hatalmas és tele van virágokkal.
Ahogy beléptünk a fa bejárati ajtón, egyből ott van az előszoba. Onnan nyílik a nappali, a konyha és egy kisseb folyosó, aminek a végén található a wc. A konyhában van az étkező is. A helység fehér, és barna árnyalatokból áll. A fal fehér. Az előszobába sárga, és fehér, amit egy tapéta választ el. A nappali fehér, barna bútorokkal. Onnan nyílik 2 ajtó, és egy lépcső felfele. Az két ajtó mögött hálószobák vannak. Anyám lefoglalta az egyiket. Én ha lehet, az emeleten szeretnék egy szobát. A lépcső fából készült, de nem recsegett vagy ilyesmi. A lépcső végén egy újabb nappali volt. A szobák elhelyezkedése ugyan olyan volt, mint a földszinten, csak a szobák szine volt más. Az a szoba amit én foglaltam le, lila színü a fal ¾-ig, aztán jön egy 10-15 cm-s tapétacsík, és utána fehér. Van egy ágy, a színe fehér. Az ágynemű lila, zöld párnákkal. A szekrények fehérek. Parketta van benne.

Annyira tetszett ez a ház. Már le akartam fotózni minden egyes helységet, hogy aztán elküldjem Janenak. De aztán észbe kaptam, és rájöttem, hogy őt már nem érdekelné. Majd el kell mennem, valahová ismerkedni. De majd az új sulimba, lesznek új arcok, (vagyis hát én leszek az új, de mindegy...) és remélem lesznek akikkel ki birok jól jönni.

Anyám hamar elaludt. Már csak én voltam ébren, és volt időm elgondolkozni, hogy mennyi minden történt.

Elkezdett rezegni a telefonom. Egy számról hívtak. Nem hahotáztam, felvettem.

-Hello.-szólt bele ismerős hangon egy férfi...

Lehetőség? [Niall Horan Fanfiction]Where stories live. Discover now